62

pvpvpv

преди 7 години

Еи проклех ви Асфалт паша Винету да ви уууправлява до второ пришествие еи еи еи не ми се сбъдна проклятието еиии ваи ваи ваи!!!

61

Какво следва сега?

преди 7 години

Нов бар.дак със старите политически к..ви. Играем го 30 години преход а по някое време ще пеем 45 години не стигат...

60

Анонимен

преди 7 години

27 години се нагледах как се плюят по-между си на избори а после ядат баницата на народа заедно .Дано да доживея да работят заедно за България да си подат ръка независимо от цвят иначе България ще си прилича на раздърпана баница Крайно време е да се обединим и да защитаваме честта и достойнството да си българин Не искам БСП да управляват сами точно по-тази причина искам да видя хора далновидни ,умни обединени -иначе какво правят в сграда с надпис Обединението прави силата

59

ПРОМЯНА

преди 7 години

сега е момента да се обнови политическата система!Трябва един единствен ценз - изпит по българска история за всички кандидат -политици !!!

58

Анонимен

преди 7 години

Много се радвам че Кунева с "идеите" си напуска министерството. Жалкото е че пак може да се напъха някъде.

57

анонимен гошо

преди 7 години

хайде маме в ГЕРББЕКИР

56

кръгът ББ

преди 7 години

"без мен - потоп",ооо НЕ! Просто ще секнат хилядите пъти АЗ и ще намарее производството на лентички.Който лети високо пада тежко! Вярно ли, че Цачева печели в Турция, не трябваше ли за друг да е този резултат-странно... Мноого си повярвахте, мноого заеми взехте и мноого пари натрупахтеБългарите ще оцелеят и без вас, бъдете повече от сигурни!!!

55

Анонимен

преди 7 години

Оставка на кабинета "Борисов" 2 е факт: Какво следва сега?Раирана пижама и топла килия при Бай Ставри на втория етаж.....

54

Анонимен

преди 7 години

Sega kakvo li? Sega vlizat to4kite ot referenduma, izbori i Gerb otnovo shte sa purva politi4eska sila. Ako BSP si misli 4e horata v4era sa glasuvali za tqh 6te ostanat mnogo iznenadani na sledvashtite izbori.

53

курталан

преди 7 години

до 67 Борисов си е ок и си върши работата просто е обезверен. Една причка пролет не прави

52

Анонимен

преди 7 години

И сигурно от Москва казаха на Борисов да бръщолеви глупости и да върши глупости а сега да е изненадан

51

Анонимен

преди 7 години

До курталан: то,че нещата са нагласени е ясно.Само не разбирам,в смисЪл,уважение към "г-н Борисов" ли изпитваш,че не полага усилия към този "крадлив народ"

50

Анонимен

преди 7 години

Нямам нищо против Борисов или ГЕРБ, но на местна почва в малък, като Добрич град местните му депутати го унищожиха!Некомпетентност, простотия с партийни назначения в държавни служби(директори, началници на отдели-МБАЛ, полиция, съд, ОДБХ, ИАРА, Здравна каса и др.) на некомпетентни *** хора, съсипващи реномето на службите и хората работещи в тях с години!Цари страх, връзкарство(наш човек, не го пипайте и т.н., каквото се сетиш)!На хората им омръзна това, писна им!Затова Радев спечели!

49

Анонимен

преди 7 години

сега ще почне да рекетира да мачка все пак кметовете обласните администраций са негови

48

курталан

преди 7 години

ох....колко си глупав народе , всичко е направено умишлено с Цачева със загубата, Герб не положиха никакви усилия в тази кампания . Добра партия лоши долни звена. Умиваме си ръцете и настава хаос. Г-н Борисов си е дал сметка ,че няма смисал колкото и усилия да полага с такъв крадлив народ. И ще се лутаме през годините ще сменяма правителства и който се нареди на хранилката ще е добре другите кучета ги яли.

47

емигрант

преди 7 години

до37За кои емигранти говориш?За тези, които поне от 20 години са най-големия инвеститор на България?За тези, които плащат данъци в България? За тези, които се пенсионирват на Запад, а идват да си харчат парите в България?И като си от 1 година без работа, и мислиш, че е толкова лесно да си емигрант, защо не емигрира и ти? Ще получаваш и ти 600?. И тогава ще те питам за какво ще ти стигнат по-напред.

46

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ нямат алтернатива, видяхме как БСП се сниши и заяви,че няма да управлява. На пролет ще е същото.

45

Анонимен

преди 7 години

Вчера питаха Борисов защо ще подава оставка при евентуална загуба на кандидат-президентските избори. Той отговори така: "Защото аз съм човек с морал и достойнство. Държавният глава е първа фигура в държавата и ако вотът на хората е такъв значи, че трябва да се преформира цялото политическо пространство."Кофти е, че носи нестабилност със своята глупост и его, но още по-кофти е, че вероятно пак ще го изберат през месец март.

44

Анонимен

преди 7 години

Некой плаче за дядо си може би, те в Герб имат този навик чат пат.

43

Исперих

преди 7 години

Да назначат Ренета Инджова