66

Анонимен

преди 7 години

Докато се научат да работят и да си плащат сметките.В момента дискриминирани в тази държава са само тези които работят и си плащат данъците.А за съжаление те стават все по малко.

65

Анонимен

преди 7 години

*** да казва, че е дискриминиран от тези, които му плащат сметките и социалните помощи от залъка си е перверзно и цинично. Педофилите нямат място в обществото ни.

64

Мистър Колт

преди 7 години

Изход винаги има. Винаги!!!

63

Анонимен

преди 7 години

61, ще видиш след десетина години.Те пак ще произвеждат Мерцедес и Ауди и ще са водеща сила, а тук ще раждат вече сигурно на 10 години и ще ни засипят с асанчета.И не ми изтъквай тероризма като довод, защото тук тероризмът е всекидневен - я от страна на държавата, я от страна на разни динковци и т.н. джигити, трепещи хората по пътищата и тротоарите, щото нещо го бил погледнал накриво.

62

zeus

преди 7 години

Никой не мрази ромите, които спазват законите, работят или учат, плащат си сметките и данъците, държат се като човешки същества. Мразим ония другите, дето искат всичко наготово, имат само права и ни се качиха на главите!

61

ДPOMофобия

преди 7 години

Как па се не намери един журналист с 12 грама мозък да вземе да пита БХК какво мислят за педофилията...!!

60

Партиен член.

преди 7 години

Дром Ром и.тн. Като цитирате закони редно е и да кажете какво наказание се полага и за родителите и техните родители.

59

razgradski pop

преди 7 години

"Докога с тая расова омраза към ромите?"...докато се оправят...а ще се оправят ли?...едва ли...никой не вярва...

58

Анонимен

преди 7 години

ДРОМ са организация,която доведе т.н."роми" до това положение -да са неграмотни,търтеи и не желаещи да работят,защото ползват парите от "интеграцията" им, за собствени "нужди"!А * да се образоват,за да станат действителни членове на обществото, а не само да правят деца и лентяи,защото"така било прието при тях"!

57

Анонимен

преди 7 години

А дРОМската дискриминация защо не се споменава?Докога ДромИ ще дискриминират българи? Съдът в Страсбург с дела срещу всички ДромИ за дискриминация срещу българите!

56

Анонимен

преди 7 години

Че в Германия, където имат нормално, образовано общество, как върви интеграцията на *?

55

Васо

преди 7 години

А това, че живеем в една илюзорна държава и сред една голяма измама е нищо работа. Каквото здравеопазването, такова правосъдието, същото с икономиката, реда и сигурността. Само едни и същи политически субекти потъват временно или изплуват ,като лай.а над застоялата вода в блатото и правят пачки. Те и обръчите им.

54

ДPOM ДКОНЯК ДЖИН

преди 7 години

Така като гледам омраза предизвикват именно ДPOM с подобни изказвания. А между другото, като ми цицират закони защо не пообяснят малко ТЕ как се вписват в закона, забраняващ партии на етническа основа? И колко пари са усвоили уж за "интеграция"?Като стана дума за "интеграция" - всъщност на Запад интеграцията си е чиста проба асимилация - ако не искаш да живееш като нормален човек идват едни чичковци в униформи и много бързо дивaщинaта приключва.

53

Анонимен

преди 7 години

Не ти трябва диктатор, а нормално, образовано и решително общество. А ние нямаме такова.

52

Анонимен

преди 7 години

ДРОМ е организация на дискриминацията и трябва да бъде забранена!

51

Анонимен

преди 7 години

Расата е една - индоевропейска.

50

Анонимен

преди 7 години

"неможе безнаказано деца да раждат деца"Природата е решила, че може, ти да не си Господ? Проблема е, че не са образовани и не са интегрирани, ама за тая работа трябва твърдата ръка на един авторитарен диктатор, който да няма страх от външни сили и има желание да се справи с този проблем. Който краде в затвора, който излезе и краде повторно - в трудов лагер. Задължително обучение, който бяга от училище, принудителен труд.

49

Наблюдаващ

преди 7 години

Хем са ни са качили на главите, хем били ядосани. Ами като не можем да се разберем, тогава българите да си ходят в България, а ромите - в Ромия.

48

Васо

преди 7 години

Там ги записали щото в люлинските училища родителите на ученици не ги искали и отписвали своите деца българчета. Та да не се закрият някои от тези училища изкуствено съществувало училището в Хераково. Министерството на образованието си свършило уж работата. Социялното също. И ромите доволни. Децата им уж ученици, помощите си вървят. ДРОМ също доволна. И ние всички граждани на Република България също. Има етнически мир, законите са спазени и сме остров на Стабилността.

47

Кан Крум

преди 7 години

И к'во, за ДPOM педофилията - която Е ПPEСТЪПЛEHИЕ - не е никакъв проблем, ами се били обидили, че някой казал нещо си. а междувременно Цацаров да получи 256 камшика на голо и да ходи да "живее" с минимална пенсия и ударно възстановяване на извращаваната до безумие вече 70 години правосъдна система.Хау.