38

Анонимен

преди 7 години

Шопите са кофти хора.

37

Анонимен

преди 7 години

Пари на бакшиш никога няма да дам. Това са отвратителни твари, в повечето случаи престъпници излезли от затворите.

36

Човек

преди 7 години

Тия нормални ли са, навън е -5, това е опит за убийство.

35

Grammar nazi

преди 7 години

Преди около седмица попаднах на мъртво пиян, миришещ, подмокрен и отвратителен чичка, лежащ на тротоара. Повиках линейка и я изчаках повече от 45 минути, защото важното в случая беше човекът да не замръзне или да не падне на главата си, а не дали се е напил като cвиня. Просто да изхвърлиш човек в безсъзнание в този студ е престъпление. Ако е жена рисковете се увеличават още повече. А след като фирмата стои зад напълно безчовечното поведение на шофьора си, редно е е да застане с името си.

34

Жена

преди 7 години

Ако жената е пила менте, а ако в питието и е сипано нещо, всички знаем какво се предлага по заведенията. Преди години след една малка бира в заведение лежах в Пирогов с натравяне. Човешко е когато видиш някой в безпомощно състояние поне да се обадиш за помощ, а не да зарежеш човека на улицата /не на тротоара, на улицата/. Озверяхме, това е тъжната истина. Човек за човека е вълк!

33

Анонимен

преди 7 години

Забележете подчертано е че е изхвърлил жена а не човек. В смисъл няма проблем там някаква си жена. Не е правилно това нещо.

32

Анонимен

преди 7 години

а защо трябва да се толерират алкохолендери?

31

Анонимен

преди 7 години

Хора, моля не разсъждавайте все едно трябва да возите пиян непознат в личната си кола. Този човек е на работа и автомобила му е работен ... той може да качи всякакви хора а в случай, че не му допадне човека е в правото си да му откаже услугата предварително, не да те качи с цел да ти вземе парите а когато прецени, че не го устройва да те изсипе в някоя канавка.

30

наредба ...

преди 7 години

Нали всички се биете в гърдите за спазване на закони и правилници. В наредбата за таксиметрова дейност пише, че водача може да откаже и да НЕизпълни курс когато пътника е във видимо нетризво състояние, застрашава живота му или с външният си вид и поведение може да повреди автомобила.Цитат по спомен

29

Патриций

преди 7 години

Аз съм се качвал безброй пъти пиян в такси но не съм повръщал. Трябва ли да ми бъде отказана услугата - превоз, поради хипотетичната възможност да повърна в колата!?!?!В Бургас такситата са главно разтропани коли които миришат на мокър войнишки шинел а самите шофьори са уникални скунксове. Трябва ли аз да ги сваля за това, че вмирисват душицата ми на "парфюм от плебса"!

28

Анонимен

преди 7 години

И коя е компанията, кой е шофьора - не разбрах

27

Анонимен

преди 7 години

Работил съм за подизпълнител на таксиметрова фирма. Не знам дали можете да си представите що за *** са шофьорите. Повечето са я шведи, я хора с проблеми със закона, я уж бели, ама с манталитета на шведи. Съветвам ви, не ги ползвайте. Лъжат най-нагло и са царе на кофтите номера.

26

Shopp®

преди 7 години

Това не е вярно! В евроатлантическа България жените не пият. Те са носителки на здрав морал и демократични ценности.

25

Анонимен

преди 7 години

Извод: Когато се напиете, не съсипвайте деня на бакшиша, подкарайте собствената кола!Извън конкретния случай, най-мразя да слушам таксиджии с поучителни монолози, анализ на потическата обстановка и оплаквания за това колко несправедливо се е отнесъл живота към тях.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако е пияница, няма да го кача в колата си :)

23

Сс

преди 7 години

Колко от вас са съгласни някой пияница да ви повръща в колата.

22

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво става в тази държава.Всеки си прави, точно каквото си поиска.Като е била пияна, защо изобщо я е качил? И само не ми казвайте, че един таксиджия няма как да отличи подпийнала ли е, пияна ли е, или е пияна на куче.

21

Ангел

преди 7 години

Фирмата е Йелоу, между другото най-коректната фирма на пазара. Само се чудя ако жената е мела в несвяст и не е могла да си саже името, камоли адреса някой верно длъжен ли й е ???

20

Анонимен

преди 7 години

Коя е тази компания, да се возим само с нея? Не на толерантните шофьори на такси, пияниците да ходят пеша!

19

Сп??нс

преди 7 години

Преди години комунистите ни разправяха как в прогнилия капитализъм са способни да те подритват на пътя и си мислехме ,че е нискокачествена пропаганда ,за да си стоим в земята рай. Каквото и да е станало е можел да се обади на 112 - безплатно е.