169

Анонимен

преди 7 години

До до 221ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ПЛАТЕНИТЕ *** ЗАЩИТНИЦИ НА ГЕЙНЕРАЛА ИЗПИТВАТ СЕРИОЗНИ ТРУДНОСТИ ДА ОПРАВДАЯТ НЕГОВИТЕ ВЪЗГЛЕДИ.

168

до 221

преди 7 години

"Никой не го нарича американски агент, значи е руски". По тази логика - никой не го нарича занзибарски агент, значи е мадагаскарски. Никой не твърди, че си болен от малария, значи си болен от алцхаймер. Саше, Саше........ Освен това и твърдението ти е погрешно - обвиняват го както в зависимост на запад, така и от зависимост на изток. Поне половината му критици бъркат. Пък и толкова национални предатели сме виждали да ги галят с перце, та току виж този се оказал читав.

167

Анонимен

преди 7 години

До hahaПРЕЗИДЕНТА НА САЩ Е ИЗБРАН ОТ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД. А РУСКИТЕ ЛЪЖИ НЕ ВЪЛНУВАТ НИКОГО

166

обяснение

преди 7 години

До стомин Това са 2-3 трола, бе човек. То ще си проличи кой и защо е платил за акцията. Най- вероятно разни гузни хорица се наакват от страх пред възможността 2-3 месеца властта да не е тяхна. Надяват се го респектират с имитация на "обществен" натиск.

165

haha

преди 7 години

D0 224НИКОЙ НЕ ГО НАРИЧА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ЗАЩОТО Е РУСКИ АГЕНТ_______________________________________________________________Какво лошо има в това при положение че Президента на САЩ е избран лично от Путин??? хахаххаххахаххахахаххах

164

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Прав е. Шпионин е на българския народ. Руски шпионини, който трябва да шпионира българския народ.

163

Анонимен

преди 7 години

Национален предател

162

Анонимен

преди 7 години

НИКОЙ НЕ ГО НАРИЧА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ЗАЩОТО Е РУСКИ АГЕНТ

161

Бъркаш се

преди 7 години

Володя не му е чичо, а леля .На Руменчо. Дето в къщи го наричат Румянка.

160

Анонимен

преди 7 години

Руми, чичо Володя доволен ли е от теб ... ;)

159

haha

преди 7 години

Поздравления за Днес и техните мо.дьра.тори. Дано ви отпуснат некой грант за тия ***.зми които публикувате. Нема страшно след некой друг ден ще пуснете кепенците.

158

Нане Вуте

преди 7 години

Малко на суяк мяза новио президент!

157

Анонимен

преди 7 години

Румене, защо генщаба те наричаше Тръбата, я кажи сега на всички ;)Беша приятелка на Колю Артелчика, това го знае половин Пловдив!

156

Анонимен

преди 7 години

ЕГАТИ МЪЖКАРА!ЩОМ СЕ ГЛАСИ ДА ЖИВЕЕ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ..А , НЕ В СОБСТВЕНАТА СИ КЪЩА ,ЗНАЧИ .....НЕГОВАТА , ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ЛУКС!!!/....може пък да не е виждала "лукс" жената ---нали е от "ПРОЛЕТАРСКИ ПРОИЗХОД".../ТЕ ОТ ПАРТИЯТА БКП СА ВСЕ , ТАКА -----ТОАЛЕТНИТЕ СА ИМ ВСЕ НА ДВОРА , ДО ......*** НА ПРАСЕТО!НЕ Е КАТО МОЯТА НАПРИМЕР-----ТАМ СИ КАНЯ ГОСТИТЕ ОТ БКП , СЪС СНИМКАТА НА ЛЕНИН и СТАЛИН ,НАД ЧИНИЯТА!!

155

...

преди 7 години

До РАДЕВ бил мъжкар... Пък ти си ***. Виж се какви безсмислици си поснтал!

154

haha

преди 7 години

До 206Аз червен президент нямам.************************************************************А кой го е еня за тебе ??? Имай каквото искаш и смради некъде другаде.

153

примоция

преди 7 години

И какво сега - така ще е до изборите ли? Поне няма ли да подберете хора с Ки над 80, че да пишат нещо мислено или важното е обем да има и ключови фрази - обидни епитети и етикети? Щото ако е второто, тази работа може да я върши и то по добре от троловете ви, всеки един бот.

152

РАДЕВ бил мъжкар...

преди 7 години

Егати мъжкара ....щом любонницити му , го е развела ...на дърт заман с големи деца!ТАКИВА "МЪЖКАРИ" ------ВСЕ СЕ КРИЯТ ПОД ФУСТИТЕ НА ЖЕНИТЕ СИ и ГИ СЛУШКАТ!И СТ.Стамболов е---изпервазил жените на всичките си министри ...ама не се е РАЗВЕЖДАЛ!ТЕ ТОВА Е "МЪЖКАР"......може да има 1000-любовници ----АМА ВИНАГИ САМО ЕДНА ЖЕНА /съпруга/ и МАЙКА НА ДЕЦАТА МУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 7 години

До Логика Изразяваш се по-зле от третокалсник.Ти ли написа и онази полюция под номер 172?

150

Анонимен

преди 7 години

Аз червен президент нямам. Не си моя президент. Независим , а седиш до БСП.