59

Анонимен

преди 7 години

До Момчето си отиваГледай момчето да не се върне след 5 месеца на бял кон!

58

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ РАДЕВ Е ПРОРУСКИ ЗНАЧИ Е И ПРОТУРСКИ ЗАЩОТО ПУТИН И ЕРДОГАН СА ПРИЯТЕЛИ-----------Не, Радев е *** на ДПС, това е ваша червена опорна точка.

57

Анонимен

преди 7 години

Ми не знам за какви опорни точки на ГЕРБ ми говориш, но аз видях вашият Радев от едната му страна да е Корнелия Нинова от другата една друга охранена комунистка.БСП е партия на путинофили, които подписах Белене и ни загробиха за години напред.Такава ли политика ще води Радев - проруска и антибългарска?

56

Момчето си отива

преди 7 години

Поздрав за СТРАНДЖАТА с любимата песен на бития смазващо с жестоки шутове в задните части политически труп Буда Тиквов Борисов- "Баталъона се строява"- "Баталъона се строява за последен път Бай Ху-й го уволняват- Гербаджиите ревът"

55

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ РАДЕВ Е ПРОРУСКИ ЗНАЧИ Е И ПРОТУРСКИ ЗАЩОТО ПУТИН И ЕРДОГАН СА ПРИЯТЕЛИ.

54

новина от САЩ

преди 7 години

Ето какво пишат медиите в СаЩ.Ние няма да позволим на Сорос и обкръжението му:1) Да завладяват СМИ2)Да поощряват незаконни безпорядъци3) Да свалят законни правителства, избрани демократично, както направи в Украйна.

53

Анонимен

преди 7 години

Не знаех че Икономист е жълт вестник. Чул, недочул, и вече коментира. Кой ли му подава информация?

52

Анонимен

преди 7 години

рУСКИ *** БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ЛИЖАТ, А РАДЕВ КАКТО ИСКА - НЕГОВА СИ РАБОТА.

51

Анонимен

преди 7 години

До АнализаторГен. Румен Радев не е нито проруски, нито проамерикански, нито проевропейски, нито е българофил, а е един обикновен нагаждач от тази прослойка от армията е милицията която беше съветски отгледана, побърза да се поклони на американците без да разбира нищо от тяхната демокрация и гледа да си уреди живота според течението.

50

нико

преди 7 години

правилно написано не знам защо трябва да сме крайно настроени срещу едни или други а в същото време запада и русия си правят бизнеса под една или друга форма независимо от ала бала санкции или ние сме най умните- атовите като се ритат магаретата го отнасяли нека те да си се оправят а ние ние трябва да се снижаваме докато се оправят както беше казал бай ви тошо

49

Анонимен

преди 7 години

Аман от ГЕРБерастки опорни точки, абе който ви каже, че сте крадливо и некомпетентно племе, веднага му лепвате клеймо путинист, така нареченият запад има сума ти грехове към България, също както и Русия, време е в тази държава да се води достойна политика, а не само да се превива гръб към поредния голям брат.

48

истина

преди 7 години

ДоВсички жители на община Дупница,Всички граждани на Р.БЪЛГАРИЯДоНаглеците, крадците, родоотстъпницитеОТВОРЕНО ПИСМОСкъпи съграждани,Драги сънародници,С настоящето открито писмо, обръщам сериозно внимание на всички Вас по един изключително неприятен, отвратителен и антибългарски въпрос. Въпрос, който не само, че не трябва да бъде подценяван, но и не търпи отлагане във времето за разрешаването му.Какво имам предвид?!През месец март тази година бях официално уведомен, че се подготвя ново дело от Мюсюлманското изповедание за наследници на Мюсюлманската вероизповедна

47

Анализатор

преди 7 години

Тук се водят едни безмислени и с извинение дори глуповати дискусии.Ген.Румен Радев е българофил и каквото и друго да му приписват са злобни, долни манипулации,породени от отчаяние и безсилие.Не е ли по-важно кой какво върши в тази държава и да не се опитваме да тикаме в кацата с катран всеки който е изплувал над нас.

46

Анонимен

преди 7 години

"Унгария, Гърция и Италия съвсем открито се обявиха против санкциите срещу Русия, защото народът им страда!"ГЛУПОСТИТЕ НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ.

45

Анонимен

преди 7 години

С РУСИЯ САМО ЧЕСТЕН БИЗНЕС! Тоест когато руските стоки стигнат западните еквиваленти и ги надминат тогава ще ги купуваме. Това е бизнес. Русия не купува български стоки защото ни обича, а иска от нас да купуваме руското заради братска любов. Е това не им е честното на руснаците. Не е равноправно. Значи нашето по качество, а тяхното по любов, е не става така.

44

PD

преди 7 години

Разбира се, че не е про Руски, но за това на медиите им бе позволено да говорят чак след избора му. И ако и да е бил (про Руски) след школата в САЩ, няма как да е. Те си знаят работата. А на Нинова е предложен от услужлив "другар-авер", слуга на Големия годподар, щото с такива еднодневки като ЦК на БСП големите играчи не се занимават. И сега пърхат на крилете на илюзията, но скоро ще паднат. Казват от високо най боли. Иде нова еврономенклатура и скоро и и милионите им няма да са техни.

43

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЧЕ В РУСКАТА ПРЕСА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ КАТО СКАПАНА СТРАНА А БЪЛГАРИТЕ КАТО ***, ТОВА ЛИ Е ИЗРАЗА НА РУСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО?

42

Анонимен

преди 7 години

Браво г-н Генерал !Мачкайте *** бостански плодове от Банкя и селата.

41

ognyanz

преди 7 години

До "Изгърбич Задвратян" Човек ще си изгърби езика докато прочете този ник, който си си измислил. Сигурно според теб има някакъв дълбок смисъл, но това нещо не се забелязва.

40

Анонимен

преди 7 години

Преди две години Волен доведе тук руска делегация, в което няма нищо лошо разбира се. Но Николай Валуев член на делегацията е руски депутат се изтъпани пред Александър Невски и нагло се провикна: Българи, искате ли реална икономика? Това беше доста нахално и неразумно поведение. С какво икономиката на ЕС е нереална? Да не би една рубла да е 70 евро случайно? От ТАКАВА дружба с Русия българите бягат.