121

Анонимен

преди 7 години

Ама то верно некои пешеходци са като *** като пресичат. Като зомбирани покемони.... и с 50км/ч да караш като ти скочи в гумите като заек от храсти кво правим??!......

120

Анонимен

преди 7 години

АЗ ТУК СИ ЗАПИСВАМ НА ЕДНО ЛИСТЧЕ ДА ПИША ДО НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ КОГАТО ДОЙДЕ И КОГАТО ИМАМЕ НОВО УПРАВЛЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ ГЕРБ И ДО ТЯХ МОМЕНТАЛНО ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ ОТ КВОТАТА НА ГЕРБ ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТ!!!! И ДА БЪДЕ ПРЕРАЗГЛЕДАН ЗАКОНА!ТОВА КОЕТО СА ПРИЕЛИ В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ Е ПРОТИВОЗАКОННО!!!! ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ГИ БЪДЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД!!!

119

с

преди 7 години

Никой не иска да гази хора, въпроса е да дадеш възможност да те ВИДЯТ

118

позитано 20

преди 7 години

До Анонимен 142 И пак ще изберем ГЕРБ.Нямай никакви съмнения.

117

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ЗНАЧИ ВНЕЗАПНО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО!!!!!!!!1 НИЕ ВСИЧКИ НАВЛИЗАМЕ ВНЕЗАПНО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО!!!И КОЙ ЩЕ ГО ОПРЕДЕЛЯ ТОВА ВНЕЗАПНО !!!!!!!!!!!РАБОТА НА ШОФИОРА Е ДА НАМАЛИ ПРИ ПРИБЛИЖАВАНЕ НА ЗЕБРА!!!!!СЕГА ИЗЛИЗА, ЧЕ СЪС 100 КИЛОМЕТРА В ЧАС И ДА ТЕ СГАЗЯТ НА ЗЕБРА ТИ СИ СИ ВИНОВЕН!!!И ТОВА РЕШЕНИЕ Е ВЗЕТО ИЗЦЯЛО С КВОТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА !!!!

116

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтава дума, ако не го видиш, не успееш да реагираш навреме, не успееш да спреш. Става дума за уж разумни възрастни хора, които от наглост и простотия решават да се направят на важни с риск за живота си.След като си зад волана трябва да можеш да ги види, да успееш навреме да спреш и да реагираш Ако не можеш, значи не трябва да караш. Уж разумни възрастни хора а карат и рискуват своя и на другите живот. Така също може да се каже , нали няма да го отречеш?

115

Анонимен

преди 7 години

Предлагам на съда да измисли курсове за пешеходци, книжка на пешеходеца за тези които са си взели изпита и домашен арест за тези които не са си взели изпита. А колко по лесно е като не знаеш какво да направиш да се огледаш какво правят другите. В Европейските страни този проблем отдавна е решен. Но там има полиция и ограниченията се спазват и на пешеходните пътеки се спира.

114

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ АЗ СТЪПВАМ НА ЗЕБРАТА КОЛАТА МЕ ВИЖДА И ИЗОБЩО НЕ СПИРА :DИ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА БУЛЕВАРД ПУШКИН НА КИЛОМЕТЪР ПОД РЕЗИДЕНЦИЯТА БОЯНА!!!!СЕГА С ТОЯ ЗАКОН ВИНОВНИ НА ПЪТЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА!!!!!!!! НА ВИ ГЕРБ КОЙТО Е ДВЕ ТРЕТИ ОТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ!!!!!!!

113

Анонимен

преди 7 години

До Банчо А не е ли разумно, когато е в зоната на пешеходна пътека водачът на МПС да намалява скоростта и да е с повишено внимание, а не да бъде оправдан дори когато е с превишена скорост. Ако е с разумна скорост може да реагира навреме и да не се допусне ПТП .Оправдаването при превишена скорост е поредното без..умие на ,,демокрацията,, която победи държавността

112

Анонимен

преди 7 години

РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО ИЗЦЯЛО ОТ СЪДИИТЕ ОТ КВОТАТА НА ГЕРБ!!!!!ДВЕ ТРЕТИ ОТ СЪДИИТЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНТА!!!!!!!!!!НАРОДА СИ ИЗБРА ГЕРБ СЕГА ЩЕ СИ ПАТИ!!!!!!!!

