17

Solar Power

преди 7 години

До АнонименТака се получава когато се концентрира цялата власт и ресурси на едно място понеже там има много избиратели и когато решат да стачкуват пред парламента правителството пада.Има много начини това да се поправи. Например куп министерства на които не им работа са в София. Например речно управление, морско министерство ? В София няма нито море нито река. Туризъм - кой е най-посещавания туристически град ? Търново ? Това министерство трябва да е там.

16

маке

преди 7 години

въпрос 300 евро заплата ли са щот в провинцията горе доле тва е максимума на заплата1шише ракия 100лв цигари 5лв умножено по 30 прави мин 450лв а ако пиеш по две шишета къде му е киро на кирия

15

Анонимен

преди 7 години

И защо да се изравняват селата и столицата?

14

Анонимен

преди 7 години

Не се поддавайте по мантрите на политиците за растежа в БВП.Най-големите икономисти и нобелови лауреати като Джоузеф Стиглиц вече открито се противопоставят на БВП като реален измерител за реалното икономическо състояние.БВП не отразява скритите доходи, мафията, каналджийството, финансовата спекула, контрабандата, злоупотребите. А ръст във БВП могат да окаже дори едно единствено нещо - нарастването на богатството на шепа милионери. Доказано е. Не се залъгвайте по фалшивия растеж.

13

Анонимен

преди 7 години

И така до пълното закриване.Никой вече не вярва на мастити анализатори, социолози, Тикви и т.н. шамани, освен тотално оскотелите, отчаяните и изпадналите от пазара на труда.. Всичко останало чака пред Терминал 2 и си урежда живота навън.

12

Анонимен

преди 7 години

аман с тая софия ве ще ви пи.кая на скапания град вече само за него слушам сякаш друго няма

11

Анонимен

преди 7 години

всичко което не е на море е провинция.

10

Анонимен

преди 7 години

В провинцията няма какво да се краде вече. Но голямата лапачка е в София.

9

Анонимен

преди 7 години

ДАААААААА НАЙ МИ ХАРЕСВА В СОФИЯ НА ЛЬВОВ МОСТ хихихи

8

смех

преди 7 години

Това което е в БГ не бих го нарекал икономика. Всичко се свежда до това да се вземат едни пари от ЕС и да се излеят в асвалт и бетон. Тези пари протичат по едни и същи канали и отиват в едни и същи джобове. Облагодетелстват се само фирмите около управляващата партия, а за изгладнялото стадо, я остане некоя троха, я не

7

Тони

преди 7 години

Много се краде по провинцията от местната власт. Да не говорим, че целия бизнес се държи от местните васали, сдобили се с пари по съвсем случаен начин точно преди падането на комунизма. Всеки бяга в чужбина или в София. Къде да се развива икономиката освен в местата, където има подходящи кадри и за нормален, а не мутренски бизнес?

6

Анонимен

преди 7 години

За кого са тия магистрали и еврофондове като населението изчезва и само трафик на чужденци към ЕС.

5

Анонимен

преди 7 години

Страната се разпада и извън София прилича на пустиня и затвор за пришълци от Африка.

4

пълен смях

преди 7 години

Пазар на труда

3

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете потъват в джоба на Кристалина и Бойко и няма смисъл от ЕС,

2

Анонимен

преди 7 години

Безработицата е над 50 % защото хората се отказаха да търсят работа заради ниските заплати или напускат страната.

1

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ обещават светло бъдеще преди изборите и след изборите вкарват всички пари от бюджета в София вместо обратното всички пари на бюджета да са по селата.