126

Кирил Софийски

преди 7 години

Веднага да се сезират Главния прокурор на Република България и Обудсман на Република България ! Защо ЦИК смесват понятия като брои на гласувалите и брои на действителните бюлетини?!?! Броя на гласувалите се определя от броя подписи в избирателните протоколи и е равен на броя на гласувалите! А това дали са гласували правилно и бюлетините им дали са валидни е съвсем друга работа! Ей тия съвсем на *** ни правят ! Няма ли кои да им потърси отговорност?!?!

125

отвратен

преди 7 години

Касиране на референдума веднага!

124

бясна

преди 7 години

Исках да залепя плика, казаха ми: "Ааа няма нужда". Като гледам, май, е имало нужда! Има голяма вероятност просто да изпаднат от пликовете! Да не говорим, че е имало места, където изобщо не са давали плкове! Мафия!!!!

123

До 145 и 146

преди 7 години

Ще замина, достатъчно направих за България. Няма да се оправят нещата, затова няма да се върна.

122

брато,

преди 7 години

До Жалко 144 кoгa заминаваш , да дойдем да те изпратим ????В кАнада ли ????

121

Анонимен

преди 7 години

Ами ако се оправим нещата в България ще искаш ли да се върнеш?На готово?А пич?

120

Жалко

преди 7 години

До последно вярвах, че българите на са толкова прости и ***. Сега вече не вярвам. Махам се от тая ***, наречена България. Живейте си с червения генерал, Слави, Марешки и Волен. Мен животът ми е един...

119

Анонимен

преди 7 години

Аз изобщо не залепих плика защото не знаех, че трябва. Просто я сложих вътре и толкова. От къде да ми хрумне, че след това някой ще вземе да ги джурка и да прави чудеса от храброст само и само да изпаднат. Това не е сериозно. Не знам колко си мислят още, че могат да си играят с търпението на хората и да ни се подиграват. Това са 3.5 млн. души. Сериозно ли мислят, че ще им се размине?

118

тетибулкаспасовден

преди 7 години

Значи ако в една урна има пликове без бюлетини и бюлетини без пликове то те се считат за невалидни,особено след разбъркване..Ами опитах се да залепя плика че бюлетината почти изпадна но уви.това ми направи впечатление .Нагласена работа че чак смърди.Абсурд пълен.

117

Анонимен

преди 7 години

Законът е спазен - това е повече от ясно! Но могат да се поставят много въпроси, напр. : Предварително имаше ли разяснителна кампания - внимателно да се обясни на избирателите - къде се крият рисковете за евентуално непризнаване на бюлетините!!! Нека не се вторачваме в комисията - некомпетенти, необучени или..... И най-важният въпрос тук е: "Кой е упражнявал ефективен контрол по време на референдума?"

116

э23

преди 7 години

Абе Слави сляп ли е да види, че тези невалидни бюлетини извнъ пликове са включени в бройката на гласуващите?!!! Или просто трябва да се пускат вестникарски патици.

115

Перко

преди 7 години

Нещо много плоска лъжата на ЦИК. Логично и възможно е да има празни пликове, но бюлетини без пликове как са допуснали да се пускат. Пликът ле е гласът или бюлетината?

114

Анонимен

преди 7 години

И къде пише, че тия без плик не може да се броят за невалидни? И тия от ЦИРК защо не са казвали на хората да си слагат бюлетините в плика? А дали не са ги извадили после? Ами аз ако тръгна да а,ам в урната дали ше си мълчат??? Е, няма такава държава

113

Анонимен

преди 7 години

държавата на мистър Бийн. това сме ние!!!

112

Анонимен

преди 7 години

На Ц ИК му липсва Р. да стигне до цирк

111

Прокурор

преди 7 години

Отваряйте и какво значи невалиден глас и според кой!? Според конститутуцията всеки навършил 18 год. има право a глас и там не пише нищо за пликове.

110

Анонимен

преди 7 години

Нека ги изметем ... ама сграда да не остане , жив ко*унист и агент от ДС да не остане !

109

Анонимен

преди 7 години

"Не е важно кой гласува, а кой брои." ББ.

108

аз

преди 7 години

абе дори и човек да е забравил да сложи листа в плика,тия там дето са комисията къде блеят,че не са го сложили те в плика и после да дадат на избирателя да го пусне в урната?

107

Анонимен

преди 7 години

А бюлетини в плик и в кош за *** валидни ли са?