27

гтф

преди 7 години

До Анонимен30 боко не е подал оставка, кво правителство и кой искаш да го подкрепи ?

26

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа малко ме притеснява алено-червената Корнелийка зад гърба на генерала. Той уж надпартиен, уж не е бесепар, а пък вицето му - баш-червената Илияна Йотова.

25

убавци

преди 7 години

До Анонименне бой се, в Президентството са на специален готвач, лекар, козметик, секретари, говорители и тн, ще ги постегнат късметлиите които и да са те за няколко години, но най-доволни от първия тур са гвардейците, няма да караулят на задните изходи.

24

1

преди 7 години

ще управлява червен президент без БСП да носи отговорност...браво избирателю, явно 25 години екперименти не ти стигат...

23

Анонимен

преди 7 години

Дано генерал Радев да спечели.Притесняват ме обаче следните факти:1.Марешки обави, че предпочита адмирала2.Валери Симеонов,Каракачанов са на хранилката на ГЕРБ и при евентуална оставка на бате ви Бойко ще се намерят извън властта.Какво да кажем за Волен, който така го е закъсал откъм електорат, че следващ парламент ще гледа през крив макарон.Така че и той предпочита да остане в парламента.3.Трайчо подкрепя Цеца и какво стана - мой сметките и дългата ръка на Цецо Цветанов може да дадат резултат

22

3х3=9 6х6=мерцедес

преди 7 години

Традициите не са това което бяха, рече Бай *** и заметна чувала към близкия контейнер.

21

Фифи

преди 7 години

Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:1. Южен поток се превърна на Турски поток, за което ще плащаме много.2. Станахме *** на Турция.3. Пропиляхме възможността да имаме български генерален секретар на ООН.4. И негова, и преди всичко негова, за парите, които ще плащаме за спиране на проекта Белене.и т.н.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16, не е проблема, външният вид, то и петър стоянов не беше убавец.. проблема е, че е проста цецка и езици не знае.

19

GERB OVER

преди 7 години

Герп са Чао,момчета :):):):):):):):):):):)Остават им по малко от 168 часа рзмисли :):):)Ай,Хубав ден !

18

гтф

преди 7 години

Дай Боже !

17

СПАС

преди 7 години

Трябва да си голям Демократ за да избереш квазимодо за Президент. Как ли ще се представи по парадите, когато се командва, на ляво, на дясно, ..........кръгом:) Цирк! В България магаре да посочи Боко, ще бъде избрано от раята!!!!!:)

16

Анонимен

преди 7 години

Цецка,бойко и цецо се явиха за около 3 минути и даже не УВАЖИХА собствените си промити герберски мозъци,срамота бойко,по добър сценарий не можа ли да ти роди къфътъ...така те чаках от НДК да се "произкажеш" доколкото можеш,а тая вечер хич не ти се лееше мисъл

15

Че

преди 7 години

До ЧеВ добавка към пост 2Ако "патриотичните" гласуват 50 на 50, а да не забравяме и Дост-аджиитето тогава мача се решава от хората с "квадратчето", както и от НЕгласувалите на първи тур, сред които съм и аз!Моето мнение е, че артиметически - мача НЕ е предрешен!

14

Анонимен

преди 7 години

абе цачева грозна била ама като гледам тия двамата ... убавци та дрънкат ...

13

ViP

преди 7 години

Честито Господин Президент !!!

12

наддавайте

преди 7 години

те това е мажоритарния вот, драги телезрители - партия ДПС печели.

11

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ТОЙ ЩЕ Е. ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ДОСТОЕН, ЕРУДИРАН, НАЧЕТЕН МЪЖКАР. НЯМА КАК НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ПОДКРЕПИ С ОЧИЛАТА.

10

Че

преди 7 години

До АУГУСТО ПИНОЧЕТНикът ти не ми харесва ...

9

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже, че тая мама ще ни разкаже мамата.

8

factotum

преди 7 години

Единствено лектората на ДПС гласува под строй, другите освобено патриоти и марешки едва ли биха подкрепили Цецка. ББ плаши ДПС БСП, но цганските и турски гласове ще идат при него!