82

ШАМАР ЗА МУТРИТЕ

преди 7 години

Победа за нормалните хора

81

Анонимен

преди 7 години

Скоро европейските народи ще издyxaт copocoидната клика, удобно настанила се в управлението на ЕС, и ще дойдат добри времена! Най-важното по въпроса вече е свършено успешно.

80

Анонимен

преди 7 години

115 защото искам да трепя и мародерствам руските окупатори и техните деца.

79

Анонимен

преди 7 години

Г-н Путин, владеещ света безспорно и категорично, също много мрази copocoидите!

78

Анонимен

преди 7 години

Пропаганда!Тръмп го избраха след Радев.Дгд медиите чужди

77

Анонимен

преди 7 години

108-и абе пич ми желю беше много грозен ле .

76

Анонимен

преди 7 години

Също тако руските крепостни селяни с български паспорти да платят парите за невижданите от никого реактори за БеляНе. Аз не възнамерявам да плащам за тяхната робска вярност към азиатски мошеници и плешиви хипофизни джуджета. Товарете се заедно с любимия ви крадец Р. Овч. и плащайте. А аз ще направя всичко възможно да изнасям пари от ***. Не искам да съм спомоществувател на отпадъчна маса.

75

Ira

преди 7 години

До АнонименКотенце, какво ще кажеш за чай от маточина? И чист кравешки въздух, от твоето детство, опитай , щесеое свестиш... Ха!

74

Американ

преди 7 години

До Анонимен(102)Що да изгуби, да не би малоумно да твърдиш че програмните пари са обвързани с политиката срещу Русия или ислямските имиграмти?Ислямските навлеци бяха приети товно заради подобни пари, да има някой да ги "усвои" в доставяне на услуги на навлеците ( жилище, лекар, храна, "интеграция" )

73

Анонимен

преди 7 години

За "българина " е важно Президента му да изглежда добре и изобщо не го е еня какво става по-нататък. С интелект на който вероятно ще завиди само някоя ***. Това е характерната черта на българския гражданин. През три години този сценарий се повтаря и Tъпанapите не поумняват и не намаляват. Факт!

72

Анонимен

преди 7 години

Моля всички *** гласували за московска прегръдка моментално да върнат парите от присъединителните фондове или ЕС да им ги натовари като държавен дълг преди изгонването на *** от общността. Също така да им бъдат върнати децата и роднините живеещи в страните на ЕС. Да отидат да печелят в Русия. Щото и те гласуваха за руско колониално владичество.

71

Анонимен

преди 7 години

целта на Бкп- то и Спинова е идиотскиясна бюджета ще го разкулачат за половин година, квото може да се открадне ще прекарат в Рф- то ( на сигурно место) хахахахахха като Ктб примерно

70

Американ

преди 7 години

А някой да забележи ролята на глупавата западна европа по отношение на тълпите ислямски навлеци?Тия докато не си извадят главата от гъ3a ще изпуснат източна европа в руска посока.

69

Анонимен

преди 7 години

Мръсни гадни и оскотели руски крепостни селяни. Никога не сте били свободни, инициативни и умни. Винаги сте искали някой сатрап да ви бие и да не носите отговорност за това, че сте прости. С голямо удоволствие ще работя срещу България и населението й. След тези избори аз не желая да съм гражданин на руска губерния населена сз руски крепостни селяни. Аз желая да съм техен жесток и смъртен враг.

68

Анонимен

преди 7 години

До сашоКакво губи България? Естествено вероятно ще загуби доста пари по европейските програми и накрая пак ще искате бате Бойко. Идете в Стара Загора и вижте какво стана с града за 5 години. Улици, междублокови пространства, нови автобуси, инфраструктура и мн. др.Няма по-Tъп народ от българския . Не вижда по-далеч от носа си и помни колкото амеба...

67

Ссс

преди 7 години

Бойкоборисовци стига сте ревали.Айде лягайте да спите

66

Анонимен

преди 7 години

Пишат тотални глупости без въобще да разбират политическата и социална обстановка в България.Предишният президент беше от ГЕРБ.С почти непрекъснатите си тъпички антируски безмислени изцепки както и неприкритото му желание за още арабски и африкански бежанци и с безкрайното му завоалирано бърборене за некви глупости които всеки живял поне малко в България знае,че са измислици и илюзии този човек стана безинтересен ако не и дразнещ на повечето гласоподаватели.И пак него да си изберем,а?Гениално.

65

снощи

преди 7 години

руски Миг 29 се е размазал при ОПИТ за кацане на дизеловата самолетоносачна *** КОМИНЦОВ, първи FOX са са го съобщили после иблядоветего подтвърдили МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

64

Анонимен

преди 7 години

Следва дежурния хаос в който всеки ще почне да краде и *** и на пролет ,този който ще " управлява " ще си измие ръцете с този хаос. Просто други по-гладни ще наваксат изоставането си за сметка на всички които работят в тази държава. Но това е съдбата на Tъпанapите в България .

63

Анонимен

преди 7 години

само след половин година улиците на всички бг. градове ще са пълни от народ, който иска да строши русофилските кратуни, те тогава ще я втасаме с една хибридна войница като Украйна