32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРеферендум за излизане на България от НАТО? Кога?

31

Анонимен

преди 7 години

Янките изкукуригаха и плямпат пълни ненормалности, за да оправдаят провала на назначените си кандидати за президент. Главатарите им не искат да приемат, че нормалните хора, а те в САЩ преобладават, не желаят да ги управляват истерици, садисти и мародери. Те превърнаха САЩ от световна мечта в грозен пример на пренебрегване на човешкия живот и селендурски козни за разрушаване на държави, които искат и имат право да си живеят своя живот. На САЩ трябва да се наложат санкции за кървави диверсии.

30

Анонимен

преди 7 години

Русия никога не е имала президент от първия чин?!! Няма как от просто и разбито общество 1/3 казармени идеоти, 1/3 полицаиии глупави, 1/3 простолюдие което само го бият.От къде да дойде човек? От космоса ли?В всички съветски държави сътуация е същата. Идеологията етакава на комунизма.

29

Анонимен

преди 7 години

Не им се карайте на червените аграрни момчета. Те са толкова необразовани,за да може божествената путниовица да ги лъже.Простете им.

28

Анонимен

преди 7 години

"Молдова не е член на ЕС бе умник! За какво излизане от "геуропката" си се разквичал?"Молдова е в процес на асоцииране с ЕС, подала е документи. Е, тя и Исландия беше, ама...

27

do 36

преди 7 години

Един въпрос - ти като един либерал/либералка не се ли чувстваш поне малко застрашен от задаващото се управление по шериата ако предположим че Путин и Тръмп бъдат свалени с някое майданче? Особено ако си жена нали знаеш какви са им правата според вижданията на клетите милион бежанци които сега се устройват в Европа? Що за мазохизъм е тпва вашето? Аз поне съм мъж и не ми пука чак толкова

26

Анонимен

преди 7 години

До умника 30Молдова не е член на ЕС бе умник! За какво излизане от "геуропката" си се разквичал? Чети, няма да ти се изпържи мозъка! Или за русофили е противопоказно?

25

Путинка Русева

преди 7 години

Ето как се оправдава Жужи:" Я с трудом могу себе представить, что он /Трамп/побежал в отель встречаться с нашими девушками с пониженной социальной ответственностью. Они, безусловно, самые лучшие в мире, но сомневаюсь, что Трамп клюнул на это" .А може би и Тръмп е искал да се увери, че руските девушки с намалена социална отговорност са най-добрите в света. Препоръчани му навремето дискретно от Жужи

24

Анонимен

преди 7 години

Путин е прероденият Наполеон приликите в ръста не са случайни, на колене бе само като споменавяте името на Путин.

23

Анонимен

преди 7 години

Тея и служби ли имат?!?

22

Анонимен

преди 7 години

Назначавайки Ттъмп, Путин предизвика глобално затопляне. Сега всички искат да си затоплят отношенията с Русия. Поредното доказателство за суперсилите му.

21

do 29

преди 7 години

За твое гилямо съжаление времето на комунизма и либерализма отмина. И се моли да не става по крайно от Путин и Тръмп!

20

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха....и да виете, и да не виете....кервана си върви.....Забравихте да добавите, че тези думи Путин казва на конференция с новоизбрания молдовски президент, който три дни ще бъде в Москва. И още днес каза, че след парламентарните избори в Молдова, тя ще подаде заявка за ИЗЛИЗАНЕ ОТ еуропката!!!!!!! Айде.....следващия е наред!!!!! А преди няколко дни преговаряха с непризнатата Приндестровска република! Видя се "файдата" от гейуропката!!!! Слава Богу, останал им е още акъл на хората!!!

19

Анонимен

преди 7 години

До Аз съм БЪЛГАРИНВъпроса ти трябва да бъде към 23, той има развито обоняние почти колкото на Путин, но все пак малко под неговото.

18

ЦРУ

преди 7 години

На снимката Путин ходи по вода. Сега разбирате ли как е успял да накара САЩ да избере неговия човек? Издал е Божия заповед!

17

do 24

преди 7 години

Да, и затова там нацитата на Жириновски са втора сила и се радвайте, че е умерения Путин

16

do 19

преди 7 години

И без да съм русофил виждам с очите си, чувам с ушите си и усещам отвратителната им миризма когато вървя пеш по мария луиза от лъвов мост. Походи малко там и после да те питам дали емигрантската опасност е само в главата на Путин!

15

Анонимен

преди 7 години

Дано турците успеят да разнищят терористичният акт от Рейна. Със сигурност вместо до ИДИЛ ще стигнат до терориста на снимката горе.

14

Анонимен

преди 7 години

От обясненията на американските служби и западните медии разбираме, че Путин контролира американския президент и народ. Само да щракне с пръсти и утре Кабаева става вицепрезидент на САЩ.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Ами много просто, както на теб Путин ти е промил мозъка с лесно освояемите си глупости за емигрантска опасност и тем подобни руски алабализми.