42

Узряха

преди 7 години

това отдавна трябваше да го поемат в главите си...... хора не че са заобичали БСП, а са разочаровани от Герб - махнахме Орешарски заради Певски, искахем нов морал, Борисов получи шанс за правосъдна реформа.....той се оказа старото гю бре.

41

Анонимен

преди 7 години

Другаре , и какво от това като стане президент Румен Радев . Ще бъде едно плашило в ръцете на бившата СДС-арка др. *** Нинова , която беше изгонена като зам. министър на икономиката за корупция и рушвети . Ако това ви е мечтата за лява партия имате я .

40

Анонимен

преди 7 години

Кой та пита тебе ***..... ти ше казваш вота какъв бил, я марш в кофата!!!!

39

Началото на края

преди 7 години

Боце да свиква, на болшинството хора им писна от корупция и некомпетентност, от самохвалство и дебелащина, абе хора, последни сме в цяла Европа по доходи. От тук насетне ГЕРБ са само надолу, до пълното им изчезване.

38

анонимен

преди 7 години

Има ли някой от лицата на герб да не се изказал още ,веднага да му се даде ефир !!!Ла,ла,лаала,ла големи глупости,излагате се !!!

37

gtf

преди 7 години

ужас, няква лелка, дет не може на две магарета слама да раздели, почна да тълкува вота на народа... аман от "политици" на високи постове дето разбират от всичко, коментират, оценяват. Какво да кажеш за министър и правителство погазили международното законодателство не веднъж ?!

36

Няма проблем

преди 7 години

Герберист.Бъчварова , ти си първото недоразумение като министър на МВР с жълт картон . Цачева е второто абсалютно неизбираемо недоразумение за червен картон.Защо ме карате насила да гласувам за Радев, против волята си.?Как не мажахте да намерите един достоен грамотен мъж с евроатлантически убеждения с перфектен западен език и с визия като Плевнелиев ? Защо се подиграхте с българите ? Сърбайте си попарата....

35

тя

преди 7 години

марешки да не призовава , хората си знаят за кого да гласуват , той да не им се прави на важен , че следващият път ще го подминат като "малка гара" !

34

тя

преди 7 години

"Глас народен , глас божи". Ритайте , колкото си искате!

33

Анонимен

преди 7 години

Бъчи, протестният вот идва тепърва. Идващата неделя резултатите ще ви оставят без думи70% за Радев, 30% за вашата Цацка!Тия 950 000 дето са гласували за Каракачанката и Марешки са протестен вот срещу статуквото, срещу вашето самодоволство и самодостатъчност.Вълната идва! Треперете!

32

....

преди 7 години

.Не разбраха тези *** не е на партиина основа .Избираме личност хората не харесват Цецка по им допата Радев факт.Какво изкривяват нещата не ми е ясно.

31

Анонимен

преди 7 години

"Ако има оставка на правителството, това ще е най-високото ниво на поемане на отговорност." Българският народ трябва да ви потърси отговорност за 16-те милиарда външен нов дълг, с който го загробихте както и геноцида упражняван с години над него! Трябва! За това сложихте неизбираемата Цачева умишлено, да има служ. правителство, после избори и ако може да дойдете пак на власт. През това време той народа, лошия матрял ще е забравил за 16-те милиарда дълг! И така до следващия сценарий!?!

30

Ив. от Кьолн

преди 7 години

Изпитвам съжаление от простотиите на Външно министерство,които лишиха огромната част от българите на германска територия от възможността да гласуват. Няма как да изпитам кефа на повечето българи,като гласувам и аз за ген.Радев.

29

Анонимен

преди 7 години

Ветко, нямам против марионетния генерал, а само срещу кукловодите му.

28

Анонимен

преди 7 години

Отдавна вече мина модата с купуване на гласове. Сега се купуват преброители. По-лесно е и победата е сигурна. Който успее да купи повече преброители, той печели.

27

Анонимен

преди 7 години

Хора,гласувахте ли в сайта кой подкрепяте на балотаж ?!?!????Нека изметем файрмена...

26

Вие питате

преди 7 години

Вие питате: Защо назначиха другарката Бачварова за МВР министърка?Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.

25

анонимен

преди 7 години

Хора гласувайте за Радев.Тия ще фалшифицират отново изборите ,а те това добре го умеят.Гласувайте масово да не дадем възможност да си ги нагласят както стана с Плевнелиев.Трябва да ги спрем.Цачева казала,че Радев много добре знаел,че няма да спечели изборите.Каква самоувереност,каква арогантност.

24

Анонимен

преди 7 години

Бойко излъга всички българи. Обеща им жена за президент, а им даде Цецка и сега има протестен вот

23

Анонимен

преди 7 години

Това е непочтенно поведение от един политик. В случая от ГЕРБ. Не могат ли просто като народа реши да ги изхвърли да си отидат с поне малко достойнство, вместо да хвърлят помия по следващия кабинет? Ама какво ли достойнство да очакваш от политик.