25

Анонимен

преди 7 години

Важното беше да се харчат пари на поразия и да се трупат милиарди заеми за крадене.Това е герберастията.

24

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиква Проста пак ни лук ял, ни волан от Тойота мирисал....Оная наглотия Десислава Танева е за прокурор!!!!! И то още преди година, когато сключи тази далавера1!!

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

*** кръв повръща... - пари и джип не връща... - браво Бойко... - браво без кавички...

22

Това е

преди 7 години

Когато властта е слаба и тоталитарна тя се обгражда от народа с пазачи,скъпи коли и пр.НСО постепено се превръща в мразеното от демократите УБО.

21

Анонимен

преди 7 години

Българина както винаги си трае, търпи си и все някой трябва да го ръчка... то и за това едно време не сме се освободили сами ... все някой е трябвало да ходи да ви ръчка да направите нещо и да се организирате защото сте калпаво племе. Това е истината.

20

BURZUM

преди 7 години

Като ви управляват прости селяни ще ви въртят селски номера а вие ще цъкате по селски с език и ще си кърпите потурите още 1300години...

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ако това действие е популизъм... - пожелавам на всички партии такъв популизъм... - за първа пролет предсказанието на Пената ще се сбъдне - Борис три - трето правителство на Борисов...

18

Таню

преди 7 години

Селяния до шия... А глупавият Холандски премиер Рюте оди с раздрънканото колело на пазар, оти са геюве и бедняци. Мат'реяле!

17

Анонимен

преди 7 години

Мутрата си остава винаги мутра, за него са важни - черният джип, анцунг, простотията, рекета, контрабандата, кражбите и арогантност.Срам за България министър председателят и да отговаря на горните критерии , но е факт.Затова сме на това дередже, но по лошото е че продава интересите на държавата на "началниците си" бившите сикаджии и олигарси.Време е този *** да бъде изхвърлен защото замириса много.

16

desislav.ralchev

преди 7 години

Луковит!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Всяка година увеличават бюджета на търтеите от НСО. Защо? С тези милиони знаете ли, че ще се ремонтират всички спортни салони в училищата и ще се построят там където няма. Колко болни дечица ще се излекуват вместо да чакат онзи мехур Пилосов да мръдне дебелия си г.з да се смили и не краде от парите. А за 10 години бюджет на НСО ще се подобри инфраструктурата на 20 малки градове, канализация, водопровод и газ. Да си отива Мутрьо защото царуването му уби България.

14

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СА ВЕ ТВОЙТА МААААМА

13

Бивш Гербер

преди 7 години

НСО си е изхарчило увеличения бюджет за прищявките на Боко.Но Боко няма скъпо возило !!! Как Боко да има скъпо возило? Ето как! Горското има едни кинти заделени .Има и основателна причина да ги изхарчи.Идват Милярдери ловци! Да ги глезим Аууу .Горското купува колите под този предлог и ги дава на Боко да си вози Милярдерския *** на гърба на нас !!! Пак не са излъгали от Горското.Милярдер се вози!!!!!

12

Провеждат ГЕНОЦИД

преди 7 години

Над 4 000 000 нямат доходи за оцеляване..Над 2 000 000 нямат никакви доходи ..Тия Все Джиповете им тесни

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Ами да си купят от бюджета на НСО!!!!! Или хем имат бюджет, ХЕМ ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНО!!!!! ЗАЩО ГО ПРАВЯТ ТОГАВА ТОЗИ БЮДЖЕТ!!! ЗА ПАРЛАМА????? ХАЙДЕ ХОЛАН!

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

*** кръв повръща... - пари джип не връща... - браво Бойко... - браво без кавички...

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Първо изниква въпроса защо са им на горските такива скъпи джипове ?После идва и въпросът как досега на властимащите не им направи впечатление, че се возят в скъпи джипове собственост на друго ведомство, а сега, когато се зададоха избори се сетиха за това ?

8

Анонимен

преди 7 години

Тиквата работел за благото на държавата? ХАХАХА! Вземи се гръмни бе, Леш!

7

Китов

преди 7 години

Видими резултати.

6

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудите, Тиквара превърна България в бащиния. Нали не плаща от джоба си, а кога ли някога е плащал? Брули държавата, краде от всичко, всеки чу плаща за да може поне малко да работи. За какво ни е онзи гюм Цацаров? Аааа, те са си приятели, защо да си създават неприятности. Защо Тиквара харчи милиони на година за охрана?Да си плаща той, защи ние от данъците и ДДС то?Ще гласувам за този премиер който премахне този *** НСО!Защо Цецка Комунистката има охрана?Кой заплашва това нищожество?