229

от още по умен

преди 7 години

До Много уменАмви, и аз това искам да кажа. Тотава, НЕКА ДЪНДИ ПРЕШЪЗ ДА НИ ГРАБИ, ГОЛЯМ КЕФ Е ТОВА.

228

Помним, помним

преди 7 години

До Помнете!Младо момче съм с образование, инженер конструктор.Не ми давай акъл, а чети какво съм ти написал, че от такива професори като теб със самочувствие завършили Раб фак-а сме на този хал.

227

Анонимен

преди 7 години

Дънди Прешъс изнся 4 милиарда долара годишно от България и плаща жълти стотинки на държавата. Работниците там работят на 20 лева надница - както в диамантените мини в Конго.

226

SOS

преди 7 години

До Айде деРуснаците не са само в Парламента, те са под всеки креват, във телефонна будка на София и оттам не предават един на друг.

225

Анонимен

преди 7 години

А бе, на евроатлантичката Цецка защо така позорно и биха шута?

224

Анонимен

преди 7 години

Ние сме зависима страна - от САЩ, Русия, ЕС, за жалост и от Турция. Малко по-северно е трябвало да основем държавата като територия, сега винаги сме на кръстопът, между Изтока и Запада, в крайна сметка ничии. Добре е германците да си погледнат тяхната превзета страна преди да коментират нашата вечна орисия. За България най-големите врагове не са външни, а вътрешни. Те управляват над 70 години. Едни и същи. С еднакви користни цели, безморални и бездържавни.

223

Много умен

преди 7 години

До Анонимен284За Дънди Прешъс ще ти кажа аз.Това, което изкарва Дънди е една плюнка в сравнение с това, което граби от нас Русия.Тия простотии, че изкарали злато на ТРИЛИОН ДОЛАРА са за ***.Само сметни колко злато е това и сметни дори да има 5гр на тон руда колко МИЛИАРДА ТОНА руда трябва да се преработи за злато на такава стойност.Примерно Русия добива годишно 400т злато за 30млрд. лв.Е това само погледни и помисли дали твърденията за Дънди са вярни.

222

Анонимен

преди 7 години

До Айде деАйде! Рефереднум за ЕС и НАТО! Да се отървем от руските кръвопийци. Българският народ 98% е с ЕС и НАТО! Импийчмънт на про-руския генерал!

221

Помнете!

преди 7 години

До Помним, помнимЯвно си младо момченце с розови очилца от Германия ижълто около устата. С такива като теб не трябва да се спори. Като изядете още по две фурни хляб, тогава друга песен ще пеете.

220

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

преди 7 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО ! ! !

219

Айде де

преди 7 години

Някой спомена референдум за ЕС или Русия! Айде де, направете такъв референдум, че най-после да се отървем от руските кръвопийци!Само че при 4 проруски партии в парламента, кой да инициира референдума?Всичко са купили вече руснаците! На изборите за президент бяха 20 проруски кандидата и един български!Какво да говорим повече, те и европейците ни го казват!

218

До Кольо

преди 7 години

Много ми е интересно да кажеш на всичките тука коментиращи кои точно ВЕИ-та са Руски?

217

Помнете!

преди 7 години

До do 273От обидени няма как да се обиждам.

216

Анонимен

преди 7 години

Вчера се видяхме с едно приятелче, седнахме да пием по бира и си говорим разбираш ли, и той ми разправя, че ходил тия дни командировка в Бургас и там като се разхождал на пристанището и си гледал с бинокъл морето и изведнъж що да види - на хоризонта се задава Американския танкер с евтина шистова газ който толкова години вече го чакаме.

215

Помним, помним

преди 7 години

До Анонимен277Как каква е ползата?За първото полугодие имаме износ за над 45МИЛИАРДА ЛЕВА, БВП расте, откриват се работни места.Не може от утре да забогатеем бе хора.Идва новото правителство и дава 300лв пенсии хоп ей така.А пари от къде?Защо вярвате на глупости?След ВСВ Япония и Германия 20-30 години са се скъсали от бачкане за да станат това, което са.Ние 30 години стоим и чакаме, някой да дойде и да ни даде наготово.

214

Анонимен

преди 7 години

А за Дънди Прешъс какво казва Зюддойче Цайтунг?

213

Отговорът

преди 7 години

До Помним, помнимАми, защо не си купуваме "евтино" от Норвегия, например? Защо Германия от тези скъпи горива и прокарва вече втори газопровод? Защото германците знаят, че руския пазар е необятен и за разлика от вас станаха по добри търговци от евреите, след като руснаците им натриха носа през Втората световна.Няма защо да отговаряте на въпроса, търговецо! От такива "търтовци като вас сме на тодва дередже.

212

До Един Варненец

преди 7 години

Да те питам като говориш за Русия ЧЕЗ, ЕнергоПро, EVN, те какви са?

211

така е

преди 7 години

защото народа е *** и късопаметен, комунистите не са слизали от власт за повече от 2-3 години и патриотите са ни менте ,както всичко останало

210

Кольо

преди 7 години

До никиНе пише защото златните залежи, с които ви промиват мозъците са една плюнка в сравнение с това, което Русия краде от България, чрез Лукойл, Нефтохим, Булгартабак, БТК, Виваком.Тока от Мриците, за които все ревете е 3 ПЪТИ ПО-ЕВТИН от този на руските ВЕИ, за които никой не говори.