21

Турчина

преди 7 години

Училищното ръководство е разпоредило "в класните стаи отсега сега нататък нищо да не бъде съобщавано, приготвяно и изпълнявано в духа на коледните традиции и християнския празник", се казва в съобщение, изпратено до медиите. Училището е немско пък ръководството на училището изпратило заповед което било разпространено чрез медиите. Това е черна пропаганда бълвана ежечасно към Анкара.

20

Анонимен

преди 7 години

До оня ден бях в Измир и навсякъде е пълно с коледни лампи, гирлянди и глупости, даже далеч повече отколкото в София. Измирлиите, у които бях на гости, мюсюлмани, също имаха коледна елха у тях. Така че или новината е измислица, или нещо е недоизказана.

19

Гражданин

преди 7 години

Това ли ще е НОВОТО,коетп Ердоган иска да насади в целия Европейски съюз?! Ами каквото повикало-такова се обадило : да се забранят в Европа всички мюсюлмански пра зници- щом са дошли в Европа и живеят тук ще трябва да се съобразяват с нашите норми и правила на живот,а не ние да се съобразяваме с техните! Не желаем да ни връщат векове назад ! Е,сега Ердоган си показа истинската същност-след тези заповеди кой ще му повярва,че не е с Ислямска държава?!

18

Турчина

преди 7 години

Абсолютни измислици на немската преса. Има християнска телевизия на турски която по цял ден излъчва за рождението на Иса Месих а турските власти забранявали Коледа според немско издание за дезинформация и манипулация.

17

42617

преди 7 години

Къде са правозащитниците? защо мълчи Хелзинкският комитет? Къде е комисарят на ООН по правата на човека? Фрау Ангелинка защо не защити правата на своите граждани?

16

Анонимен

преди 7 години

и тия ми искат в ЕС. К'во да правят там, еничари ли ще събират?

15

бг

преди 7 години

САЩ да ги омиротворят? Та нали от САЩ идва забраната за честването на Коледата.

14

Анонимен

преди 7 години

Тази директива на Ердокук явно важи за цяла Европа, вижте кметицата на Гърмен как се разправи с хората, поставили елха в центъра на селото!!! От коя партия ли е? Излишен въпрос!!!

13

akut

преди 7 години

ердоган трябва да бъде свален отвласт. кюрфите ще го сторят това с още атентати

12

Анонимен

преди 7 години

Забраняването на бурките ще има последици, как си мислите?

11

атеист

преди 7 години

Коледа, Кристмъс е езически празник, откраднат от християните. Четете и се образовайте.

10

Момчило Войвода!

преди 7 години

Но кажи какво да правя,кат си ме, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище!?! Ой, турци нека нека широка яма вас чека.... Еден метър е широка, е километър дълбока...

9

Анонимен

преди 7 години

Ето това ли е европейска Турция..

8

Босфора подава кротк

преди 7 години

Kolkoto по важен е празника толкова повече жертви се почитат.>Анкара е на граница и там Могат да почитат празниците въведени както от Гавраил и екип след 632 година така и тези въведени от архангели след 6 век преди Новата Ера.

7

Анонимен

преди 7 години

Типично в стил 11-ти век. Ахахаха. Ерджо отново изпатка яко на тема ислямизъм. Дали не е време САЩ да ги "омиротворят"?

6

Анонимен

преди 7 години

Това е всъщност почти като акт на война.

5

ами

преди 7 години

И тия искат да влизат в Европейския съюз!

4

Паметлив

преди 7 години

Алоу,къде са тия дето се тръшкат,че Турция трябва да влезе в ЕС и България трябва да помага за това!?Нека коментират добрата новина!

3

Анонимен

преди 7 години

Ерглиган ще гризне дръуту скоро. То тоя е по-*** и от престъпника мойко от Банкя.

2

JJIvanov Geolog

преди 7 години

всеки празник се прави обикновенно за ПОМЕН На Погиналите..Тази КОледа от 4 декември до 1 май ще се отбележи спасяването на нашия обитаем Дом след НАГЛО престъпна добре организирана диверсия в края на ***.