111

Анонимен

преди 7 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!ЕТО ТАКА СТАВА КАТО ПОЛОВИНАТА ОТ СЪДИИТЕ СА ОТ ГЕРБ НАЗНАЧЕНИ СЪС НОВАТА СЪДЕБНА РЕФОРМА!!!!!!!! ТАКА СТАВА КАТО ПРЕИЗБРАХТЕ ГЕРБ!!!!!

110

вгр

преди 7 години

Не ми све вярва, но на истина съдът е решил че "ПЕШЕХОДЕЦА Е ВИНОВЕН И КОГАТО ВОДАЧА ПРЕВИШАВА СКОРОСТТА", то значи е взел противозаконно решение!!! КАК ПЕШЕХОДЕЦА МОЖЕ ДА СЕ СЪОБРАЗИ С НЯКОЙ ПРОСЪАК, КОЙТО ПРЕВИШАВА СКОРОСТТА?!? - ЗА НЕГО ПЕШЕХОДЕЦА ВИНАГИ Е ВЛЯЗАЛ ВНЕЗАПНО.АХ ТЕЗИ СЪДИИ... Но Бог ще съди тях много по-строго.

109

FUCK OF

преди 7 години

В ЦЕЛИЯ ЕС ,А НАВЯРНО И ПО СВЕТА,ПЕШЕХОДЕЦА Е АБСОЛЮТЕН ГОСПОДАР НА ,,ЗЕБРА''...АВТОМОБИЛИТЕ НАБИВАТ СПИРАЧКИ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ ОЩЕ ЩОМ СТЪПИШ НА ПЛАТНОТО...САМО Е НАС ТОВА НЕ СЕ СПАЗВА ТА ДОРИ И СЕ ПРЕИНАЧАВА......Е. .НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....?

108

Анонимен

преди 7 години

До БанчоСтава дума, ако не го видиш, не успееш да реагираш навреме, не успееш да спреш. Става дума за уж разумни възрастни хора, които от наглост и простотия решават да се направят на важни с риск за живота си.Ето това е достатъчно, за да очакваш някой да изскочи. Не знам какво да ти кажа. Внимаваш и караш много бавно или и ти ходиш пеша. Или измисляш хапче срещу глупост и всички задължително го пият а ти получаваш нобелова награда.Малко да намалим напрежението, надявам се не се сърдиш.МИР

107

Анонимен

преди 7 години

До БанчоЗа наглост и простотия няма решение. Никой закон нито ги отменя, нито ги наказва.Пролемът е че тогава тези, които не са нагли умират заради наглите и простите.Това и юрист не може да ти го обясни. Не знам кой може.

106

Анонимен

преди 7 години

Това решение на съда е неморално. Така ще се увеличат блъснатите пешеходци, защото адвокатите ще управдаят лесно клиентите си и те може и да не влязат в затвора.

105

Банчо

преди 7 години

До АнонименХартата е едно, а законът е съвсем друго нещо. Нека не смесваме закон и морал. Отделно от това, тука не става въпрос умишлено да убиеш някой. Надявам се всички сме далеч от мисълта, че някой ще даде нарочно газ, за да блъсне друг, който пресича на червено. Става дума, ако не го видиш, не успееш да реагираш навреме, не успееш да спреш. Става дума за уж разумни възрастни хора, които от наглост и простотия решават да се направят на важни с риск за живота си.

104

Анонимен

преди 7 години

След няколко дни ще решат, че пешеходците са виновни, че са блъснати и че водачите на автомобили няма да се съдят, за блъснатите от тях пешеходци.

103

saki

преди 7 години

Като велосипедист ,съм приел ,че нямам абсолютно никакво предимство ,никъде и по никакъв начин. Независимо от правилник, закони,знаци и т.н..Даже и тия дето ми махат да мина ,ги игнорирам и не преминавам. Същото правя и като пешеходец.

102

н

преди 7 години

Често навлизат без да се огледат, не дават възможност шофьора да ги забележи