150

Анонимен

преди 7 години

Докато този бутон е натиснат Танка никъде няма да мръдне - може да видите ефекта на видеото/гифчето постнато от колегата.----Да, веднагически се вижда, че закотвянето се дължи на някакво бутонче, а не на повреда.ХАХАХАХА

149

До Боби

преди 7 години

Момченце, не може да даваш пример с ТИР и спирачки, понеже това нящо ТИР е всъщност международна организация, но ти как да знаеш като гледаш само руски клипове с "Маша и мечока" :)))Изключително невеж си, а пишеш постове под всяка новина.Всички *** сте такива.

148

Анонимен

преди 7 години

Армата ми напомня на един югославски автомобил. "Застава" ...и не мърда.

147

Анонимен

преди 7 години

Не може ли целият мурзилажжж на борда да се хванат за ръце в жива верига. След като предвидените за това въжета не издържат може пък този такелаж от мурзилажжж да издържи.

146

В.В.Пу

преди 7 години

Веднагически спирачните въжета на димотворния авиополунедоносец да бъдат заменени с буксирни.

145

Анонимен

преди 7 години

Боби е като руски реактивен трактор и затова не може да "спусне спирачките".

144

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕто ти пример. ВСЕКИ ТИР спирачките на колелата му са комбинация от Въздушни и хидравлични системи. За да се помръдне Тира и ремаркето трябва да се подаде сгъстен въздух към блокиращата система. Ако не направиш това всички колела са блокирани или спирачка на 100%. Направено е ако ремаркето се откачи от камиона спирачките да се включат сами.-----Викаш и арматата е направена като ремарке, не я ли закачиш за нещо не можеш я помръдна.

143

Абе Боби

преди 7 години

Ти що ползваш американска Нет търсачка, а не руска, това не е православно някакси... :)))Ще те прати в Сибир леля ти Путин ;)

142

Георги

преди 7 години

До 171,Абе...забавлявах се да дразня русоблизците, ама Боби, с уникалното си проникновение, успя да ме ядоса. Жалко.

141

До улав Боби

преди 7 години

Пак ти казвам - скиор може да се спусне по пистата, спирачките не се спускат. Няма такова понятие за спирачки - спуснати.Тоя Гоогъл много те лъже, не вярвай на тази американска дивотия

140

Ти улав ли си

преди 7 години

Боби сам си пише и отговаря, създава си интриги и ги разплита, сам се напада и защитава :)))Трупа постове за да печели обезценени рублички .

139

Георги

преди 7 години

Боби, докато разчиташ на "гоогъл" за да чуеш за сталиновите чистки и за това как комунизмът е дошъл на власт все толкова смешен ще бъдеш. "Гоогъл" е хубаво нещо да си извадиш конкретна информация, но за цялостна преценка се иска да си попрочел десетина различни гледни точки. Повтарянето на голи факти от "гоогъл" не те прави капацитет , а папагал.

138

Анонимен

преди 7 години

Сухой щели да го прекръстват на Мокрой :D :D :D

137

Анонимен

преди 7 години

Жоро, не виждаш ли че Боби не може да си "спусне спирачките" ;)А и трябва да заработва копейки!На 20 поста му плащат по 1,3 копеек.Много работа трябва да свърши за да има за кило картошки.

136

Анонимен

преди 7 години

Виждал съм танка Армата на живо!Много е красив!----Нали Боби?, Какво мощно дуло има само. Фалически символ и въздейства....хахаха

135

Георги

преди 7 години

Боби засрами се бе, дядо ми е бил мобилизиран от руснаците през ВСВ. Млъкни вече, грам срам и чест няма в теб. Досега ми беше смешно, но вече прекаляваш. Какво се пънеш толкова? Руснаците им паднаха 20% от самолетите за 1 седмица в небойни условия. И сами си признават, че Кузя е калпав. Какво повече? Украинците, танковете, копчетата, трактора с реактивния двигател в ролята на снегорин....още колко тъ-по-тии ще изплещиш?

134

Анонимен

преди 7 години

Абе Боби, кво значи "спуснати спирачки" ?Това някакви нови руски спирачки ли са ;)

133

До боби

преди 7 години

И какво като си го виждал наживо ?!Но всъщност съм сигурен че пак лъжеш- не си го виждал.

132

Боби

преди 7 години

Виждал съм танка Армата на живо!Много е красив!

131

Георги

преди 7 години

До 159 nobo,Здрави въжета! Не като украинските. Да ги бяха сложили да спират самолетите на Кузя:-)