41

Анонимен

преди 7 години

Цачева се прегърна с Дост. Борисов дава стотииц милиони на фирми на ЕРдогат за строителство, а строежите се пукат. поне да бяха български фирми.

40

Анонимен

преди 7 години

Радев обяви, че няма да се обръащ към ПАРТИЙНИ централи, но е готв да приеме подкрепа от всеки български гражданин без значение от пол, етнос и религия - това е дойстойно позиция.Борисов тръгна на противопоставяне - с този няма да правя, с онзи няма да правя. Е какъв президент, ще имаш, щом няма да е на всички българи, а само на някои?

39

Избирател

преди 7 години

Почна се с пропагандата.... Ако не е Бойко , идват комунистите с ДПС и край на държавата.Герб нямали алтернатива в управлението. . Гробищата са пълни с "незаменими" хора.И плюс това : това са избори за личност. Генералът е много по- представителен от Мама. За протокола : не ги харесвам и двамата.

38

Баста

преди 7 години

С всяка публикувана снимка на Цачева, същата губи проценти!Спрете да показвате тоя травестит, МОЛЯ!

37

:)

преди 7 години

Боко пише оставката, а Цеца му мери кръвното. Калинките по министерствата унищожават документи и се готвят да бягат. Много работа ще има прокуратурата. Голямо крадене падна по времето на Винету Бай *** Великолепния.

36

Анонимен

преди 7 години

Ивайло московски и лукарски са абсолютно подваластни на Пеевски.

35

42

преди 7 години

БСП и ДПС НЕ са комбина. В момента ГЕРБ и ДПС са толкова здраво прегърнати, че чак кметът на Симитли ревнува.

34

mig dal

преди 7 години

До Мишката БокоДа си признаят гробарите за провокациите в Плевен със спирането на тока в централната градска част, по никое време в тъмната част на изборния ден!!! Не мишки а плъхове!!!

33

Анонимен

преди 7 години

В момемнта Пеевски е пълен с минстри, Горанов и личон назначение на Пеевски. Имаше и снимки как двамата седят на една маса и пият заедно.

32

ясно

преди 7 години

Не пускайте лъжи ДПС са подкрепили Орешарски и това го показват резултатите му,ДОСТ са подкрепили Цачева,а не Радев спрете с лъжите и клеветите.

31

Анонимен

преди 7 години

Дали са само герб се не знае щото разлика с три процента се не знае каквае по интересное в ловеч снощи никои от медиите не съобщи сутринта гледаме осем както никои не каза нищо за аварията на чез в дикисана как от 19;,30,до 20;30 точно до езикова стана чез даите обеснение

30

Не харесвам

преди 7 години

Тиквун, но не знам на какво се радвате. След изявленията снощи е ясно, че БСП са си в комбина с ДПС и след Тиквьо са те... Може да се радвате на евентуалната вицепрезидентка , която си е чиста ку..а на Р. Овч. или пък се радвате, че ако има оставка идния понеделник цялата държава си остава без бюджет за догодина. За какво ни е мажоритарна система, като на президентските и кметските избори си гласуваме за ГЕРБ и БСП. Това промяна ли е?

29

Анонимен

преди 7 години

Снощи се изля злобата на Цеца - почан да ни плаши, какво щяло да стане ако не бъде Герб.МАХАЙТЕ СЕ! някак ще преживеем и без вас. Ако са умни от БСп ще направят коалицият с Обединени патриоти (а те ще влязат в ролята на Балансьор) , а не с ДПС, но този парламент се изчерпа. МАХАЙТЕ СЕ. Говорите за антикомунизъм, но Партийната секретака я номинирахте за Президент.

28

ха ха

преди 7 години

Гледа Б Б снощи и си мисля за поговорката,те го плюят а той мисли че дъжд вали...

27

34

преди 7 години

Калинке, Доган и сега си има министри. Доган и обръчите му и сега печелят държавни поръчки. Доган при Тиквата се чувства перфектно. За Местан да не говорим. Видя се и по резултатите на Цачева - има най-много турска подкрепа след продажника Орешаро.

26

Анонимен

преди 7 години

Хареса ми Дончев - ако си обещал нещо трябав да изпълняваш.А другите...ама това не партиен вот, ама то бюджета е успешен.за тоав дали не е партиен вот ще съдим от репликата на премиера "важен е първият тур - там се мерят ПАРТИЙНИТЕ ЯДРА". Дали у успешен бюджета - при положението че имаме толкоав много несистемин играич с добър резултата - Марешки, Радев, Каракачанов, референдума - е повееч от очевидно че бюджета е ПРОВАЛ.

25

Истината за ГЕРБ

преди 7 години

Най-голям процент от малцинствата (турци и римляни) е получила другарката Цецка. После ми пейте, че ГЕРБ не са най-големите измамници в България. Крадат от държавата и с част от парите си купуват избори. Това е истината.

24

123

преди 7 години

До vargЩе я стопят с гласовете на ромите отново,цената на глас е вече двойна нищо ново за ГЕРБ.

23

налага се

преди 7 години

В балотаж да се включи нов играч, дълбоката резерва на българите , партията на негласуващите! Най-голямата партия.

22

Мишката Боко

преди 7 години

Само един въпрос към герберите? Не ви ли е срам от поведението на мишката Тиквун? Отново излъга! Падна с голяма разлика и НЕ подаде оставка! Това не е мъжка постъпка, а постъпка на уплашена мутра, която се крие като мишка и дава всичко, за да запази кожата.