229

Анонимен

преди 7 години

Вие вече променихте нещо - природният газ е вече с 3 % по- скъп, честито на гласувалите за Радев!

228

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБрех!Внушават на Стадото,че Светът свършва,ако Вождът хванат в собственият си капан за величие(или подсказан му от "Някой"),си подаде оставка!Брех, кой внушава? Генерали печели, Бойко ще подаде оставка. Светът няма да свърши ако дойдат старите пак да крадат. Млако са позакъсали и трябва да наваксат, но народа е свикнал да тегли, кой говори за край на света?

227

Анонимен

преди 7 години

Айде уличната банда герб у лево, стига кражби, стига лъгане, писна ни, махайте се завинаги и дано този избор е началото на вашия край

226

Анонимен

преди 7 години

Радев/Йотова пичелят примоцията. утре борсите ще се тресат заради Луната, но всяко чудо за три дни. кой ще е служебен - пак Софиянски, или друг костовак?

225

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ, имаме само 5 часа ако искаме да променим нещо.Излезте и гласувайте !

224

Анонимен

преди 7 години

RADEV e uchastval vav vazroditelniya procces v ARDINO ,KURDJAALI turcite dobre da znayat tova

223

Анонимен

преди 7 години

И патриотите и комунистите ще ни оправят :) Ще си вземем Македония, ще вдигнем ограда с Турция, Русия ще налее милиарди и българите ще ходят да работят в Москва. Ще стане манжда с грозде, това ще стане. Ще има някакви безумни коалиции просто.

222

Анонимен

преди 7 години

ЕЛЕМЕНТАРЕН ДА НЕ КАЖА ПРОСТОВАТ

221

СВЕТОВЕН РЕКОРД

преди 7 години

1. Луканов - ФАЛИТ2.Виденов - ФАЛИТ3. Станишев - ФАЛИТ4.Орешарски - ФАЛИТ5.Нинова - ..................(попълни сам)

220

смях от сърце

преди 7 години

До АнонименВ бесилието си и шока от днешният грандиозен провал ,само това ли успяхте да измислите .Храта са достатъчно интелигентни за да не се врузват на такива евтини партенки .Напрегнете си още пипето и чакам следващият ви опит ,този е доста не скопосан

219

Цачева Цачева

преди 7 години

която се тъкми да бъде военно началник.НА дебата на изцепването на цачева че ще командва армията Радев само я погледна кавалерски и можеше не само да я размаже но и да я изспари.

218

Виждащ

преди 7 години

До честитоЗначи е логично да има нови парламентарни избори! Що ревете тогава?

217

М, да ...

преди 7 години

До ВасилевНа държавната копаня ГЕБР са десни! Смеееех! Не, не Цеца не била лева, щот там нещо дедото от едната рода бил нещо си от хора от БКП на които тя става член през 1988 год!Цеца от кога стана частник без да е смуче кръв от държавата?

216

Виждащ

преди 7 години

До СократисВсички от ГЕРБ трябва да се възпротивят на Борисов да не извърши тази глупост!---що ве моето момче, що така давате заден от "инициативният комитет"? Искате само медеца (от Радев), но подавате жилото (управлението) на Борисов. Кът са тупате че "побеждавате" - побеждавайте докрай. Или Дългия още не е готов с партията си и затуй не щете оставката, м? Знам ви ченгесарските спатии и номера, ясно вие, че избори НЕ можете да спечелите с партия от приватизационни и енегйни милионери!

215

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОплете се с проектантът и изпълнителя на възложената поръчка?Също като вашият Радев, който знаел много езици, обаче никой никъде не може да представи доказателства за тоеаВчера отговори на английски на въпрос на западен журналист. Планирал е и е водил десетки мащабни учения в НАТО - без английски няма как да стане. А Цецка нищо не знае.

214

Анонимен

преди 7 години

Където комунизма е управлявал, сега държавите просперират и са най-добре. Вижте Китай бе

213

Анонимен

преди 7 години

И! К.р за ГЕРБ!

212

честито

преди 7 години

Резултатите вече са почти ясни , генерала отнесе мамата като куцо пиле домат и то с над 20 пункта /според някои дори към 30 /.Видно е че хората не само не подкрепят сегашните управляващи , те ги ненавиждат .Винету си вкара страхотен автогол с обвързването на оставката с резултата от изборите , това мотивира хората , час по-скоро да му бият шута и то както се вижда доста категорично.

211

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е много хитър.Казаха на всички за усилията на работа, които трябва да се положат в днешния ден за да спечелят изборите.

210

Анонимен

преди 7 години

Оплете се с проектантът и изпълнителя на възложената поръчка?Също като вашият Радев, който знаел много езици, обаче никой никъде не може да представи доказателства за тоеа