169

Георги

преди 7 години

До ХХХ 191,Не знам дали проевропейски настроените са жалки( според Вас да), но изглежда не проумявате простички неща: ако се запали Европа,както вие прогнозирате, ще изгори и България. На това ли се кефите? Ще си запалите къщата, за да изгори на Вуте плевнята.

168

ivailo1403

преди 7 години

До Анонимен 200Ми значи си се объркал...

167

Я па тия

преди 7 години

Тези са се взели много насериозно!Кои са, та да дават акъл на един доказал се човек?Довчера лиз.аха че.рното ду.***,сега се правят на интересни....

166

Анонимен

преди 7 години

До ivailo1403.... Тръмп вече си е избърсал....Мислех, че свинарите са пи възпитани.

165

Анонимен

преди 7 години

Русия е велика държава защото има армия учени,лекари,космонавти,техника,природнизалежи на злато,диаманти,газ,желязо и тн .Ние имахме едино място със злато и го дадохме на американска фирма .Българска работа квот имахме го подарихме на Америка без война .

164

Анонимен

преди 7 години

Абе няма думи как да те нареча........................Ние не можем без Русия. и газ и туристи и пазар. кой ти дава право да говориш от мое име.ти си един.................................................. и жена ти те остави а защо ли?????

163

Хм

преди 7 години

До АнонименТръмп се обгражда с хора реалисти,за които идеологиите са празни приказки!Те ще решават проблемите с Русия(а и останалите) по целесъобразност,според интересът на САЩ,а не заради измислени "ценности".Ако трябва ще действат твърдо,ако трябва-дипломатично,без излишни емоции.Всъщност Тръмп е по-труден опонент за Путин от Х.К.!Бабетката щеше да загуби битката с Русия и да провали Америка.

162

ivailo1403

преди 7 години

Тръмп вече си е избърсал зад.ника с това "трогателно писмо" :)))

161

Анонимен

преди 7 години

До 193Генерал Гадев като камериерка ли ще присъства? Май не четете новините.

160

Анонимен

преди 7 години

Какви лидери са тези, които и за овчари не стават! След година ще бъдат в затвора за дълго.

159

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев лично ще присъства на среща за подобряването на отношенията междудвете велики сили Русия и Америка .Той Тръмп затова стана президент пари си има и власт също .Обама е една заблудена *** .Нато да престане да заобикаля Русия !Защото руските ракети летат по 3500км и не се свалят с електроника .

158

ХХХ

преди 7 години

Защото САЩ и Русия сближат ли се ......Европа ще се запали тотално ! Жалки евро*ейски лап*чи !

157

А бе

преди 7 години

"Видяла жабата,че подковават вола и вдигнала крака","Барабар Петко с мъжете" ...Е това е нашия почти бивш президент.....Освен да сформира един батальон с.о.р.о.с.и и да тръгва срещу Русия,току виж победил!Само че неговите хора си падат само по словесните битки,ако опре да бранят "демокрацията" с пушка в ръка-не ги търси!

156

!!!

преди 7 години

ОСТАНА САМО 10 ДЕНА ДА ГЛЕДАМЕ ТОЗИ ... КОЙТО ПЕТ ГОДИНИ БЕШЕ НА ХОТЕЛ НА ДОНДУКОВ И САМО ГАФОВЕ....

155

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета умни, днес на прослушването в Сената държавния секретар на Тръмп Тилърсън също е казак, че Русия е заплаха за Америка и света. А Тилърсън се смяташе за приятел на джуджака. Значи янките влизат в час.

154

с пушка в ръка

преди 7 години

След като Роската е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

153

Анонимен

преди 7 години

Америка е в криза финансова и политическа !Холивуд срещу народа на Америка !Д.Тръмп ще постави началото на новият империализъм .Русия ще превземе Европа а Америка Азия

152

socialen

преди 7 години

Гафове до последно.

151

Анонимен

преди 7 години

Путин към Тръмп:Доналд, Крим наш !Тръм: ОК, Влад щом е наследство от дядо ти ?Путин: Е да, от дядо ми, но не намерих Нотариален акт за него !Тръмп: Е, Влад значи си го откраднал...тогава се моли на Порошенко !

150

Spiritus Rector

преди 7 години

Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ! Значи плевела е поддръжник на ИДИЛ? Не само на фашистката хунта в Куев?