88

zaw12929

преди 7 години

1400zaw12929преди 0 секундиДоналд Тръмп и Джак *** в разговор за създаването на 1 млн. работни места в САЩЕто какво вълнува истинските управници, а обвинителите на Путин са ***

87

Анонимен

преди 7 години

След като смятате че интернет не може да повлияе на мнението на хората защо тогава Путин, Ердоган и Китаеца и Северно Корееца ги забраниха в собствените си страни?

86

zaw12929

преди 7 години

Напролет изборите се печели АТАКА, няма Путин да си остави магарето в калта. Ние си имаме проблеми и докога ще ревем над загубата на Хилари? Пишете за нашите проблеми. Германците си имат таралеж в гащите и вместо да намерят решение- хайде Путин виновен. Жалки картинки! И папагали.

85

Признаха си, че

преди 7 години

Путин решава къде, кога и какво ще става.Това е положението.

84

Анонимен

преди 7 години

Путин ги размаза всичкитем, вече са жалки, като петли в калчища се се омотали и стават все по-смешни.

83

Анонимен

преди 7 години

ДАНС защо мълчи Путин не ли нагласил Изборите за Президент на България.Също е виновен За излизане на Англия от ЕС.Подаването на уставката на Италианския министър също ще бъде виновен за падането на Меркел и цасатия Олайн на Франция и закриването на ЕС.затова ли скътавал 200 милиарда в Панамската банка за да плаща изборите..МОЖЕ ДА МАНИПОЛИРАТЕ САМО ТЪПИТЕ ХОРА смешници

82

Анонимен

преди 7 години

Многократно се поставя въпроса как изостанала Русия е повлияла на изборите в високотехнологичната Америка? Много просто. Русия е злоупотробила със свободите на американската демокрация. Докато Путин ограничи до минимум използването на интернет, установи пълен контрол на медиите и премахна опозицията, САЩ, в името на демокрацията, наивно оставиха пълен достъп до новите технически средства, е-мейлите и социалните медии които те създадоха. Сега ще си прочетат урока и ще вземат съответните мерки.

81

Анонимен

преди 7 години

До hypocritical bastard 105С писанията във "Фейса" може да се влияе на главанаци като теб но не и на разумен човек.Друга тема е че вече мнозинството от човечеството са пълни олиго*френи.

80

Анонимен

преди 7 години

От цялата работа разбрахме, че Путин е успял да хакне мозъците на американците и ги е накарал да гласуват за Тръмп. Това си е новината на века според мен, досега никой след Исус, Мохамед и Буда не е успявал да хакне няколко милиона мозъка за целите си.

79

Анонимен

преди 7 години

СТАВАТЕ ВСЕ ПО СМЕШНИ...КРАВАРИ.. ПОБЪРКАНИ.ПЪРВО КАЗВАХТЕ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ФАЛИРА ПОСЛЕ ПЪК ПЛАЩАЛА ДА ОЧЕРНЯТ ХИЛАРИ (ИЗЧАДИЕТО).ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ ЧЕ ЦРУ И ФБР НЕ СА НИКАКВИ СЛУЖБИ И ЧЕ ТРЯ ВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ ЩОМ ЧАК СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА РАЗБРАХА ЧЕ ПУТИН Е БИЛ ВИНОВЕН.ХУБАВО ЧЕ ПОНЕ КЪСНО НО АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОСЕТИХА.

78

Анонимен

преди 7 години

Абе бе ви ли спряха парите бре? Даже Иван Кръстев вече в Ню Йорк Таймс запонча да възхвалява Тръмп (нищо, че той едно време за една нощ от лют марксист се прероди в лют либерал). Време е да помислите за прехраната си и да започнете да възхвалявате Тръмп.

77

hypocritical bastard

преди 7 години

не случайно сайтове като Фейсбук са цензурирани в свободните страни като Китай , Турция и Русия , а ако не ви мързи може да проверите какво се случи със създателя на руския аналог на ФБ - "ВКонтакте" . Впрочем , когато си говорим за ционисти , някой да се сеща за руски олигарси , политици и медийни магнати евреи ?

76

Анонимен

преди 7 години

Щом соросоидалните реват, значи има защо.Никой не обича да губи.

75

Пацо

преди 7 години

Да се похваля! На мигрантите им е студено, но едни монтьори от трамвайното депо ми правиха чеверме! Разковаха ме. За лубрикант използваха трамвайна грес! Новатори! Накрая ми платиха с бутилка домашна ракия! Мъже и половина!

74

hypocritical bastard

преди 7 години

Тайсън никога не е бил еталон за интелект , затова бавно загрява . В днешно време има доста евтини инструменти като Фейсбук , където всеки може да пише каквото си иска без да носи никаква отговорност и това да достига до милиони хора , моделирайки по един или друг начин общественото мнение . Когато всеки ден се появяват карикатури , колажи и мръсно бельо на конкретни хора , както и прякорите , които и ти използваш Обонго , Килари и тн , това определено влияе на изборите .

73

Анонимен

преди 7 години

"Румъния: България искаше ток, отказахмеОт българския Електросистемен енергиен оператор потвърдиха"С ГРОБ иде режим на тока!!!Баце ше ви баца.....

72

Анонимен

преди 7 години

Явно според Обама и подчинените на Вашингтон медии, Путин владее света и прави каквото си поиска със него и САЩ, назначав там президенти, включително сам си налага санкции, ей така за тръпката.

71

Анонимен

преди 7 години

Един българин, ти от фамилията ли си? Пишеш като лице- очевидец. Или поне осветител на делата на фамилията... Тия са ми "любимците". Знаят всичко по всички въпроси и се изказват от последна инстанция! Аман от дървеняци!!!

70

НС

преди 7 години

До ОлгаПродава 8 килограмови лаптопи - а от догодина по -мощните 16 килограмови

69

Един българин

преди 7 години

До: 97Ами за твое сведение, когато си поделят Полша, съветското НКВД е провеждало обучение на Гестапо (мисля че беше в Закопане) в това как да арестува, измъчва и разпитва дейци на съпротивата.Забележи: нацистите са се учели от комунистите. Това са факти аз не измислям.И се казват нацисти. Фашисти е имало в Италия. Мусолини не е преследвал евреи, бил е просто диктатор.