22

Анонимен

преди 7 години

вън гербаджийските и реформаторските/демонократичните/индивиди от власта.президентска република

21

Анонимен

преди 7 години

До 24президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Аз съм гласувал за Радев но по смъртно няма да галсувам за БСП.

20

Трайко

преди 7 години

Стига въртене на десетина платени клакьори на статуквото!Не злоупотребявайте с търпанието на народа!Кризата е сериозна и тежка!Не е имало такова тежко изпитание за народа и държавата!*** се търпяха при по-нормални условия не сега!А този Парван,по добре да си оскубе брадата!

19

Анонимен

преди 7 години

Тези го удариха на блянове и мечти! Изборът на единия изключва присъствието на другия! Доказано с огромна разлика в процентите на изборите. Ако не са го разбрали, толкова по-зле! Значи се въртят в грешната посока.

18

:)

преди 7 години

Куцо и сакато се пише "политолог" и плямпа по ТВ-тата. А за Тиквата и Радев е ясно, че няма да се разбират. Ще се сработят, колкото се сработиха като Премиер и Началник на ВВС. Този *** зарлем вкара Радев в политиката. На човекът просто му писна да се подиграват с българските летци и цялата ни армия.

17

Анонимен

преди 7 години

До 1 каквито чорапи носи другарката ***!

16

Радев

преди 7 години

Нали лично Кратуната между двата тура заяви, че нямало как да работи с Радев? А и не смятам, че българския народ е чак толкова ***, че да го избере за трети път.

15

до СТРАНДЖАТА

преди 7 години

СТРАНДЖА, абе какво пушиш, бе човек? Или друсаш с гъби? Бойко Методиев Борисов е пътник. Трябва да черпи, ако му се размине разследването и затвора. Още ли не си го разбрал това?

14

криста

преди 7 години

Пепел ти на езика, Първане!

13

анонимен

преди 7 години

Някой вярва ли,че може да се сработи някой с Борисов-особено човек със собствено мнение.С Борисов може да се сработи някой без мнение,без достойнство и без спекули.Вижте кабинета му е пълен с жени ,някой задава ли си въпроса,особено тези "социолози" защо е така.Силен човек до Борисов не може да вирее - ще го осмива,ще го окарикатурява,ще го компрометира само както той си може.И понеже този човек е с достойнство и не е лицемер и не е на нивото на Борисов ще си мълчи и ще се провали .

12

кака ви

преди 7 години

Е, не спряха да ни натрапват ББ. Толкова ли беше неясно какво казаха хората с избора си на Радев ? Не се подигравайте с интелигентността на българина !

11

Пророк

преди 7 години

Боко никога няма да е Премиер на България. Следващият премиер ще е жена и ще бъде премиер 2 мандата. ГЕРБ ще последва пътя на НДСВ.

10

1

преди 7 години

До Анонимен-9,в селото където живее бащата на балевски,с.Зараево,българомохамеданите го хранят с паничка ядене,понеже ''големия ''политик не е идвал да го вижда.

9

е-ех-ххх

преди 7 години

До няма оправияПроба, инженер Ганев, проба! Опипване на почвата. Кой друг да го направи освен традиционните продавачи на заблуди. Затова им пащат стотици хиляди от вашите данъци. В-Е-рвайте фанатички бабишкери и изкуфели дядки, вЕрвайте, и живейте с 8 лв. на ден, в т.ч. за топло, светло, водичка, транспорт, данъци (а там и по 20 % ДДС, които , вие, неграмотници, не знаете, че ви го вземат всеки ден, с всяка покупа -хляб, кофичка кисело мляко, лекарство за кръвно и инсулт...) Дураци!

8

Анонимен

преди 7 години

Опази Боже от тази комбинация. Амин!

7

1

преди 7 години

До Анонимен-4 а любимия ти,като е бил пожарникар,чорапите му какви са били,оранжеви или зелени.

6

Анонимен

преди 7 години

какви "патриоти"?нали симеонов идва в търговище,хората му се оплакваха за джамиите,искаха помощ,той каза-ами идете в общината и се оплачете от шума..все му е тая,патриот бил,ами като си патриот направи нещо..

5

1

преди 7 години

До Радев е мъжкар,никога Радев няма да се оплете в лъжите на лицето от банкя,два милиона гласувахме за РАДЕВ.

4

Радев е мъжкар

преди 7 години

Той едва чака да встъпи в длъжност и да изрита Тиквата. Същото очакваме и ние които гласувахме за Радев.

3

Анонимен

преди 7 години

В тая държава зеленочорапковците ли са най-умните?