178

Бухалков

преди 7 години

Аз пък искам да пшибам русофоб.И не се радвай толкова много,защото става въпрос за дрянова тояга,по кратуната и украсена с пуканици,за здраве и берекет.

177

Аджамията

преди 7 години

Не забравяйте, че Февруари в БГ ще пристигне танков батальон от Аляска. Одеколончиците да излизат с хляб и сол :)

176

Честит

преди 7 години

Русофобите се нас.ха от кед. Интересно ми е лолко точно ще издържат тези 1000 немеца, и второ те от новите *** немци ли са и трето Вова като иска нещо го взема- за справка питайте Крим, дето все ви го врущаме и все не си го вземате

175

Анонимен

преди 7 години

Гаврата на НАТО с руската кочиина е чудесна :)))

174

Анонимен

преди 7 години

Ако си мислите, че цялото Скандинавие от Рованиеми до Рейкявик и от Упсала до Шпицберген няма да скочи като един на проскубаната мецана, ако случайно реши да нападне Прибалтика, дълбоко се лъжете!Тогава жожетата ще видят кон боб яде и магаре - бояришник пие ли....Бухахахахаххахахахахахахах

173

Анонимен

преди 7 години

Литва е крайно агресивна държава, постоянно дрънкат оръжие, сипят заплахи, накрая ще се посерат от напъване

172

Ха- ха- ха

преди 7 години

А руснаците никога не са окупатори а "ОСВОБОДИТЕЛИ". Много обичат да освобождават.

171

Анонимен

преди 7 години

До Народен съдВие, русофилите дори и паметници издигнахте на руските окупатори, какво толкова се чудиш?

170

Анонимен

преди 7 години

Те щото опазиха Германия, сега ще пазят и други.

169

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха ликуват търговците на бакалии , кафенета и каките.

168

Георги Шопов

преди 7 години

Да ликуват. Но това им гарантира Алепо в днешен вид при евентуален конфликт А германците ще си спомнят края на вермахта....

167

Анонимен

преди 7 години

В Германия има повече американски войници отколкото германски.Докато САЩ плашат европейците и най-вече хората от прибалтика с руска заплаха Европа се ислямизира.Италия е залята от чернокожи африканци.В Испания вече пристигат и в куфари.Германия е залята от три милиона турци и милион и половина ислямисти.Те всеки ден колят,изнасилват и правят атентати.Но полицията си трае.Стискат зъби с високо вдигнати глави.Няма да плашат,те са толерантни.

166

онбашията

преди 7 години

германците не могат да овардят собствените си женски от брадатите "гости", а тия се надяват да ги овардят от путин. забравете за нато, както е тръгнало тръмп ще го унищожи, и ще трябва да си припомните едно нещо от миналото, нарича се дипломация, с първа точка "не се зъби на по-силните"

165

Анонимен

преди 7 години

Ама защо имало мощни държави и мощни нации???Ами защото се тарикати бе!!Защото не са *** като пълнежа на Европа-българи,румънци,литовци,латвийци,естонци,хървати,гърци....!!Значи,мидеха германците начело с баба Меркелана дебелия с мигрантите и...хоп я да си направим една далаверка,да облекчим германската социална система-трататаа-трататааа,заплаха от Русия и шараните клъвнаха!Даваме им 1000 уж да ги пазят,ама сделката е на всеки един наш,100 мигранта по земята си да заселят!Ей,така се прави!!

164

българина

преди 7 години

то посещението после става окупация. америкаците като дойдоха след 1944 г в германия още не могат да ги изгонят

163

Анонимен

преди 7 години

Ей,камъните и дърветата ще свършат на този свят,глупаците-никога!!!Ама питайте бе,социални мрежи имате,интернет има,ю-туб има,питайте по света как е тогава се радвайте и ликувайте!!!Щели германските войници да вдигнат икономиката като харчат заплатите си!!Ххахахахахааа!!Колкото американците ни вдигнаха икономиката и пръскат пари около 4-те си безплатни бази у нас!!Даже и водата им я карат с едни огромни самолети често-често приземяващи се в Сарафово!!!

162

Мен

преди 7 години

Ще се радват я като знаят, в какво превърнаха страните им руснаците докато бяха в СССР.

161

dhk13

преди 7 години

До реалист"Русские не начинают войны"? Да бе. Питай Финландци, Балтийци, Поляци, Унгарци, Чехи и Словаци, Афганистанци, Грузинци, Украйнци...

160

един

преди 7 години

Тук в Англия е пълно с литовци (явно демокрацията в родината не е приятна). Разговарях с едно момче, който се беше наточил да воюва с Русия. Мисля, че са им промили мозъците. Научили са ги да мразят. От това не печелят нито литовците, нито руснаците. Знае се кой печели - този който насажда омразата... Изобщо.. оказва се, че ние българите сме доста мъдър народ, независимо, че и нас се опитват да ни зомбират.

159

бг

преди 7 години

Връщат се към старите порядки,само им липсва червеното знаме.