41

Анонимен

преди 7 години

тази на снимката е една безочлива бабка,която защищава мутроолигархията.за нея нормален човек не може да гласува

40

Анонимен

преди 7 години

не съм от БСП но вижте генерал как достойно се държи - не обижда никого, не влиза в провокациите на Беновска, която пита "дали е мъж", а не пита Бойко дали е мъж че не си подава оставката. Говори обрано, само когато има каков да каже.На срещу това Цецак злобее, изказва се неподготвена колок лоши хора са от БСП, внася разделение, а трябва като президент да е НАДПАРТИЙНА личност и да е президент и на хората от БСП И НА ДПС. личи си школовката за Партиен секретар.

39

u4en

преди 7 години

3 Причини защо ГЕРБ губи :1- ББ към РБ-реформираите но не пипаите гл.прокурор 2- Л Павлова - На които е висока винетката да не кара кола 3- Фандъкова- Вдигането на билетите за гр.транспорт е политически избор

38

Доган

преди 7 години

Тя идва с надежда а генерала идва с-танка

37

:)

преди 7 години

Когато младите хора в България са разединени нещата не са добре защото пенсионерите са вечно сплотени и чинно си главуват за бсп-то с надеждата някой да ги оправи..Че са им ниски пенсиите ниски са, но и при червените пак им бяха същите...

36

Анонимен

преди 7 години

Това правителство трябва да бъде разследвано то изпитва някакъв неописуем страх ако падне от власт трябва да се разбере в какво е замесено и защо това може да даде отговора защо сме най бедни и неуважавани в Европа народ с изключителна история вместо да се гордее той се срамува кой нарежда да бъде така

35

Анонимен

преди 7 години

СНощи - Бойко - Много лоши резултати на реформаторите .Лошо поведение на Трайчо Трайков. Голямо част от техните избиратели гласуваха за Радев, като видяха, че Трайков губл. Аз съм възмутен....Днес - Цачева - "идвам с Надежда." - с какви очи ти идваш да МОЛИШ едан парития, след като снощи сте ПЛЮЛИ по нея.

34

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека реформаторите да наредят на избирателите си да подкрепят г-жа Цачева, иначе Бойко може да хвърли оставка и после става страшно, ще загубим стабилитета си и ще настане несигурност. Дано реформаторите да проявят разум и да подкрепят статуквото и стабилитета.

33

анонимен

преди 7 години

какьв позор бкп-герб отиват да се молят на псевдодесните за подкрепа и в името на кокала да не падне правителството ще я получат хората които гласуват за рб не гиразбирам с комунисти да правят коалиция аз никога не бих гласувала така

32

СТИГААА....

преди 7 години

ГОСПОДА ОТ ГЕРБ МИТОВЦИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ НАРОДА ИСКА ГЕНЕРАЛА ЗАЩО МУ ЗАВИЖДАТЕ ТОЙ СЕ ДЪРЖИ МНОГО ВЪЗПИТАНО НЕ СМЕ ГО ЧУЛИ ДА ОБИЖДА НЯКОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ТОЛКОВА ТЪПОТИИ ЧУВАМЕ ОТ ВСИЧКИ ЧЕ ДАНО НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ЗАЕМАТЕ ПОСТОВЕ В ПАРЛАМЕНТ ИЛИ МИНИСТЕРСТВА - НАРОДА СЕ ОСЪЗНА И ПОДКРЕПЯ ТОЧНО ТАКИВА ХОРА КАТО ГЕНЕРАЛА

31

борба за пост

преди 7 години

всеки, който има постче си го пази. Реформаторчетата от кабинета реват да се гласува за герб, всички нормални хора виждат каква корупция и разсипия царят, каква пародия са всичките министерства и какви алчни чиновници ги водят. Дано им се разбута къщурката, че копаят дъното вече - едно работещо министерство няма, само схеми, кражби и кадруване. Нагли и алчни ненаяли се тикви, физкултурници и партийни секретарки.

30

Анонимен

преди 7 години

Наличието на СДС в Правителството провали Борисов. Дори и да изплува, той никога вече няма да има авторитет, защото се съюзи с най-зловещата в историята на България политическа сила, която целенасочено провеждаше наредената им отвън разруха до унищожаване на България. Е, и най-мъдрият си е малко ***. Затова плаща. На народа, макар и наистина останал по-лош матриял, му писна!

29

Анонимен

преди 7 години

Ще минат изборите и ще забравят за съществуването на хора .ще има само предмети данъкоплящащи.

28

Анонимен

преди 7 години

Ред на герб 31205е да отиде в небитието като царя.Дано някой да им потърси отговорност за мръсотийте които направиха!НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

27

Моряк и половина

преди 7 години

Цецка да се радва, че Радев й е опонент, а не Първанов! И балотаж, нямаше да има дори!

26

Боци

преди 7 години

Аман от всички, това е третото квадратче за балотажа в неделя.То не бяха генерали-ПУТИНОВЦИ, то не бяха партийни секретари, то не бяха партийки произлезли от едно котило наречено БКП. ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО?

25

Анонимен

преди 7 години

Цецке, не бой сА, МитЮ пищова, щИ даде неговите гласове( и тритИ) и щИ сипИ Идна лимонаТа !

24

реалист

преди 7 години

Цачева не разбра ли, че е грешка на Борисов. Борисов трябва да се извини на избирателите си и на цяла България за тази номинация, а не да се прави на сърдит.

23

Зевзек

преди 7 години

Тези не разбраха ли, че хората искат да гласуват за личност, а не за спусната им послушна калинка (а да не говорим за световно неизвестното вице)?!? Като си гласувал за Трайчо си гласувал за него, а не за РБ и по никакъв начин не може да ми каже бюрото на РБ кой да подкрепя на балотаж!

22

Анонимен

преди 7 години

Не знам къв без.озъчен индивид трябва да си, за да си гласувал на първи тур за Реблокаторите и после да ти кажат за кой да ходиш да гласуваш на втори тур и ти да ги послушаш?!?