25

ейййй

преди 7 години

До Анонимен 43 Русия не е нахлула а е поканена от законната власт в Сирия,умник...

24

Големия кръст

преди 7 години

В конфликта има най малко две страни...Ако спрат доставките на оръжие, ще се колят с ножове седмица две и ще спрат... Ако не се бият, какво да правят?Привички от 17 век, хляба и обувките на земята, патриахално общество...Трябва здрава ръка там и тук.

23

Анонимен

преди 7 години

30 няма как да са те и в същото време да са най-големият противник на ИД

22

Анонимен

преди 7 години

34 Комунистическа нали

21

Анонимен

преди 7 години

До мислиДаам...пак САЩ виновни.Ами, решете..искате ли САЩ да въвеждат ред или искате рашанистите и Путин?ТО, на вас угодия няма.Пак те били виновни, а сега виждате ли, добрият Путин въвежда мир и любов.Путин изибщо не се интересува от ИДИЛ. ТОй бомби опозицията в Сирия, която е срещу Асад.Идил отдавна ги няма там.Но, промитите вярват в православния освободител и борец срещу империалистическия Запад.Ами, вярвайте.

20

Анонимен

преди 7 години

Тази статия под диктовката на американския посланик ли е писана? Американците създадоха ИД. Оказа се че дори и ние им продаваме оръжие! Що за локуми се разтягат тук?

19

странно

преди 7 години

Какво значи Алепо да падне в ръцете на Асад?този град е част от САР и Асад е президент на САР и той ще бъде освободен от подкрепяните от запада терористи.

18

Анонимен

преди 7 години

"...вероятно най-големият военнопрестъпник на нашето време Башар Асад..."===Хайде, хайде! Преди Кадафито беше най-големия, преди него беше Саддам Хюсеин, преди това Пиночет... да не изброяваме. И с какво е по-различен Асад от Ердоган? С това, че в Турция нещата не са отишли толкова далеч, колкото отидоха при Асад. И с това, че все още не е станал неудобен, колкото Асад. Много лесно Запада раздава присъди, просто ей така. А какво да кажем за американските президенти и войните им?

17

Анонимен

преди 7 години

Късмет за Асад е че САЩ са във фалит след 2009 г. и не стигна време да го премахнат както Садам и Кадафи.

16

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да направят САЩ в близкия изток, путинистите ще реват и ще недоволстват.Влизат в конфликта- защо отново САЩ агресира. САЩ не правят нищо- пак са виновни, че не са решили проблема.Сега пак САЩ били виновни....докато Путин бомби Алепо.Това, съветската пропаганда...няма край.

15

Дончо

преди 7 години

Само един въпрос към автора на статията и подкрепящите двуличната политика на Запада към Сирия:Как ще действува Федералното правителство на САЩ, ако на територията на Щатите се заформи т.нар. "умерена опозиция с оръжие в ръка", бореща се за сваляне на това правителство?

14

мисли

преди 7 години

До Анонимен 17Точно защото САЩ се намесиха и както винаги се проля море от кръв и страната е в разруха.

13

Анонимен

преди 7 години

Какъв морал, каква политика? Бяха тотално пасивни, оставиха ИД да се разрасне дотам, че да подпали и тяхната черга, преди да се намесят. Но вече беше късно. Нещата отидоха твърде далеч. Дори да унищожат ИД в Близкия изток и да не им позволят да създадат своя държава и халифат, ИД вече децентрализира операциите си и упражнява терор навсякъде по света.

12

КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ

преди 7 години

РУСИЯ АСАД И КГБ--- ИЗБИВАТ ХОРАТА В АЛЕПО С БОМБИ И ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ....АМА...... "ЗАПАДА БИЛ ОТГОВОРЕН".......ха,ха,хааааааааааааПросотоий --НА КУБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кой ви верва ,бе...??!!!

11

321

преди 7 години

Самата статия показва колко грешно е мисленето и действията на запада,и докато това не се промени нищо хубаво не ни чака.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако САЩ се бяха намесили...всички щяха да наскачат, че се намесват във вътрешната политика на Сирия.То, угодия няма!

9

Анонимен

преди 7 години

Саудитска Арабия готви нови талибани, алкайди и осами бинладен.

8

двойни стандарти

преди 7 години

Откога президента на Сирия който се бори с терористите нападнали неговата страна е военно престъпник!?а тези който изпратиха терористите и сътворили тази касапница там са демократи!?

7

Разбирачев

преди 7 години

Автора показва тотално непознаване на детайлите на сирийската криза.Кой е радикалин и кой умерен?Всички викат алах акбар!Единствените с които наистина,а не само на думи и за пред медиите,воюва Асад са ИДИЛ,в по малка степин и Ал кайда-Ал нусра основно.ССА просто отдавна не съществува.Последните бяха избити или избягаха към Харманли преди година.Как очаква автора Обама да се съюзи с тия от 11.09.2001? Та нали ще го изядът с парцалите-както и стана на 08.11 Просто САЩ заложиха на куция кон в Сирия

6

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ СИ ПАЗИ ВОЕН. БАЗИ. ЩЕ СИ СТОИ ДОКАТО РУСКИЯ НАРОД РЕШИ..