73

ПЕШО ЧУКА

преди 7 години

Къде е новия Президент ,бе....?Даде интервю и веднага се скри под полата на любовницата си , на топло...!И тоя не му е лесно --3-фусти го наблюдават и контролират...ха,ха,хаааааааааааа

72

турчина

преди 7 години

Като минава колата на Златев GSM ите не бачкат, джипа има антени и блокират джиесема. Бойко хапва само 1-но месечни телета и хапва риба ама само окото на рибата щото имало фосфор.

71

До турчин

преди 7 години

По кой канал са давали свещенник в Турция?За мен е важно, ако можеш да ми кажеш и как се е казвало предаването. Благодаря предварително.

70

(-_-)

преди 7 години

Тая история започна да понамирисва.. евакуираха цялото село и не ги допускат до къщите им, въпреки, че има къщи на повече от безопасно разстояние..и цялото правителство се изсипа все едно ще снимат сапунка..

69

ГРЪБ

преди 7 години

Абе нали ти каза до 10ина дена там ще е не го търси! С колегите си ще ги успокоява и ще плячкосва хорските пуйки и прасета по дворовете! Оставка=отпуска!

68

турчина

преди 7 години

Ама не цъкайте минуси. Боко е във Венец. Идва си често. Хората го обичат.

67

Анонимен

преди 7 години

Какво прави два дни,с утрешния ще станат три,премиера на страната,която е оставил на автопилот.Да,трябваше да отиде,да види,да се разпореди за някои неща,но след това да остави компетентните органи да си вършат работа,а не да стои там да дава интервюта и да брои труповете.Същото се отнася и за вътрешната министърка.Тя пък съвсем нищо не свърши,но се изказа.Или смята,че тия,на които им плаща за това,няма да се справят без неговото "мъдро" ръководство.Ако е така,да ги уволнява и да хваща маркуча.

66

турчина

преди 7 години

Бая точки натрупа Бойко покрай инцидента. Този район не му е чужд все пак. Всяка седмица е у Паламара с Бейзат Яхя и Златев.

65

петолъчка

преди 7 години

Минджур се повтори в Хитрино! А за оня случай дето не пуснаха момчетата от нашия офроад клуб да помогнат в с.Бисер щото тоя пуек трябвало първи да е там за ПР! Не ми се помни и говори!

64

Я, млък ,бе

преди 7 години

Добре че е Боко .....та да ви спасява БДЖ-то *** !Накарая , пак ще се окаже , че релсовия път е дефектен и неподдържан от години .ТОВА Е ДЪРЖАВНОТО----ИМА ГО , ЗА ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ И ЦИЦА ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА!СОЦ-ПРОСТОТИЙ....!!!

63

Анонимен

преди 7 години

Борисов: България ще се справи сама със ситуацията в Хитрино. Бойко иска да каже е, че с SMS ни без евреите ще оберем парите на най-тъпите българите. Честито коледа!

62

Анонимен

преди 7 години

Да не би "приятелите" (САЩ, ЕС и Ердоган) на банкянската магнолия да са го отсвирили, че запя тази песен.... тц тц тц, а той толкова свир*и им направи.

61

Анонимен

преди 7 години

Хората от БДЖ ти писаха да се обърне стрелката на движещасе композиция ставало и друг път. За последните 3-4 години Са изкочили много вагони.

60

турчина

преди 7 години

Днес е Неделя и по турски религиозен канал се появи Поп. Учудих се. Не очаквах. Страна с 99% мюсюлмани а тази сутрин в 9 часа имаше предаване за живота на Исус. Появи се православен папаз който говори на турски.

59

Су35

преди 7 години

До 'За пиклите и ***' да видях опечаления борисов. Има снимки в фейсбук. Прави си селфита с пожарникари и полицаи на фона на разрушенията и димищите цистерни. Поредната тъпотия. Понякога човек трябва сам да се усети кога е неуместно да се вършат някой неща...

58

Анонимен

преди 7 години

Де да беше дрънкане на глупости. Пишеме си чистата истина. Ама на Гербавите не им отърва. Друго си е да блажиш седем години на наш гръб. И щом напишеш, че си зле и положението на държавата е лошо веднага те обявават за платен. Единственото, което искаме е това лице да не го виждаме повече. Да ходи да се цани в Холивуд. Може и някой Оскар да спечели.

57

Анонимен

преди 7 години

до 61 Само 29 ли? Малко са, брат! Ако бяха 290 по бих отворил шампснското.

56

Анонимен

преди 7 години

Г-н БорисовПуснете хората да се приберат вкъщии да си спасят животните.И престанете с герберските простотии

55

петолъчка

преди 7 години

Добрият управник е не тоя дето тича да се фичи по хорските трагедии! А този дето не ги допуска да се случват!При ГРОБ взривовете идват вече в повече! То не бяха складове и заводи а сега и влакове!

54

турчина

преди 7 години

Как ще помага Турция? Днес погребаха 29 полицаи.