39

:))

преди 7 години

До Анонимен 38Логиката ти е неотразима,сложих ти плюс!Айде,лека ти вечер!

38

J.F.Kennedy

преди 7 години

Викам ти дъще - сещай се снахо! 'Секи случай да са пазиш...

37

Бай Ристо

преди 7 години

Пак по0добре че Тръмпи стана президент а не госпожа Клинтъница. Има шанс за някакво раздвижване, иначе щеше да бъде все едно Обонго е трети мандат.

36

Анонимен

преди 7 години

Да работиш за службите, в САЩ, Русия, у нас и където и да е било, и да убиеш държавния глава с теб, и целят ти род е свършено. Новият властелинът ще те унищожи , защото може да се случи и на него. Лъжа е че корпорациите пряко властват. Дават много пари за да си прокарат интересите си. Ама палачинката се обръща.

35

Ни Пе

преди 7 години

Абе то и в най-демократичната държава трябва да слушкаш службите (ЦРУ). То май е аналогично на недемократичната Русия с КГБ.

34

до 1

преди 7 години

е, казачока не го обичат в щатите. ЦРУ тоя танц не го люби много.

33

Анонимен

преди 7 години

Да бе ясно.Тия имат нужда да са на ръба на ядрена война с руснаците.И да стане белята на тях не им дреме те и цялата им рода имат запазено място в хубав бункер с всички екстри където ще живуркат потънали в охолство и разкош следващите 30-40 години.А след това поколението им ще изпълзи от дупките да се порадва на хубавото време.Мисля,че Тръмп трябва да им махне привилегиите за специално укритие в случай на атомен конфликт.Да видите какви миролюбци ще станат като разберат,че ще изгорят и те.

32

Анонимен

преди 7 години

Не е възможно , дори теоритично подчиненият да командва началника , ЦРУ президента , ако е президент а не чехълче, или женчо. Я пишещите тук да дадат наклон на шефа си. И жените се не можете да командвате

31

1

преди 7 години

След предупреждението Тръмп го премести в другият крачол и продължи напред !

30

гошо печения

преди 7 години

Леле русия била заплаха за сащ. Как бе. Да е заплаха за полша и литва примермо, ок. Ама за сащ. Нямам думи

29

Анонимен

преди 7 години

Ти гледа ли погребението на Кенеди, по т елевизията на живо? Със сигурност не си. Ама за ЦРУ говориш. Или си бил шеф на ЦРУ ?

28

Анонимен

преди 7 години

И Кенеди се заяде с ЦРУ,и всички видяха случката!

27

Анонимен

преди 7 години

До 22, послушен е бил алкохолика и развратника Г.Димитров, Нооо е отказал федерация с Й.Б. Тито, на Сталин. Самолечето е вдигнато много на високо и Гошо се е споминал

26

Анонимен

преди 7 години

31 Русия я управлява КГБ . Нас ни управлява Правителството което е излъчено от парламента избран от нас . нямаме нищо общо с Русия

25

до калеко алеко

преди 7 години

сенаторите в САЩ се избират за срок от две години,за разлика от изборите в българия които са на четири,разликата е в това че ако някой сенатор обещава а после само *** после не го избират,там има сенатори които са такива от 20-30години,защото като получи писмо от свои избирател, почти винаги се съобразява и даже отговаря лично на всяко едно,четете книжки бе гледайте филми там си ги има те работи.

24

Анонимен

преди 7 години

29 Първо смяташ ли Русия за нормална държава , знаеш ли в какъв транс живеят в момента

23

Тайни служби

преди 7 години

До Калеко АлекоА теб кой те управлява ? А Русия кой я управлява ?

22

Анонимен

преди 7 години

29 Тази Русия на Путин няма как да бъде приета иначе защо не.

21

Калеко Алеко

преди 7 години

До импийчмънтТова ли е според вас демокрация на народа? Според мен това е демокрация такава каквато е била в древен Рим, сената решава всичко, а народа са просто плебеи.

20

ха ха

преди 7 години

Радев е същия плещи каквото са му казали без грам мисъл