21

Анонимен

преди 7 години

Книга има са поведението на амуджата в чужбина и вьстраната му. "Но не без дъщеря ми" на Бети Махмуди. Мисля, че и два филма има по книгата. Исляма е злото и огромната опасност са свободата в световен мащаб. Поради това всяка арабуха дошла у нас трябва да се контролира, да се наблюдава и веднага гони ако налага религията си. Да се забранят браковете с тях е най-добре! Така ще се спасят подведени българки.

20

добре бе

преди 7 години

как да ми дори и мъничко жал за жена, без национално самосъзнание, продала вагината си на някакъв кафеникъв йордански ***.Жена без самосъзнание да запази цвета и гена си е просто една уличница...И аз си лягам с азиатки и мулатки, но един ден ще се женя за източно европейка

19

до 27,28

преди 7 години

Евтини като дъщеря ти и сина ти ли-за пакетче дъвки и една фанта

18

блъско

преди 7 години

Такива изобщо не са за съжаление.Омъжват се за гнусни *** ,и после плачат.Да е мислила га е яла кифтетата.Сега на децата са им набримчили фереджетата и са свършили с всичко.За кокошка няма прошка

17

Анонимен

преди 7 години

До 25Не, като ***.

16

Анонимен

преди 7 години

За Красавица само арабски звяр. Бегай си вземи и ти един завоалиран с чаршаф изверг.

15

Анонимен

преди 7 години

Който е работил с араби - муслита е разбрал, с ескимоси и чукчи ще се разбереш но това са страхливи и долни плазмодии, подли до безумие, с тях няма начин. Никой никъде не ги харесва поради което живеят в затворени общества. Мразени са в цял свят!!!

14

Анонимен

преди 7 години

белите жени са изначално простина им 1001 нощ

13

Анонимен

преди 7 години

Наистина жалко за децата. Смущаващото е, че тази госпожа е лекар, което ще рече, че би трябвало да има някаква представа на какъв риск се подлага, респективно и децата си. Но жените затова са жени, защото не всички техни постъпки могат да бъдат разбрани :) При всички случаи много трудно ще измъкне децата си. По споменатата книга има филм, главната героиня трябваше да действа буквално по престъпен начин и едвам мина накрая границата с Израел.

12

inatut

преди 7 години

Как пък веднъж не се случи обратното.. Българин да вземе нинджа.. да я спука от.. И после да я изхвърли...

11

Кочо

преди 7 години

До КрасавицаОпределено арабелите знаят как да се държат, затова като ви шамарят и ви вземат децата, да не ревете по медиите. Слагате си пердетата и с другите кадъни на реката да перете. То май не е лъжа, че доста от жените в България не стават. Явно са останали повечко, на принципа биеме, значи ме обича. А и патката от статията уж лекар, уж образован и умен човек, ... няма смисъл.

10

българина

преди 7 години

Както има прости мъже българи така има и прости българки, ама тая е от най простите щото е родила две умни арабчета, единствените измежду милионите заблудени арабски ембриони. Като е доктор не е ли учила че хората за това са различни, защото и днк е различно?

9

До Красавица

преди 7 години

В Африка работел с висш полицай от Египет. Той се хвалеше колко образована и красива е съпругата му. Но в момент на откровение сподели, че нея може да я виждат само 3 приятели. По професия била инженер. И в един момент ми каза, прибирам се, храня се, такова я и лягам да спя!!! С нея не разговарям!!! Какви сме ние мъжете зависи от вас жените. Ако не им гледате парите и джиповете няма да ядете бой или третирани като държанки. А вие се хвърляте на пачката а после плачете. Кой е виновен?

8

Анонимен

преди 7 години

ами поредното БГ кОрве, $$ а после що не е по европейски, това е лицемери са и последното нещо което може да търсиш в мюсли е уважение към жена

7

Анонимен

преди 7 години

Жалко за децата, ако останат там ще станат и3poди

6

mnc v

преди 7 години

по време на студентството ми съм живял с араби - по долно племе от тях не съм виждал ,даже *** бяха по свястни...

5

Красавица

преди 7 години

Ей вие българските мъжаги, ако бяхте много стока, ние жените нямаше да си взимаме чужденци. Българският селски бек и представа си няма как да се държи с една дама. Можете да показвате само мускули и кухи кратуни!

4

!

преди 7 години

Не се лъжете да се омъжвате( жените) за за хора, генетично "увредени" от религии: моя позната още през 80-те години на 20в.( социализъм) се омъжи за деец на Алжирската соцпартия..Едва успя да ИЗБЯГА около 1985 година с детето от летището.Той идва тук, прави театро, хвърля се от покрива на къщата й, преследва я...Някъде около 1990 тя се самоуби...Не можа да издържи тормоза...Дано алжирецът не е взел дъщерята..Родителите й бяха млади, свестни хора.. НО Законът...

3

Анонимен

преди 7 години

Другия път да си вземе саудитец че да и резнат кухата зелка със сабя или да я пребият с камъни. Все едно свършиха нормалните български мъже, та се омъжила за мавърски ***.

2

(-_-)

преди 7 години

Да е мислила Надка като се е женила за чаршаф..