27

Анонимен

преди 7 години

Че тя Русия е изчезнала, това е само територия на пиянници и комунисти, това не е държава.Путин заеква от страх пред Турция. Това е великата ви Русия ...

26

славянин

преди 7 години

Преди дни на една конференция в Русия, Путин отговори на един фермер мисля че беше, че ще протакат контрасанкциите колкото се може по-дълго! Пък санкциите уж били ''катастрофални'' за руската икономика!?

25

Анонимен

преди 7 години

Ердоган два пъти нарита Джужетко по главата :)))И той тръгнал акъл да дава, жалко червено плъхоче :)

24

до 33 от славянин

преди 7 години

Международните са междудържавни и както решат съответните държави така се разплащат помежду си и ''странно'' защо все повече решават да се разплащат не с долари и евро!? Ердоган освен на Путин е предложил и на китайците да се разплащат в национални валути!

23

Тролиада

преди 7 години

Тук пак влни. Путин - да другия полюс е Китай (за съжаление). Твоята икономика е колкото на Испания. Гледай Китай как купува по пътя на коприната и какви световни марки кма вече. За събаление за Пътин важи - на гол тупанчифте пищови ( ракети/самолети) и т.н.

22

до 12 от славянин

преди 7 години

А ти гледал/а ли си колко са паднали!? Минимално, спрямо предното отчитане! А според вашите ''пророчества'' Русия още в края на 2014 трябваше да е фалирала в резултат на санкциите ви!

21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До ЕРДОГАНТОЙ И ПУТИН МИНА НА ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ ,АМА ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО ЗАПОЧНА ДА ПАДА ! САЩ КОГАТО РЕШАТ ДА НАКАЖАТ НЯКОЙ ВИНАГИ НАМИРАТ НАЧИН ДА ГО НАКАЖАТ ! А С РУБЛИ И ЛИРИ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩАТ ВЪТРЕШНИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ ,МЕЖДУНАОДНИТЕ СЕ ПЛАЩАТ С ДОЛАРИ ИЛИ ЕВРО ! СИКЕ-СИКЕ ЕРДОГАН И ПУТИН ЗАВИСЯТ ОТ ЕВРОТО И ДОЛАРА !

20

Анонимен

преди 7 години

Путин четка Тръмп, а Тръмп *** му вярва! За Русия няма по-подходящ президент на САЩ от наивния американец Доналд Тръмп! Американци, държавата ви е в опасност!

19

Полицейско комюноке

преди 7 години

Днес органите на реда задържаха съмнителен мъж, който се е опитал да открадне листчето с речта на другаря Путин! Шпионинът е действал ловко, но нашите бдителни полицаи са се усъмнили във външния му вид - слаб и много висок, облечен със смокинг, папионка и цилиндър с американското знаме на главата. Обикалял е пазара и е разпитвал с чуждестранен акцент местните продавачи къде се намира листчето с речта на другаря Путин. Храбрите ни полицаи правилно са се усъмнили, че може да е шпионин!

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ПУТИН ГОЛЕМИЯТ ДЪРЖАВНИК И ТОЙ КАТО КАСТРО ДОКАРА НАРОДА СИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ! ЯЗЪК ЗА ТАЗИ ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ И ТЕЗИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ,ЯЗЪК НАЙ-ВЕЧЕ ЗА РУСКИЯТ НАРОД !

17

Анонимен

преди 7 години

Индиректно казва, че няма да позволи на рептилните гущери да ни чипират и да ни вкарат в световната глобална въртележка, където сме безмозъчни консуматори манипулирани от господарите си.

16

RUSSIA the best

преди 7 години

22 - Голям държавник е , но прекалено постничка статия . Наздраве , водка да има пък и другото ще потръгне с времето !

15

Анонимен

преди 7 години

Голям държавник!

14

Патриот

преди 7 години

Путин прав както винаги!

13

АТАКИСТ

преди 7 години

Надувате се и ругаете др. Путин, но като се ядоса и ви врътне кранчето, ще видите вие!

12

321

преди 7 години

До Патриотда ама не ...

11

стоп

преди 7 години

Опитите на САЩ да коли и беси без наказано докараха света до тази касапница,милиони жертви,ограбени и разпокъсани страни,глад ,мизерия,преврати,разруха.Така не може повече.....

10

Анонимен

преди 7 години

Кво стана с еуфорията - Тръмп?(в Русия де).

9

Патриот

преди 7 години

От как свят светува, две са силите, които се борят - силата на доброто и силата на злото. може да се вживява и в господ, но е водачът на злото!

8

Анонимен

преди 7 години

Въртителят на Кранчето, Защитникът на Сирийският диктатор, Строителят на Моста, Избирачът на Американските президенти, Стратегът на Потоците, Лидерът на Хибридите, Възбудителят на Червените бабички, Куповачът на Ботокса...Истинска хипер-звезда! Никой не може да му излезе насреща!