21

Невини с мръсни ръце

преди 7 години

Те са най-невинните на ХХ век! Китайци запалиха Солун-1903г,филипинец уби краля в Марсилия-1934г и парагваец по решение на Ернст Телман и коминтерна запали Райхстага-1923г и новозеландци избиха 183 души в Свети Крал през 1925г бре!Един подъл зимвабвиец поиска откуп от 500 000 франка за трупа на Чарлз а друг тайландец с очила плати 2 млн дойче марки на Мехмед Али-1981г!Некакъв гренландец стреля и уби Жоро на моста Ватерлоо-1978г а пък некакъв уругваец стреля по Владо в Париж!Едни убиха 459 деца!

20

до 32

преди 7 години

три пъти съсипаха Европа, освен това са създали нацизма и комунизма. Това малко ли е? Проклета нация. Трябваше чичко Сталин да я бастиса през 45-та.

19

Бау

преди 7 години

До 28Много силно се съмнявам, че ще си прекара добре в немски затвор след това престъпление. В България щеше да му е по-лесно.

18

Анонимен

преди 7 години

До 31 И КАКВИ БЕЛИ ПРАВЯТ НЕМЦИТЕ?

17

Анонимен

преди 7 години

Немците не са шампиони по интеграция. От толкова интеграция средно през 50 години тръгват да правят геноциди спрямо малцинствата. Не ми давайте немците за пример защото не малко бели са правили, правят и ще продължат да правят. Германия трябва да бъде заградена с ограда да си отглежда на спокойствие бежанците.

16

1912

преди 7 години

Всеки ден в България,хората НЕ само по селата са малтретирани от такива ***.НО диктатора прикрива всичко.Германците(преди ги уважавах)ни връзват ръцете и ги закрилят,скоро и те ще берът плодовете на тези животни.Просто ци.ганина трябва да бъде унищожен!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Да го вкарат 10 години в затвора и всички негови приятели да знаят какво ги чака ако се осмелят да нападат хора.

14

Анонимен

преди 7 години

И сега какво ?,,Светльо" пет години на курорт в немски санаториум.А трябваше да е в наша пандела, да си играе на малката булка !

13

Ви

преди 7 години

Я, разкажете за холандеца от съседната статия! Той всяка вечер/сутрин ли е пиян и надрусан? А брат му, а майка му знае ли? Жена му срам ли я е? Като е такава дрога кой му гледа децата? Я, я дайте да ги видим! И къде живее?! В Холандия какво казват сега?

12

Циник до 1

преди 7 години

По баща сърбин....- и си кеднал да се хвалиш с това! Вечния ни враг Сърбия - да не е по-стока бе? Тапълнифте се и вие с мутри "он мас!" Па и като мразиш толкова България - стягай бохчите, и айде при Лепа Брена! Или не ти се ще да сдаваш паспорта - от евракъюза? Дрън-дрън....българите са ти виновни! Поредния болен мозък! Иначе почти съм познал...за ме*леза! :-) :-)

11

оптимистичнодо26,29

преди 7 години

Турченце, с'Я дай да се изясним, знам, че си комплексиран, че си втора ръка човек по цял свят, но вярвай в прераждането, примерно:-турчин, зелена йеуглена, диво пр***се, кь0пек, македонец и накрая (иншалах) БЪЛГАРИН !

10

Бранник

преди 7 години

Обстоятелството, че български гражданин е нападнал германка е стократно повече отразено от опита за убийство от холандец на българка показва каква ни е журналистиката.

9

Анонимен

преди 7 години

Видиш ли п'р'о'с'т бегай ше ти изеде главата.

8

Коце кмета

преди 7 години

Значи за патладжана сритал германка може 5 години в панделата, а за другия *** в БГ дето за втори път убива с кола пиян,може 2 до 6 год. ако е виновен?!?? А не може ли всички *** да ги върнем в Индия? И трилион да ни струва, пак в перспектива ще ни излезе по-евтино!

7

Анонимен

преди 7 години

Български ***.й.м.ун.а, вие не трябва да се допуска в Европа!

6

Анонимен

преди 7 години

Български ***, вие не трябва да се допуска в Европа!

5

Анонимен

преди 7 години

До ВойводатаБългарска му работа! Такива са българите.

4

Анонимен

преди 7 години

До ВойводатаИстински българин, завистлив и подъл!

3

Анонимен

преди 7 години

Мангхал и ченге, няма как да вдигнат реномето на един народ. Вижте само колко тъънари се отглеждат.

2

Циник

преди 7 години

В капана на толерастията ! Забраняват ни да казваме на черното - черно! На тсиганина - ***, и после щампосват цял един народ, заради *** при*мати , като този! И после ни говорят за толерантност, и проява на разбиране!А народа го е казал: "Вари го, печи го - тсиганина , си е ***!" И световните ( самообявили) се шампиони по Ентеграция - немците се чудят - как е възможно това?! Аз на това му викам лицемерие! Българин бил - колкото Садам е евреин! Събраха помия от цял свят !!!