184

реалист

преди 7 години

ГЕРБ се самозакопаха заради високомерието на и егоцентричността на Борисов, а БСП се замозалъгват от резултатите на тези избори. Просто хората гласуваха мажоритарно, а не против или за една или друга партия. Ако Бойко подаде оставка връз зима,хората ще се отвратят от тях, защото ще разбера, че не се мислят за интереса на народа, а за собствения си.

183

Анонимен

преди 7 години

освен че мяза на картоф в главата мънка като малко дете с тоз тънкия гласец

182

Анонимен

преди 7 години

Сложно. Тоест, не сложно, а объркано. Никаква оставка на Бойко обаче, никой да не си го и помисля. Имаме ултраспешна нужда от увеличаване на доходите, от драстично завишаване на жизнения ни стандарт. Брюксел се кефи, че сме кротки у ф с и, макар и постоянно с т р и г а н и до ко ж а. Начини за по-високи заплати и пенсии има, търпение вече няма. Ако върви все така, и нацията може да я няма. Проблем номер едно е Животът ни, нашият, българският. Морал и духовност са на последно място. А на 1во?

181

Анонимен

преди 7 години

До дете на нациятапонеже радев има една визия та дрънка...

180

дете на нацията

преди 7 години

ако Цецка стане майката на на нацията - то тогава никой няма да иска на ни е*е майката на нас българите. То само това и е хубавота на Цецка.

179

Анонимен

преди 7 години

глупав народеее кога от президента е зависило нещо имате ли спомен... човек да ви обещае нещо и се радвате като малки деца на марципан...

178

Kit Chelin

преди 7 години

Сега му е времето. Нека това бъде началото на края на др. Борисов и неговото мутренско-олигархично-ченгечийско управление. Арогантността, безочието и жаждата за власт на герберите нямат край и те ще направят всичко възможно да спечелят на балотожа. Мантрата за съвместно управление на БСП и ДПС, която непрекъснато ни внушават герберите не е вярна. Ако са погледнали резултатите повечето от турскоезичното население е гласувало за Цецка Цачева. А се оказва, че и ДОСТ изцяло подкрепят Цачева. Лъжи и

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонименкалфин бе мислещия,с гледна точка политик,това искам да допълня

176

Анонимен

преди 7 години

До гледна точкатова беше Калфин!..но не го избрахте

175

Анонимен

преди 7 години

А бе, дами и господа,другарки и другари! Как нищо да не зависи от президента, той е главнокомандващ на армията, това е достатъчно!

174

гледна точка

преди 7 години

До АнонименИ по твоята логика по-добре да е магаре тогава .

173

Анонимен

преди 7 години

До гледна точкаа хората дали разбират, че от президента не зависи управлението на държавата и всичките им обещания как щели да орпавят българия и не знам си ко са просто едни фантазии

172

гледна точка

преди 7 години

Не знам защо се игнорира от всички един очевиден фактор за поражението на Цачева , а именно , че предишният избран от ГЕРБ президент се оказа най-големият провал в тази институция.Разберете , хората не искат пак магаре или в случая магарица за президент , искат мислещ човек , личност със собствена индивидуалност и осанка .

171

Анонимен

преди 7 години

До иванпрезидента не върши нищо стига с тези глупости. роляата на президента при нас е да се усмихва по коктейли и да изнася написани от друг речи. това е. президента няма реални управленски функции.

170

иван

преди 7 години

защо Б.Б. трябва да подава оставка?Новоизбраният президент с какво ще му навреди,ако тои продалжава да си върши работата в полза на България?

169

Анонимен

преди 7 години

толкова е глупаво това население чак ме е яд... няма никакво значение дали ще е радев или цачева. От тях нищо не зависи като институция. Най-много някое вето тук там да напомнят, че ги има и това ще е.

168

K

преди 7 години

Цачева е пълно недоразумение и снощи това отново се видя. Няма какво повече да се коментира...

167

Анонимен

преди 7 години

До Анонименщо, мизерията при ГЕРБ по-добра ли е, да изберем мизерията на ГЕРБ?

166

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТА НЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, ОТ ПРЕЗИДЕНТА НЕ ЗАВИСИ НИЩО. Набийте си го в празните български глави. Ако ще бат сали да е президент няма никакво значение когато става дума за управление.

165

Анонимен

преди 7 години

нали ви е ясно, че радев пак ще води западна политика защото просто няма друга възможност и ще го разбере много скоро