16

пенсионер-

преди 7 години

Надя радостно че дядоти като бившвоенен пенсионер взема тавана дай боже дълги години да си я взема и харчи.Но знаеш ли че с последното ИДКСО ПО ЧЛ.69 лицата придобили право на пенсия могат да се пенсиониратбез да се изисква освобождаване от служба съответно уволнение или прекратяване на правоотношенията.Тази разпоредба от 15082015 г и въпреки тавана почити тези кат дядо ти държавни служители с таван си вземаха 20-те заплати .Същевременто си работят получават заплата и пенсия Кво ги еня за други

15

Анонимен

преди 7 години

Когато политиците влязат по затворите и се избият като другите мафиоти то голямата част от парите на родителите ни ще се върнат при собствения им народ!

14

до 15

преди 7 години

Не ми казвайте това на мен,кажи го на хората в малките градове и селата.Другар наричайте баща си,който сигурно преди 10 ноември е клепал съседа си,че не плаща ОФ членския внос.Човек трябва да не преценява положението само по себе си.В провинцията живеят много умни и кадърни хора,но нямат избор за реализация.

13

Тато из Правец

преди 7 години

Ама има банани !!!

12

до55

преди 7 години

Хайде сега на фона на тази снимка ни покажете колко,,зле"живеят в Северна Корея и Папуа.вял ден да не видите,всички вие,който докарахте народа ни до такав мизерия!Е,сега България има един файтон армия.Ти ли ще пазиш границата?Ти ли е ще рискуваш живота си?ицф

11

Българина

преди 7 години

Банкянски геноцид

10

Анонимен

преди 7 години

Над българския пенсионер има тотален геноцид. Ония дебелог.зите властимащи да си помислят какво е за тях 250 лв. и как може да се живее цял месец с тези пари. В Европа няма никъде такова чудо някой да получава 125 евро, а тук има 125 лв..

9

55

преди 7 години

20% пък имат доходи от основна пенсия над 400 лева---Това са предимно ченгета и военни (оставям настрана миньорите), т.е. "шапкарите", т.е. тези, които са били на хранилка на тези, които са създавали добавената стойност, от които е идвала и заплатата им и пенсията им. Най-ги мразя тия с високите пенсии (без миньорите), защото тия пенсии са НЕзаслужени!

8

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега на фона на тази снимка ни покажете колко,,зле"живеят в Северна Корея и Папуа.вял ден да не видите,всички вие,който докарахте народа ни до такав мизерия!

7

...

преди 7 години

Истината е, че тия пари дето сега ги даваме за пенсия те са ОТКРАДНАТИ преди 10 - 20 години вече! Ако искаш да имаш що годе нормална пенсия тук в БГ, то ходи да работиш някъде извън БГ пенсионирай се там и после ела да живееш тука в БГ! Това е ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН начин за нормална пенсия тук в БГ! ОКлкото до тия дето сега дават пари за пенсия тук епа пожелавам им ОГРОМЕН късмет с пенсионирането и пенсията!

6

неминонА

преди 7 години

Икономическият геноцид си върши работата неуморно. Още назапад са дивят на издържливостта на БГ пенсинера да оцелява в условия и със средства, в които западните татуирани бабки биха изкарали седмица-две. Младите да не се успокояват, че ще имат по-благосклонна съдба, защото е повече от ясно, че засметка втора пенсия ще видят два срени пръста като се сорине и тая пирамида.

5

lol

преди 7 години

До Анонимен 1излъганото поколение. работи за да си добре. поне младите не се хващат на това вече.

4

Анонимен

преди 7 години

Нищо депутати ни нали вземат по хиляди левове, пенсионерите вече дори и не лаят за пенсия.

3

стабилен Бойко ГРЕБ

преди 7 години

Горанов строи къща за 2 милионаПеевски има да води на Дубай едни джукивие ме занимавате с пенсиище ви дам друг пътсега по 4 лева след 1 юли, който доживее дотогава

2

Анонимен

преди 7 години

При сега действащия закон до 2029 ще нараства възрастта докато достигне 65 години за мъжете и жените и 40 години стажИзвод Просто да забравим за пенсия освен ако не си полицай пожарникар т е 1 категория

1

Анонимен

преди 7 години

майка ми блъска като роб 35 години в тази държава и миналия месец я пенсионираха с129 лева . сто двадесет и девет мизерни лева !