12

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен домат , проблема на България е престъпната партия БКП-БСП . За 50 години унищожи държавата и сега пак иска да управлява . Явно приказката , че последния комунист на планетата ще умре в България ще излезе вярна .

11

До zeus

преди 7 години

Дори си мисля, че сякаш няма напрежение в държавата а напротив, успокоиха се хората и има една добра енергия!Борисов беше злобар и насаждаше злоба и разделение между хората!

10

Що така

преди 7 години

Никой не говори за плащането по арбитражния съд относно Белене?! Някой иска да избяга и да натресе следващия. Времето е пари беше казал някой някога. В случая парите са много и стават още по- много. Пари нема-действайте! Така ли стана?! Аааааа, не нееее!

9

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата на снимката са проблема на България! Тези двамата ни върнаха 20 години назад а в икономическо положение копаем дъното!

8

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-бързо изчезнат тези калинки, толкова по-добре. Затриха България с тъпоумието си.

7

zeus

преди 7 години

Всяка сутрин се чудя дали Слънцето ще изгрее без ГЕРБ и чудото се случва, можем и без тях ;)

6

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Нашту...гарджи,най...убавото гарджи.Умря циганкат която ги...хвалеше гербаджиите и взеха сами да се хвалят.

5

Анонимен

преди 7 години

Баба Р. Бъчва скача за кокал.Сложиха нея за вътрешен министър за да крадат заедно.Всички са за Белене

4

Анонимен

преди 7 години

Тая е шизофреничка! Само забележете как говори, с провлачване и завършва с висок тон на моменти! А Боко е комплексар и се обгражда с такива като нея абсолютно некадърни, непросветени и без ценз за заемания пост, просто за да може всъщност той да дърпа конците във всяко министерство! И още ,от страх от сваляне, ако е някой умен министър той ще прозре на Боко машинациите, некадърността, ще се отврати от решенията му и може да направи крачки за преврат!

3

Анонимен

преди 7 години

И като има нови избори какво ще стане , нищо но от сърце . Нали БСП и ДПС бяха на власт , какво направиха - фалираха държавата . Сега като искаме същото ще си го получим отново и пак отначало . Нашия народ не иска да разбере , че трябва да се образова и да се труди и тогава ще има добри доходи .

2

Магелан

преди 7 години

Доста показателна снимка!!! Единия отпред трупа нерви,угрижен...вдига кръвно а зад него главният виновник за провала весел. Защо ли? Ние знаем защо... ама въженцето и неговото вратле ще стегне скоро! Берия!!!

1

МОРЯК И ПОЛОВИНА

преди 7 години

ПОСЛЕДНА ВАХТААА! ПРИБИРАМ СЕ ВКЪЩИИ... ЖЕНИЧКИ, МИНИЧКИ... СКАРА, БИРА...