41

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До Анонимен "Ладата Нива", това е код от грамата, с който си говорим, тъй де, има се впредвид конкретен човек, не Русия или Путин, макар че, то най-вероятно кът не съм на негова страна, съм на русофилите, но вижте, те са просто средство. В по-голямата игра, идеологията и геополитиката са средства за постигането на много по-високи цели. Просто не се вързвайте толкова на тях, за да не бъдете употребени.

40

Анонимен

преди 7 години

Ще има доста да почака, може би трябва да мине първо през затвора.

39

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Мир. Съгласен съм. Но само, когато не си на власт! Това е цената.За Бойко Борисов думата на 2017 година е мир. Моля се единствено и само за мир

38

Давай

преди 7 години

Давай Волене ние сме с тебе за победа идва време заедно ще победим и Бг ще съградим!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Пък и нагъл - с тази Лада Нива. ОТкаразнали са 6 милиона за 12 джипа, не дават на Горското стопанство да си ги ползва, а ги дават на НСО, за пазене уж, след две години ще поръчат нови джипове - и всичок от нашия джоб. В Дания само председателят на парламента има службена кола, останалите депутати карат велосипеди. В повечето скандинавски държави е подобно положението - на рикши и велосипеди. ИЗраелският столичен кмет се отказа от заплата, също и Тръмп.

36

Борисов

преди 7 години

7 години ни убеждаваше, че е най големият антикомунист ама с номинациите на Кристалина Георгиева и Цецка Цачева му лъсна комунистическият г - з! Бояджия и фурнаджийска лопата! БСП поне не се правят на нещо, което не са!

35

88

преди 7 години

Просто идете си с мир!Хората не ви искат вече!Мина ви времето и ако не го разберете ще отидете при НДСВ!

34

AнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Хахахааааааааааааа, здравей, колега! Днес много повече ме радваш от вчера! Хайде сега, кажи на ония синичките с 5-те дупетата накръст да връщат мандата и сложи началото на всенародните коледни празненства! Е, 1,5 млн. гербери нема да празнуват, ама тяхната радост бе за моя сметка... до това лято! Под сурдинка: трябват ми едно 100 лв за ремонт на моят ВАЗ, не, че нещо,ама твоята Лилянка ми ги взе...

33

Анонимен

преди 7 години

Не бързайте да се радвате.Не се знае утре като се събуди какъв акъл ще му дойде.

32

Хората не са наясно

преди 7 години

Бойко и в момента е на власт. Докато не се назначи служебен кабинет има ПРАВИТЕЛСТВО в ОСТАВКА! И то си изпълнява функциите!

31

Анонимен

преди 7 години

препоръчително е да се не номинират кметове на БСП. Поне 30 процента от БСП от бъдещите депутати ще са до 40 години.

30

Анонимен

преди 7 години

Кунка премиер и президент на Вселената!!!

29

В БСП

преди 7 години

направиха революция - днес се е взело решение хора, които са 3 пълни мандата депутати или имат 12 години да не могат да се кандидатир отново. Освен това е препоръчително да се се номинират кметове на БСП.

28

До 29

преди 7 години

Дали се червен олигарх или герберски *** няма значение.Важното е,че ГЕРБ ни загробиха с 16 милиарда(с лихвите 20 милиарда)които всяко следващо правителство доста ще се озори докато ги изплати.Лошото е,че за народа не се вижда светлина в тунела.Колосалните кражби на властта ще ни държат още много години на последно място по доходи.Това е истината,а ти може да си плещиш каквото ти дойде на ум.

27

Анонимен

преди 7 години

От ЕС, не му дават да хвърля оставка - толкова пари са вложили в него, а той проваля ЕНП на корумпираните бюрократи Меркел и ЮНкер.

26

Анонимен

преди 7 години

Герб и ДПС са единствените партии надяващи се на сто процента мажоритарен избор. Видяхте ли сега кои партии се облагодетелстват от мажоритарната система. Борисов вече набива канчета че пак ще е премиер - за трети път

25

БАБА КУНА

преди 7 години

ПО-СКОРО ХОРАТА КАЗАХА КРАЙ НА КРЪЧМАРСКИТЕ СМЕТКИ НА БОКО. ТОВА ЧЕ ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ СЛЪНЦЕТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НЕГО САМО ПОКАЗВА, ЧЕ ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ СЕ ТИП. ЗА ПРЕМИЕР НИ ТРЯБВА СПОКОЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК, А НЕ ИЗМИШЛЬОТКО, КОЙТО СЕ БИЕ ПО ГЪРДИТЕ И 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО СЕ ХВАЛИ.

24

Слава те боже

преди 7 години

Бойко 100% от нормални хора в България вече не искат партия ти и теб за премерът. Направи подарък на коледа за всички хора, събирай куфар заедно с Плевнелиев и бягай далече.

23

Червен Олигарх

преди 7 години

Драги народе, трябва да ви кажа че си струваше да рискуваме загубата на властта през 2009-та. Това което спечелих по времето на батко и братко, още не мога да го изхарча, но няма да зле БСП да се върне на власт да възстановим запасите , че 7 години го караме само на резерв.Вярвам в справедливостта на народа - олигарсите на герп достатъчно се нагушиха, се пак идва нашия ред.

22

Анонимен

преди 7 години

Каква оставка бе,Бойко си управлява на 100%,само дето вие си мислите ,че имало оставка,я си....!