358

Анонимен

преди 7 години

Турция е най голямата армия в НАТО след САЩ. Договора ни с НАТО ще ни помогне при конфликт с Турция толкова колкото договора на ЕС и САЩ за свободно придвижване. Когато повдигнахме въпроса да се приложи договора и да се въведат реципрочни визи за САЩ от Брюксел ни казаха да си гледаме работата. Същото е и с НАТО. Някой сериозно ли си мисли, че НАТО ще тръгне да воюва срещу Турция ако Ердоган реши да прилапа България - смех!

357

Men

преди 7 години

До АнонименВ България не само, че няма 28 години Демокрация, ми не е и имало - главно защото в България няма демократи. От тези 28 години 12 години управляваха БСП, а в останалото време техните подразделения от какви ли не партийки. Слава богу понеже се представяха под маската на Демократи успяхме да влезем в ЕС, че да може и изстрадалия българин да види малко свят и който има акъл да започне да работи с нормалния свят, за да не е зависим от местната комунистическа сюробаджанащина.

356

Анонимен

преди 7 години

494 За комунстите нали

355

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЕН СЪД МУ Е МАЙКАТА

354

Анонимен

преди 7 години

189 мечти мечти

353

Анонимен

преди 7 години

До Гастарбайтерв Кипър един мой приятел лятото вземаше 800 лв + квартира и пак не можа да спести някой лев ти как успя квартири не плащаш ли тука има нещо скришно в тази схема не може при заплата 800 евро да си спестил 1000 лв ток вода не плащаш ли

352

Той

преди 7 години

485 Това го пишеш на фона на нестабилна Турция член на НАТО начело с Ердоган . Не си с всичкия си

351

Анонимен

преди 7 години

Ми то нема за кога бе, защо да се прави референдум за НАТО, то и без това никой не го бръсне за cлива това НАТО и скоро няма да ги има.

350

Анонимен

преди 7 години

Поздрави от Tenerife! Тук посрещнах Нова Година, а преди малко се върнах от плажа. Да живее ЕС.

349

Гастарбайтер

преди 7 години

В Бъ;гария вземах към 670 лв чисто и работех като монтажник. За храната ми стигаха ама нещо да спестя забрави. Заминах за Германия и първите 4-5 месеца работех като мияч в заведение изкарвайки 800-900 евро месечно. За това време успях да спестя към 1000 евро. Сега си намерих работа пак като монтажник и вземам 1600 евра. поне 400-500 от тях спестявам . И да ви кажа не се чувствам като роб или слуга. Ако покажеш старание и коректност хората те уважават и оценяват.

348

Анонимен

преди 7 години

Да си стоим в ЕС но само да не пускат еврото

347

Анонимен

преди 7 години

България трябва час по скоро да излезе от НАТО а в ЕС (понеже от ЕС не може да излезе, няма къде да ходи) да води независима политика и да защитава националните си интереси а не да слугува на марионетките от Брюксел.

346

Той

преди 7 години

Българите сме против НАТО, България е европейска страна но не е НАТО,-----------------------------481 кой сте това вие българите , ти за българин ли се имаш . 98% от страните членки на НАТО са ЕВРОПЕЙСКИ На всичкото отгоре сте и много прости , под всякаква критика сте

345

dp

преди 7 години

Eдинствените недоволни от членството на БГ в ЕС са руските слуги, а най-гласовити са троловете/агит-лешояди.Очевидно никой в БГ не е загубил и стотинка от членството в ЕС, а ползата за правещите нещо е съвсем значима - свободна търговия с цяла Европа (който не се е блъскал по митници да си освобождава пратки той не знае какво е това), продажби в ЕС, свободно пътуване...Грачещите руски агит лешояди какво предлагат, да дойде кремълският феодал да поноси на ръце всички в БГ ли. Жалки о.трепки.

344

Той

преди 7 години

477 след като пропиляхме 45 години златни за Европа след края на ВСВ не очаквай че сега с магическа пръчка ще стигнеш европейците . Тярбва да минат пак толкова и едва тогава би могло.

343

Той

преди 7 години

468 Не съм на това мнение . Имам много примери покрай мен как всеки си е намерил мястото .

342

Милионер

преди 7 години

Най хубавото е че сега има милионери! При комунизма ги нямаше! А още по хубаво е че сега няма правосъдие, имаш ли пари цар си!Толкова може *** да създава милионери и корупция!? Хайде сега яжте кренвирши от Кауфланд по 2 лева килото и много да не знаете.

341

Калеков

преди 7 години

Изминалите 27 години показаха че демокрацията не е приложима за народи с по-примитивно мислене, каквито сме ние. Тук си трябва тоталитарен режим който да държи "демолратите" под контрол/

340

Анонимен

преди 7 години

Давали ни били евтин нефт, ми тогава нефта навсякъде беше евтин, 10$ за барел

339

Той

преди 7 години

Ами изнасяйте си базите на НАТО от България тогава----------------------Тзеи бази са български и е крайно време тъпитте ви тиккви да вденат че България е НАТОВСКА страна тоест НАТО това сме ние