26

БОЙКО ИЗМАМНИКА

преди 7 години

На изпроводяк лъсна нас.рания *** на ГЕРБ.

25

Бай Ристо

преди 7 години

Бойко и компания, ще направят всичко възможно да прикрият истината и да го извъртят като нещастно стечение на обстоятелствата. По съшия начин биха постъпили и БСП.

24

Старият машинист

преди 7 години

ИЗНОСВАНЕТО на ребордите по закон трябва да се контролира на всеки 15 дни, а когато износването наближи критичните граници от, проверките трябва да са на 5 дни. При достигане на критичната граница или ребордите са остри, вагонът трябва да се спре от движение.Дали се извършват такива проверки не знам.

23

Анонимен

преди 7 години

това бяха няколко цистерни.ами какво ли ще е за газопровод?или ядрена централа стопанисвана и то от кетайци с китайска техника?

22

Анонимен

преди 7 години

Жертвите се увеличават заради политически боричканияМир на душите на загиналите.Виновниците да горят в ада!

21

Бай Ристо

преди 7 години

Защо Баце е още на власт, нали подаде оставка? Така като е тръгнало той ще си изкара мандата в оставка.

20

Миро

преди 7 години

Братя българи,този случай в Хитрино ясно показва на всички какъв е краят на ГЕРБ! А КРАЯТ КРАСИ НАЧАЛОТО!!!

19

АТАКИСТ

преди 7 години

до 16 Понеже ти е пилешки мозъка, даже не се усети да си изключиш капс-а за да ме имитираш като хората. Муахахаха...

18

Старият машинист

преди 7 години

РАЗГЛЕДАХ обстановката и мога да предположа, че причината за катастрофата може да е дерайлиране на входните стрелки на гарата. Фактът, че е дерайлирал петия вагон /а не локомотива/ говори, че причината е в самия вагон-цистерна. най-вероятно колелата са били с износени остри реборди /това е издадената част от колелото, която го задържа да не излезе от релсите/. Износения остър реборд е особено опасен при преминаване през стрелки. При дерайлирането вагонът е закачил контактната мрежа с 25000 волта

17

Анонимен

преди 7 години

Аз на влак в Бьлгария не сьм се качвал вече 20 години като заминах от тази страна

16

Анонимен

преди 7 години

Ако не е др. Радев нашия любим Президент и К. Нинова неговия пророк какво щяхме да правим . Съвсем случайно собственик на фирмата превозвач е един другар от БКП-БСП бивш кмет на гр. Балчик . Това са т.н. назначени капиталисти от БКП-БСП . Браво другари.

15

И ваща мама също

преди 7 години

Бойкооо, да не забравите да вземете пръстови отпечатъци на изгорелите като ги приемате в болница.Ще се срине здравната реформа на Москов иначе !

14

Анонимен

преди 7 години

Доста отпечатъци ще трябва да се вземат заради този случай, и то не в здравни учреждения.

13

Анонимен

преди 7 години

Що не карате на дьрва и вьглища ве !

12

Анонимен

преди 7 години

Това се нарича цинизъм-да се хвалиш,че си строил магистрали (лесно се строи с чужди пари,а и некачествено,защото се краде безобразно),а всичко друго в държавата се разпада!БДЖ е развалина,нито трасета обновени,нито линии,нито поддръжка.Морално и технически сме поне 200г зад другите страни от ЕС,дето толкова се гордеете,че членуваме!Всичко тук се движи и работи на магия,няма поддръжка, няма контрол,пълно безхаберие и безотговорност,а трагедии поради тези причини трагедии ще се случват...

11

ЛОШО

преди 7 години

Хората в Хитрино казаха че Институциите в България са реагирали Неадекватно , най-вече Пожарната . Не е ли време тези Служби да се Реформират , а не да живеят още във времето на Социализма . Слушам един *Генерал* бивш шеф на пожарната който казва че с това разполагаме и пожарникарите са си свършили работата ?Глупав човек , и ние разчитаме да ни спасяват когато фирми на Мафията ни избиват .

10

СЪД И ЗАТВОР

преди 7 години

"Когато кметът опише щетите ще помогнем с парична помощ, но загиналите няма как да върнем", допълни премиерът."Не се знае,Бойко ! Не си ли се пробвал да възкресяваш умрели ?Според БиТиВи и НОВА, ти, можеш всичко. Ти, си Господ !

9

АТАКИСТ

преди 7 години

Мод, и сега като се опита да ми наложиш перманентен БАН си помисли, че хората в този сайт няма да четат негативните ми коментари срещу Ипоновския ***...и за изведнъж ще го заобичат ли...к'во ли? Що спираш капката от реката, реката която е помела в коментарите си Тиквата? М?*** ли си, к'ъв си?

8

Анонимен

преди 7 години

СпокойноПострадалите Москов ще ги запише в лист на чакащите съгласно 2-рия здравен пакет на ГЕРБ

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тоя само ходи и брои труповете. Такъв беше и като Главен секретар на МВР.Пълен некадърник с изграден ореол от скъпоплатените телевизии.