156

Анонимен

преди 7 години

До 253 Аз живея в Русия и като си идвам в Бьлгария и ми се плаче беднотия голяма най бедната страна на земята болни хора сьс стари и евтини дрехи народа осокотял магазините верно са пьлни но хората гладуват бензина скьп ток вода газ УЖАС да не давп господ

155

Анонимен

преди 7 години

АЛЛО АЛЛО ВОЙНАТА В СИРИЯ СВЬРШИ АЛЛЛО АЛООО МУУУУУУУУУУУ

154

Сун Дзъ

преди 7 години

Всъщност Путин се върза с безнадеждна за Русия надпревара във въоръжаването. Като се има предвид, че в управленската програма на Тръмп влиза модернизация на американската армия, а също че икономиката на цяла Русия е колкото на град Ню Йорк, перспективата е ясна. Впрочем, този филм вече сме го гледали при Рейгън през 80-те години и той не завърши с хепиенд за СССР.

153

Анонимен

преди 7 години

До ИдеалистОбичта към България минава през обичта към Русия!!! И в този план Ахмед Доган е най-великият българин и български патриот и русофил! Ярък пример за всички останали русофили!

152

Идеалист

преди 7 години

Слушайте какво каза най-умния български политик Доган: Русия е страж на мира!

151

Анонимен

преди 7 години

Велика Русия е единствената страна в света която има подводно-космически войски! Слава Росии!

150

Анонимен

преди 7 години

Учете клингонски. Той ще е новият световен език

149

Анонимен

преди 7 години

До Поп ГруюПапаз, знаем, че в Америка бият афроамериканците. Ти кажи, православен пезевенк чий го търсят рашките в Сирия?

148

Анонимен

преди 7 години

Гордостта на руския подводен флот "Курск" се самоуби. За да бъде унижението пълно после платиха на холандска компания да го извади щото Русия не можеше."Ненадминатия" "Армата" закъса на....парада!! И там унижение-да го влачат като куче с трактор "Кировец" пред десетки камери"Безаналоговия" Кузя и него го влачеха до Сирия след поредния отказ на турбините. Там унижението беше почти пълно. Допълниха го двата му самолета /от всичко 10/ които се самоубиха само за седмица......"Велика армия!!" Хахах

147

До ХА-ХА-ХА

преди 7 години

В магазин Березка сьомгата е Норвежка!!!

146

Анонимен

преди 7 години

До 237Като ти чета глупостите и веднага ми става ясно, че Росия я познаваш само от подобни статии. Аз ходя там поне веднъж годишно и да ти кажа всеки път като се върна в БГ ми идва да целувам земята. Особено последните години стандарта им е толкова нисък, че освен храна и алкохол друго не се продава... ***, разходи се, разгледай и тогава се изказвай колко са велики руснаците.

145

Анонимен

преди 7 години

Докато има пияни руски *** и умни русофилски телета ще има и кравари.

144

Баба Ванга

преди 7 години

Русия на Путин ще свърши като Германия на Хитлер!

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 248арабите не бяха с геги а с Т-72 и Миг -29

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 247Не говорИ глупости! Я да седнат руснаци да управляват танковете, да видим кой кого!Седнали краварите да се дървят на араби с геги.

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 246краварите прегазиха руските оръжия в Ирак като слон-мишка. За пет дена. Не остана танк руски неизтърбушен и самолет руски несвален.

140

Анонимен

преди 7 години

Защо все с руската армия се занимавате?Я кажете краварите по света къде бой не са яли? Където са си навряли гагата, там са ги били? Затова после измислиха НАТО, за да не си пращат собствената армия да я резилят по света. Сега пращат приятелски контингенти кат' нашите лапнишарани-афганистанци. После си викат, кво да ги разхождаме момчетата по мисии, я да вземат по-добре афганистанците да дойдат при тях! И те така сега имаме гости в Харманлийй...

139

Муха-ха

преди 7 години

Що така бре, другари, минуси пишете??? Мухахахаха!1. "Армата' дърпаха ли го на площада???? -Дърпаха го!!2. Кузя влачеха ли го до Сирия???? -Влачеха го!!3. Бусирните кораби около Кузя шведско производство ли са???- Шведско са!!!И що така бре, другари, минуси на фактите пишете??? Ммммммммууууууууууууууууууухахахахахаххаххахахххааааааааааааа!

138

Анонимен

преди 7 години

Ядосани от тези проблеми, Путин и военните командири предприеха програма за радикално преструктуриране и финансиране.Така е! Путин като се ядоса и някъде по света се образува цунами. В нашта България няма ли кой да се ядоса, че да спретне малко армията да не прилича на банда бригадири, ринещи сняг?

137

Spiritus Rector

преди 7 години

Сърдечни поздрави от Каспийско море! Времето е хубаво и е подходящо за стрелба с ракети. Този път с Калибър.