78

Анонимен

преди 7 години

Радев го мислих за много по-умен. Когато разбрах, че се е заиграл с БСП ми падна в очите.

77

Мишо Бирата

преди 7 години

Искам да знам защо Банкянската Мутра още не е в затвора.Може би защото протежето му Цацаров все още е главен прокурор.

76

ЗА ПОСЛЕДНО

преди 7 години

СЛЕД КАТО СЛАВУЦА СЕ ПРЕДЛОЖИ НА БОКО И ГЕРБ, КАКВО ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ТИКВАТА НА ВЛАСТ? КАТО Е ИСКАЛ РЕФЕРЕНДУМЪТ ДА МИНЕ, КОЕТО Е ИЗГОДНО ЗАСЕГА САМО НА НЕГО, МУТРИТЕ МУ И КАЛИНКИТЕ МУ, ДА НЕ Е ПОДАВАЛ ОСТАВКА. ТАКА ЧЕ, ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ВЪОБЩЕ НЕ Е В ПАТОВА СИТУАЦИЯ. ЗАКОНЪТ ТОЧНО Е РЕГЛАМЕНТИРАЛ КОМПЕТЕНЦИИТЕ МУ И АКО ГО СПАЗВА, А ТОЙ НАЙ-НАПРЕД Е ВОЕНЕН И ЗА НЕГО ЗАКОНЪТ Е НАД ВСИЧКО, НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ.В ПАТОВА СИТУАЦИЯ Е ТИКВАТА И САМО ТОЙ.И ХЕМ Е ГОЛ, ХЕМ ГОЛЯМ

75

Чоко

преди 7 години

Не знам дали има време за промени в избирателния Кодекс но паметта услужливо е напуснала ГЕРБ. Там един от въпросите беше за субсидията. Това нещо може много бързо да се прегласува и за 2017 година да няма повече такава или да е 1 лев на глас.Това ако не съм забравил е едно от желанията на Народа.

74

Анонимен

преди 7 години

Да се прибира тоя *** в Русия!Учил бил в Америка - това е само 28 дневен платен курс в колеж, всеки може да се запише и да го учи!

73

Анонимен

преди 7 години

Ал Бънди ще чака ОЦУ (особено ценни указания) от Трите Каки и тогава може да каже нещо.Трите Каки - Йотова, *** и жена му.

72

Анонимен

преди 7 години

Радев ще бъде свален с огромни протести още от първия ден. Най добре да подаде оставка и да се извини на премиера и да отива при путин

71

истинския народ

преди 7 години

До народа! ЦВ.ЦВ КЪДЕ СЕ БУТАШ И ТИ В НАРОДА, .........ИЗЧЕЗНИ, РАЗКОНСПИРИРАН СИ??!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Тя патовата ситуация е дали да ни остави е ЕС или да ни вкара в Евразия при любимата му Русия за да се напиваме с лусион ,,Бояришник,, и одеколон ,,Тройной,,.

69

Анонимен

преди 7 години

Радев-Решетников.

68

Анонимен

преди 7 години

Народа трябва да се измъчи хубаво, щом пак избира комунисти.Никъде комунизма не е постигнал напредък, само разруха."*** народ = слаба държава"- - - помислете над това.Затова ни е зле държавата, и други политици да изберете пак ще е същото, защото целия народ е глуупав и комунистически мързелив.

67

Анонимен

преди 7 години

Защо мълчи Радев? Защо не даде някоя пресконференция за снега от централата на БСП на Позитано 20?

66

Истината е такава

преди 7 години

Самата институция президент е излишна, премиера генерал Бойко Борисов може да поеме и функциите на президента. В тая тежка ситуация не е нужно провеждане на избори ген. Борисов да управлява докато е нужно. Това е желанието на българския народ, не слушайте другите те са предатели.

65

Анти-Русия Анти-БСП

преди 7 години

Пълен провал за плашипутака Радев, нито една точка от това което обещаваше не изпълни!Оставка на тоя ***!

64

Анонимен

преди 7 години

Тя патовата ситуация е дали да ни остави в ЕС или да ни вкара в Евразия при любимата му Русия за да се напиваме с лусион за вана ,,Бояришник,, и одеколон ,,Тройной,,!

63

Анонимен

преди 7 години

Минималната заплата се вдига на 460 лв, бе червен каскет. Ирешарски с колкп я вдигна?

62

Анонимен

преди 7 години

А защи България не дръпна напред пред Румъния след като вие от БСО досега бяхте пет пъти на власт - Куканов, Виденов, два пъти Станишев и Орешарски. Защо бе червени *** от Позитано?

61

Анонимен

преди 7 години

До АбеАбе я кажи какво прави ГЕРБ от 6 . 11.2016 год. досега ? Как намериха време да гласуват субсидиите на партиите? А сега са се загрижили за волята на народа . Те това ако не е популизъм ?

60

!!!

преди 7 години

Румъния дръпна напред -минимална заплата 319 евро от 1 Февруари а в България още зашитават Боко и му се кефят затова и тук Минималната е 230 евро и 2 години ще е замразена по настояване на пожарникаря.

59

народа!

преди 7 години

Радев се провали напълно. Изхода е да подаде оставка и Бойко да назначи временен президент . Народа избира ГЕРБ!