63

Анонимен

преди 7 години

Идва зима руснаците неможе да се позволят да нападнат украйна защото ще им врътне кранчето. Ах какое усирование :)

62

Анонимен

преди 7 години

Абе сложна работа. Тая нощ Путин активно ще се съветва с Чуркин тет а тет и за украинските ракети и за Ердоганушка, който опят забил нож във газушка.

61

до 77

преди 7 години

Бобената газ от заднияти kюнец ли

60

Анонимен

преди 7 години

Да си вземем последно сбогом с украйна.

59

Анонимен

преди 7 години

"Червената армия" в момента е вече изцяло кафява. Украинската също кафявее ускорено. Турската почти изцяло покафявя. Извод - кафявото е силно заразно и трябва да се пръска с флайтокс.

58

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

СПИРАМ ГАЗТА,И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО.

57

пенко

преди 7 години

Браво Укра ,точно така , Украйна трябва да се въоръжи "до зъби" още повече "до гърло" с ПРЕЗЕРВАТИВИ -та никога повече да не забременява от "мечка", "слон" или "магаре" !!! Никога повече война между "шляхтичи" и "казачи" !!! Слава Презерватив Украини-Слава! Иване не пиши повече БАЙ ...всички го четем като МАЙ !!!

56

Анонимен

преди 7 години

Украйна май може да исчезне от картата на света....

55

333

преди 7 години

Косово е в Европа.Щом претендират ,че са отделна националност нека бъдат.

54

шорошопитек

преди 7 години

Укрите ще набарат май на теслата дръжката!Един ден е много и червената армия ще марширува на кресчатик!

53

заспал студент

преди 7 години

До До 61 -Плюс това, Крим стана руски по ВОЛЯТА А НАРОДА ТАМ! НЯМА АНЕКСИЯ, ЗАЩОТО НЯМАШЕ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ, А САМО МИРЕН РЕФЕРЕНДУМ! ТОВА ЗАПАДА ГО "ЗАБРАВЯ".

52

Анонимен

преди 7 години

Това с гражданските полети е откровен цинизъм от путлеристите.

51

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нападнете ги, сега е момента... - двата им самальота са в Сирия...

50

юбералес

преди 7 години

Ако кримчани бяха гласували на референдума за независима кримска република, нямаше да има никакъв проблем със суверинитетът и. По варианта ''Косово'' , Крим щеше да бъде признат от света. След което Крим можеше да сключи такива търговски, военни и политически договори с Русия, че на практика можеше да се смята за Руска провинция. А Русия нямаше да се смята за никакъв агресор и да търпи санкции.

49

До 61

преди 7 години

Кипър казваш, но Кипърската турска република призната ли е от някой друг освен Турция. В това е огромната разлика с Косово, която е реално първото изменение на границите в Европа и заради Косово последваха други подобни актове. Крим не е първия след Косово.

48

До 56

преди 7 години

БСП беше изолирана в парламента до 2001-ва година, когато й се наложи да се съюзи с предишния управляващ тандем НДСВ+ДПС. Така че не пришивай ДПС там, където не трябва. Все пак сме живи хората, които помним какво се случваше през 1989, 1990, 1991 и т.н. години. ДПС винаги беше в съюз с СДС против БСП. Това, че на много хора не им харесва каква е демокрацията и пазарна икономика в България, не означава, че това не се е очаквало от разумните хора. Едни подрипваха и ревяха по площадите и извоюваха

47

мазепа

преди 7 години

''Украiна це Европа'' - въпросът е затворен и не подлежи на обсъждане.

46

Украинците са луди

преди 7 години

Като се грижите за Украйна, що не нахраните този народ бре?Някак много удобно пропагандните "демократични медии" не отразиха протестите на украинците за по-високи пенсии и заплати. Ще направят някоя глупост платените оядени украински политици. Украинският народ започна да осъзнава, каква гавра си направи Западът с тях. Винаги народа страда! Българите да не се радват толкова, командният център на НАТО е до Пирогов. Аман от *** политици!

45

SpaceZ

преди 7 години

До SpaceXПо повод налагането на "световен ред" "Косово" какво е според Вас: сръбска територия или независима държава?!?! Ако е независима държава КОЙ я призна и даде това право, че и без референдум само с решение на "косовският парламент!

44

юбералес

преди 7 години

Джуджимир Путин е спокоен, защото си има Стивън Сегал.