34

Анонимен

преди 7 години

Тези разбират само от едно, пичове - орязване на пари.Нищо, ама нищо друго няма да има ефект, гарантирам ви.Ако родиш под 16 - никакви пари.Ако имаш 3+ деца - никакви помощи.Ако имаш дете, но нямаш поне средно образование - никакви помощи.Всичките му там прокуратури, комисии и т.н. не струват пукната пара.

33

анонимен

преди 7 години

А че то и таткото е не пълнолетен Тя защо се съвукоплява с него?Една честитка и за нея.Инак няма да е справедливо.А нашия съд се слави със своята справедливост.

32

художника

преди 7 години

За непълнолетен отговорност носят родителите му. Какво ще каже прокуратурата по този въпрос? Вместо да "Редуцират" наказанието на сополанкото, да подкарат майка му и баща му ! А понеже като малолетни са безработни па и не могат да сключат гр. брак, детето да се отнеме за осиновяване поради невъзможност да се полагат грижи за него от "родителите" му!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Не просто редуцирано, ами направо няма и да го има.А образователната ни система е... От години се говори да се смени тая загубена система "ученик = пари", ама никой пръста не си мърда.

30

Рем

преди 7 години

Супер новина, тъкмо се чудех кой ще ми увисне на врата през новата година допълнително. Това момиче е симпатяга и ми се струва абсолютно реално да започнем да си я гледаме - нея и бъдещото и потомство, защото с въпросния 5 клас, няма и чистачка да я вземат. Интересно ми е сега има ли параграф, по който да им орежат помощите: малолетни, необразовани създават бъдещи необразовани ***....

29

Ценко

преди 7 години

Таз година люлка, догодина диплома!

28

учителите - също

преди 7 години

Вината на учителите е голяма, още повече, че сума ти неграмотни взимат шофьорска книжка именно защото имат завършен 4ти клас. После всички неволно гледаме по новините тъжната статистика

27

Анонимен

преди 7 години

Какво означава "таткото носи отговорност"? Каквато носи ТОЙ, тя си е негова, но отговорност носят и родителите на 13-годишната, за тях политкоректно ще забравим и ще оставим всички отговорни без внимание ли?

26

пери

преди 7 години

До успешно дипломиранеКокошките са в министерството. На "тъпите даскали" им е наредено от там да пускат всички нагоре и с двойките. Ако зависеше от "тъпите даскали", Златка нямаше да продължи и след първи клас. Така че се обърни към Кунева.

25

МОН

преди 7 години

И КАК СЕ СТИГА ДО ПЕТИ КЛАС БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ ???

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПросто по този случай бая шум се вдигна, та се задействаха. Сутринта една от социалните каза, че редовно отказват да образуват производство, защото това им била традицищта. В единични случаи - глоба или пробация, а само 50 случая на раждане от малолетни били само в Сливен за тази година.

23

Анонимен

преди 7 години

Никакви помощи за такива родители, докато не завършат 8-и клас!

22

успешно дипломиране

преди 7 години

Момичето има завършен 5ти клас, но твърди, че е неграмотно. - хайде прокуратурата да подгони и тъпите даскалки, които са я бутали клас след клас... Златка не може да си напише името на детето, но халтавите лелчета в училището не са искали да им пада бройката на децата. Така щяха и диплома да и дадат. От 4ти клас се учи по всеки предмет при различен преподавател. Смятайте какви са кокошки в образователната система

21

Анонимен

преди 7 години

А за останалите подобни случаи как ще се сезира? Защо от болницата не докладват директно в полицията при такива безобразия? Добре известно е, че не е изолирано явление.

20

Анонимен

преди 7 години

единственото разумно наказания за такива е принудителна кастрация. Другото са глупости. На какво ще накажат 15 годишния щастлив татко? Най-много с пробация или порицание. Нищо повече! А пък на тая неграмотната дето казва, че не планирала да има дете скоро някой вярва ли и? Та те тия нищо не планират, живеят от днес за утре.

19

Анонимен

преди 7 години

А защо чак сега се сетиха за малолетните, дето раждат? Досега го позволяваха, а сега йок.

18

пери

преди 7 години

Ба, ако не беше първото бебе за 2017, можеше и да мине между капките и никой да не разбере за възрастта на родителите.Присъдата им да бъде да завършат училище и то грамотни.

17

БЯЛ БЪЛГАРИН

преди 7 години

ЦАЦО ПРЕЗИДЕНТ!

16

Анонимен

преди 7 години

Всичкото педофил - в затвора! По една кирка и лопата и за две години ще имаме магистрали навсякъде без един лев европейски пари. Само общественополезния труд отклонява педофила от мръсните му помисли. В КЕЧ-а е гювеча и разковничето.

15

Анонимен

преди 7 години

То да бяха само тия! Такива случаи са ежедневие от години и то под благосклонния поглед на държавата.