318

Анонимен

преди 7 години

Гледайте по бнт политическия психолог Антоанета незнам си коя. Цецка била толкова искрена като плакала, че Антоанета не спала цяла нощ щото ревала. В момента я провокираха и тя си изпусна нервите. Ха ха Цецка била най-най-най.

317

Магарешки

преди 7 години

Гласувайте за Цеца! Че трябва да ставам кмет!

316

ИДАТ , ИИИДАААТ

преди 7 години

В утрото на светла ЕРА , с факела на нова ВЕРА , идат бодри ескадрони пак да краднат милиони . БУДА , свил десницата корава с целий ръст се той изправя и викнаааа :Вийййййй, слезнете от конете и ми шланга целунете , 4ак тогава възцарете ве4на (не)правда на света.

315

300

преди 7 години

Абе този човечец като е бил толкова железен пилот що не си стоя пилотец ами тръгна да се занимава с неща от които си няма хал хабер и грам опит

314

анонимен

преди 7 години

Радев запази достойнството на Цачева,но Борисов се подигра с големия актьор Стефан Данаилов в ефир !!!! Това е гнусно!

313

Анонимен

преди 7 години

Семейни трагедии, сълзи, футбол?? Абе това презедентски дебат ли е или Биг Брадър??? Имате един голям ХИКС от мене!!

312

Анонимен

преди 7 години

щом дядо и е бил със изпълнена смъртна присъда явно е бил национален предател и чужд шпионин или тежко провинил се рецидевист, току така смъртни присъди не се дават

311

ГРЪБ

преди 7 години

Трябваше да издигнем Методии Андреев за прецедент! Сгрешихме! Де да знаехме че така ще ни изритат силно на първи тур! И че в дебата ще се опрем само и единственно на пещерен антикомунизъм!

310

Репресиран

преди 7 години

Светла му памет на дядо Ви госпожо Цачева!Но защо в Кърджали Цвета Караянчева уволни един честен директор на училище и на неговото място назначи Юксел Юсеин-агент Болбин с огромно досие от ДС.Това ли е Вашата кадрова политика.Тогава не се учудвайте на 13 ноември.

309

Анонимен

преди 7 години

Браво на Радев! Каза каквото трябва и хич не му се занимаваше с тази махленка. Мъжкар, ще и пада на нивото. Моят избор е Радев. Омръзна ми да ги гледам как днес едно говорят, утре друго.Обикалят като цветарки по телевизиите.

308

малкият скромен Иван

преди 7 години

В класа на дъщеря ми почти всички са пълнолетни вече и имало само едно момче което ще гласува за Цачева. Побърква ли го от подигравки. Смятайте след като дечурлигата се eбaвaт с нея за какво иде реч.

307

Ехаааааа

преди 7 години

Тролчетата на Борисов получиха опорните си точки и са налазили интернет.В момента Борисов отново се излага по Нова ТВ и отново излъга, че не бил казал, че е сгрешил с Цачева.

306

русофил

преди 7 години

Руснаците са направила повече за Бг от колкото българите! Проляли са си кръвта да я освобождават на 2пъти!!! ФАКТ!

305

Анонимен

преди 7 години

Да оби4аш русия пове4е от БЪЛГАРИЯ е висша форма на мазохизъм и лесно забогатяване .

304

малкият скромен Иван

преди 7 години

Като гледам се очертава нещо като 65% за Радев. През седмицата говорих най-малко със 100 души и само двама признаха че ще гласуват за Цачева. Пвечето от тях са гласували или за Каракачанов или за Марешки на първия тур. Все повече прилича на добре обмислена стратегия да се загубят изборите и удобно да се хвърли оставката.

303

петолъчка

преди 7 години

Готвят ли се и тук едни хора веещи знамето на ДЪГАТА! Да излязат на улицата като победи Радев в неделя като в Америка или ДА!Варят ли раннобудното кафе пак ГРОБарите на Бг или ДА!?

302

Анонимен

преди 7 години

И кокалите на умрелите ще извадят, само да останат на власт...

301

Иван

преди 7 години

Цецка достойна за Оскар! За президент не става....

300

случаен

преди 7 години

Не може ли без президент! 5дка държава управниците ще са повече от народа скоро! Пари на вятъра само...

299

Анонимен

преди 7 години

Аз съм от тези които не знаеха за кого да гласуват. Вече знамген. Радев. Омръзна ми да гледам натрапчива несправедливост. По БТВ Цачева се кокори едва ли не с времетраене на дебата. Сега по Нова Борисов и той ни говори за пореден път глупости Преди 2 дни Цачева била грешка. Снощи трепереше от злоба и безсилие и днес пак агитаторка. Продажни телевизии. Колкото повече плюете по Радев, толкова повече Радев събира привърженици. Напук ще гласувам. Радев президент!