93

Протестер

преди 7 години

Ако се организира протест срещу у,бийците по пътищата с идеята за законодателни промени аз ще го подкрепя. А *** от ДПС и БСП които СА ПРОТИВ тези промени ДГД. Все едно техните избиратели не ги убиват по пътищата. Гнусни ***, искат пари за всяка законодателна инициатива, все едно народа ще спечели пари от тези промени в НК. А когато ставаше въпрос за намаляването на присъдите на сутеньорите и скандалната поправка ВАНКО1 всички бяха единни. Гнусна *** са депутатите.

92

Анонимен

преди 7 години

ИМА ДВА ВИДА УБИЙСТВО И ТЕ СА ПРЕДУМИШЛЕНО И НЕПРЕДУМИШЛЕНО!!!!!!!!ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО В КОЕТО ТИ НЕ СЕ ЗАЩИТАВАЩ А ГО ВЪРШИШ С ЦЕЛ ДА СТОРИШ ЗЛО Е НЕПРОСТИМО!!!!----------------ТОВА Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО И МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНО ВЕРОЯТНО! ;)

91

Елена

преди 7 години

Всички възмутени как жената се е продала, очевидно нямат деца. Не оправдавам, нито защитавам убиеца. Той трябва да понесе законовата отговорност на деянието си. Но...приемането на финансовата помощ, далеч не е продаване. Около случая ще се шуми още една седмица....а жената трябва да отглежда три деца САМА далеч по-дълго. И когато утре всички сме забравили пазаруваме пържоли и подаръци за Коледа....тя няма да може да нахрани децата си с едната си чест. А в момента, те са и най-важната грижа.

90

гошо печения

преди 7 години

Мъжа и е бил само да плаща, сега друг ще плаща. Все едно е кола. Само да вози. Блъскаш една, вземаш нова. Жени

89

Аз

преди 7 години

Не съдете жената! Не дай си Боже някой да изпадне в нейното положение! Загубила е съпруга си, но трябва да си отгледа децата! Много лесно се отправят анонимни обвинения по форуми! Аз лично вярвам, че прошката й е искрена! Колкото до момчето...той трябва да си понесе последствията! Това, че майката ще се откаже от граждански претенции, не означава, че държаватя няма да го съди! Пък дали ще лежи или не и колко е строг законът е въпрос на отделна дискусия.

88

Анонимен

преди 7 години

ТИПИЧНО ПО ЖЕНСКИ-НАЙ ВАЖНОТО Е ПАРАТА!А МЪЖЕ ИМА НА ВСЯКА КРАЧКА!И ИНТЕРЕСНО ЗАЩОЕ ТАЗИ КАМПАНИЯ ОТ ТРИ ДЕНА НАСАМ ПОСТОЯННО ДА ДАВАТ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ТАЗИ ЖЕНИЦА ДА СЕ ОБЯСНЯВА И ОПРАВДАВА!?

87

Анонимен

преди 7 години

До не знамНе не нужно да продава каквото и да е. Ако го съди ще вземе доста пари. За мен това е гнусно. Това богаташко *** утре ще убие друг. И пак ще плати и пак ще реве и пак ще му се размине.

86

?

преди 7 години

Тази, все едно котето и сгазили!То бива прошка ама!

85

МОРЯК И ПОЛОВИНА

преди 7 години

НЕ ЗНАМ, ДАЛИ СА Я КУПИЛИ ИЛИ СА Я ЗАПЛАШИЛИ, ЧЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА ДЕЦАТА Й, АКО НЕ СЕ СМИРИ!

84

Анонимен

преди 7 години

Нямам думи!!! По-добре да се метна от някой блок, отколкото така да се продам. Човек малко достойнство трябва да има. Заклеймете ме ако искате, ама това е отвратителна постъпка от страна на тази.

83

Анонимен

преди 7 години

Кой цъка минуси, съдията по делото ли?

82

Анонимен

преди 7 години

Марихуаната е много вредно нещо!!! Лекар обясни по телевизията, че може да си пушил преди месец и пак да получиш замайване и ефектите от нея!!!НО ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕШКА ГРЕШКА НА ПЪТЯ!

81

Анонимен

преди 7 години

Същата ръчица, която жената така нежно гали(на снимката) е надигнала няколко чашки, а след това е насочила машината към любимия й?!

80

Анонимен

преди 7 години

Колко струва една прошка днес?

79

рускиня до 79

преди 7 години

случая със Ставински създаде прецедент, на който се позовават сега съдиите. Ако би сложили оня на топло за 10 години, сега би сме живяли по-защитени. Кога съдии ще носят отговорност за свои решение - доста безумни (или купени?).

78

D

преди 7 години

Наркомана че ще го пуснат е ясно. Когато утре убие някой друг на пътя ще се извини, плати и т.н.

77

не знам

преди 7 години

Разбирам, че жената няма пари а трябва да гледа семейство. Но да ПРОДАДЕШ чувството си за справедливост? С какъв морал ще отгледа тия деца?

76

как можа

преди 7 години

ако тая беше казала по медиите че няма пари но ще го съди до дупка и бе помолила хората да и помогнат, щеше да събере повече пари по банковата си сметка отколкото тоя и е обещал. Да не говорим че обещаното не е като даденото и накрая може да няма пари и за хляб за децата си. По този начин дава прекрасен пример на други богаташчета да яхат смело колите. Утре някой друг такъв *** ще отнеме друг живот и този живот ще тежи и на тази госпожа. Те и *** се продават щото нямат пари......

75

ники

преди 7 години

Жената му е простила защото е бедна и няма друг изход.Българския съд ако можем въобще да го наречем съд, не трябва да прости ако е виновно момчето.Жалко за децата сираци.

74

Анонимен

преди 7 години

Затриваш два живота(при употреба на алкохол!) и си на свобода - Made in BG!!! А, ако убиецът не беше платежоспособен, тогава щеше ли да има прошка от тази госпожа?Но, така е - още от случаят "Стависки" тръгна тази практика - плащаш и бЕгаш!Всеки си има някаква философия за живота, но да не се окаже, че вдовицата е получила само едни обещания, след като се позабрави случая! Но, така е - пълна липса на адекватно правосъдие! Абсолютен фарс!