74

аз

преди 7 години

Подготвя се почвата за загуба на Меркел на следващите избори? На такова ми прилича

73

до 133

преди 7 години

"Аха .. да разбирам ли че евроантлантичски ценности е да нахраниш гладния, бедния и бягащия от война ?"Европа не е приют за бездомници от цял свят, не е обществена кухня, нито благотворителна организация. Тези "бежанци" все към най-богатите страни с най-сочните помощи се тикат. Уж от войната бягат, пък прекосяват половината континент, който им предлага сигурно убежище, за да се натресат на най-сочната мръвка. Евроатлантикът ни баламосва, че бягат от войната, а те всъщност са златотърсачи.

72

Анонимен

преди 7 години

Меркел абла не трябва да си ходи за да има възможност за пълна капитулация на еврозоната.

71

Artanis

преди 7 години

Vasilev detence malko are stiga si pisal vuv vseki post razni izmisleni agenti ot cru hich ne me interesuvat da ti kaja chesno i stiga si plul po russia zashtoto ako nebeshe tq da ni pomogne vuv voinata sega v momenta shteshe da pishesh na turski i da se kazvash Azis ili redjep...Agent Ouen wilson ot bloka ti

70

Патриот

преди 7 години

пресмъртна западна пропаганда на един тотално провален и псхихясъл атлантически политически елит!

69

БАЧКАТОР

преди 7 години

До 91 Въй !? Путин бомбардира Алепо и сирийците дойдоха у Немско? Ами Афганистан ? И там ли е бомбил Путин? Ами в Алжир ? Тунис ? Мароко? Бомбардира наред тоя Путин , а? И всичкото кеч бяга от него в Германия да изнасилва и мързелува на воля? Не ти е лесно с тая лека главица на тебе.

68

до 107

преди 7 години

"До Анонимен 100И в какво точно се изразява 'евроатлантическата пропаганда' ?!!"-------------------Ти прочете ли статита? Обяснява ти се, че си проруски националист ако не искаш да приютиш и интегрираш всичките араби и африканци. Това може да го изцепи само отчаян атлантически либераст.

67

Анонимен

преди 7 години

Провалът на санкциите срещу Русия са израз на провала на запада. Путин отново ги сложи в малкия си джоб и показа високата си класа.

66

Анонимен

преди 7 години

"Що ти пука ? Да не си нещо повече от някой с друг цвят на кожата или форма на очите ?"Защото Европа е моят дом. Моят дом е моята крепост, а не световен бардак.

65

Анонимен

преди 7 години

Путин е последният останал германец в Европа.

64

Анонимен

преди 7 години

Средния руснак, живее доста по-добре от българина. Русия спечели войната в Сирия с около 2млн.долара на ден, на САЩ за същата ефективност, щяха да им бъдат нужни 115млн.(американски доклад). Поддържането на евтина валута поддържа износа. Русия изпитва неудобства от санкциите, но не изпитва остър недостиг от нищо...

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 107В откровени проcтотии и тъпизми и много пари похарчени безуспешно от Брюксел за примитивна и бездарна антируска пропаганда.

62

Анонимен

преди 7 години

1945. Ужас! Руснаците идват в Берлин! 2017. Скъпи руснаци! Кога ще дойдете в Берлин?!

61

Анонимен

преди 7 години

Все повече се чувства желание за излизане от ЕС, държавите се чувстват обречени следвайки политиката и не виждат изход от кризата.

60

Анонимен

преди 7 години

Жалко за немската нация , измислиха атомната бомба ,а не можаха да я използват и сега държави носители на бардака и безпорядъка я рекетират .

59

Анонимен

преди 7 години

"Похватите на Zersetzung включват злонамереното очерняне на нечия репутация чрез разпространяване на лъжи и фалшиви новини, създаването на "сива зона" от съмнения, в която за фактите, за истината е трудно да си пробият път."Имам чувството, че ни вземат за дечица от детската градина, на които могат да разказват приказки за Торбалан и Баба Яга. Истината е, че "евроатлантическата" пропаганда издиша по всички показатели и всички виждат, че се крепи само на празни приказки и илюзии.

58

Анонимен

преди 7 години

На ЕС песента вече му е изпята.

57

Анонимен

преди 7 години

В Петербург вече започват де се усещат че има нещо сбъркано в системата.

56

pesho

преди 7 години

bravo Elke , strahotna statija ! kak gi namirash !?

55

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

КОЛКОТО И ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ ЗА РУСИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ ОТ РУСОФИЛ ЩЕ СТАНА РУСОФОБ,НЕ ЗНАЯ БЪЛГАРИН , КОЙТО ДЪРЖИ НА СВОЯТА ЧЕСТ,ЧЕ ЩЕ ПРОДАДЕ РУСОФИЛСТВОТО СИ ЗАРАДИ ПИСАНИЯТА РЕДОВНО В ТАЗИ ПОСОКА.БЪЛГАРИНЪТ МОЖЕ ДА ИМА НЯКОИ НЕДОСТАТЪЦИ,НО УМЕЕ ДА ЦЕНИ МЪЖЕСТВОТО,ЧЕСТНОСТТА И МРАЗИ ЛЪЖАТА,КОЯТО ЗАПАДА И ДО СЕГА ЩАТИТЕ СЕ СРЕМЯТ ДА ОБЪРНАТ ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ, И ДА НАПРАВЯТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА ВРАГ.МОЖЕТЕ ВСИЧКО,НО НЕ И ДА ОБЪРНЕТЕ ДУШАТА МИ.8100