39

хан

преди 7 години

..на вниманието на квичащите гербуци опитващи да се хващат вече за всякакви сламки предусещайки своя край и словославящи отиващия си техен президент , наричам го така от уважение към институцията само.. всички малки страни са в някаква сфера на влияние на големите , ние не правим изключение , сферата на влияние в която попадаме е ясна на всички , така , че какъв е тоя смешен плач..

38

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е достоен президент и има подкрепа от целия свят. попова се продаде на мафията и руснаците. това всички българи го знаят и са съгласни с това мнение.

37

Bit

преди 7 години

Айде стига сте ни занимавали с тоя клоун бе!Да си ходи в новоподарения кабинет от 200кв.м., които ние ще платим.

36

Анонимен

преди 7 години

До Българинама ти българин ли си ? защото Плевнелиев може да бъде съден за държавна измяна на Русия !

35

Българин

преди 7 години

Този трябва да бъде осъден за държавна измяна!

34

плевел

преди 7 години

Докога това малко човече Плевнелиев ще дава акъл на истински лидер , като Путин, не е ли срамота това!

33

Анонимен

преди 7 години

А вие продажните русофили какво си харесвате Попова ли ? Щом е на един ъкъл с Магдалена Ташева какво да си говорим а за вас пък Волен е вашият идол и то не защото е много достоен а защото ви крепи с големите си заплати около себе си ,защото плащаше на протестиращи да го подкрепят и да хулят тези дето му казваха в очите,че е нищо по-вече от *** и срам за политиците. Всички сте еднакви бе :просто кръвопийци на българският народ-хора без мнение а само на заплата и смеете да се наричате патриоти

32

Така и не разбрах?

преди 7 години

Така и не дадохте отговор г-н Плевенлиев? Търгувал ли сте с българска работна ръка в Германия? Вярно ли е, че не сте плащал социални осигуровки, поради тази причина имате черен печат? Вярно ли е, че сте нарушил немските закони?Вярно ли е, че сте бил член на БКП?! Ако са верни двете неща, то не само, че мястото Ви не е в политиката, би трябвало да сте на друго по - подходящо за богатото Ви минало. Както и за уронване на престижа на БГ, трябва да ви се заведе дело.Срамувах се че сте президент!

31

Анонимен

преди 7 години

А за 800мил. на гОце -то КОЙ ШЕ МИ КАЖЕ!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Единственото за което харесвах Плевнелиев е ,че за пръв път Български политик се противопостани на Русия и нейните имперски мераци да се меси навсякъде. И съжалявам ,че ще го кажа ,но Плевнелиев беше в пъти по-достоен от Попова,която беше поредната високоплатена администраторка ,получаваща ограмна заплата за нищо правене ! Русофилите няма да им хареса това но пък аз в пъти по-вече не харесвах Гоце и продажната му комунистическа мутра ,но го изтърпях.

29

анонимен222

преди 7 години

Този човек е пълен провал!

28

БСПача

преди 7 години

Колко ли му е струвало да си уварди гърба от тая ???

27

теее

преди 7 години

Сега става ясно че той не е бил в състояние да е президент,защо не си е подал оставка а е продължил да вреди на България!?и не забравяйте че този позор беше издигнат от ГЕРБ те който ни пробутат все е губещ и некадърен.

26

СС

преди 7 години

Попова е слуга на ДПС-мафията, нормално е никой да не говори с нея.

25

Анонимен

преди 7 години

До грубиянПроверяваха го отново тия дето не откриха нищо нередно при закупуване на огромен хотел от синчето на Гоце дето няма и 30 години , а може би и тези дето изкараха чист като момина сълза и Бисеров и Овчаров ,да и Цветанов и ...всички политици. И това ми напомня че всички са от една и съща партия :Партията на властимащите срещу народа !

24

един

преди 7 години

Имаме си нов президент, летец, кацна от Русия!

23

Анонимен

преди 7 години

Влака от Павликени за Мездра в колко часа е ?

22

(-_-)

преди 7 години

Новият президент трябва спешно да издаде указ, с който да забрани всякакви медийни изяви на това жалко създание с мотив, че застрашава националната сигурност.

21

Юрист

преди 7 години

Познавам я повече от 20 год и имах неудоволствието да работя с нея. Попова излезе извън правомощията си по Конституция като открито критикуваше Президента и му беше в открита опозиция. Ако не беше съгласна с политиката му ТЯ трябваше да си подаде оставка според Конституцията. Всъщност където и да мина след нея са само каши, интриги и проблеми - прокуратура, министерство на правосъдието и президенството

20

factotum

преди 7 години

Все едно Алън от Двама мъже и половина :D