13

Анонимен

преди 7 години

ние бяхме но 8 място по образование в света перд 27 години, а сега сем толкова назад, че нямам думи.Игнатов замрази проекти спечели от БАН, защото бяах Европейсик, не минаваха през министерство на образованието и няамше как Герб да ги плилапа. Проектите бяха на стойност 400 милиона лева и ЕС вече ги бе одобрил. Горанов продължава тази политика. герб дирекно казват - ако не дадеш 50 проценат няма да спечелиш проект.

12

Анонимен

преди 7 години

Не се страхувайте,хора.Излезте и гласувайте за когото си искате.Никой нищо не може да ви направи.Хелуин мина,да изхвърлим тиквите на ***.

11

Анонимен

преди 7 години

един премиер който унищожава културата на България-. за учителите - няма пари.за преподавателите - няма пари.За БАН - няма пари.Но за МВР има пари за 20 заплати невиждани отпуски. какво прави МВР - взима поздкупи и бие хората. Престъпността намаля ли - не, увеличаав се. Но МВР е нужно за да бъдат фалшифициарани изборите. А Просвета и култура не са нужни, защото не ни трябав умен народ, а СТАДО!

10

ФАКТ

преди 7 години

Силен страх е сковал малките населени места. Там освен плакати на мустакатата "майка на нацията" Тетка Цачева, други не се виждат.)Хората не смеят да кажат за кого ще гласуват.Герберската мафия се саморазпавя с всеки дръзнал да се обяви за инакомислещ.)Дори привържениците на "патриотите", които са коалиционен партньор на ГЕРБ казват с половин уста за кого ще гласуват.Всичко това след 7 години еднолична, авторитарна и тоталитарна власт на Бойко Борисов и неговата мутро-милиционерска ПП ГЕРБ !

9

Анонимен

преди 7 години

Как ги изпреварихте?-Като заплашвахте администрацията,че беа вас са аут,като подготвихте фалшивите бюлетини,като лъжете наляво и надясно какво сте постигнали,като крадете като за последно,но за това никой не ви търси сметка,като обещавате неизпълними неща и после ги забравяте или увеличението на пенсиите с 5 лева ще вдъхнови нещастните хорица да гласуват за вас?Не разбрахте ли,че вече никой не ви иска и само зомбираните ви фенове и страхлива администрация ще ви подкрепят.Толкова сте нагли и безк

8

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

7

радан

преди 7 години

Говоренето на глупости не е повод за гордост или състезание, уважаеми ми винету.

6

тенчо

преди 7 години

Тоя продължава да ни се подиграва и то в очите!Алоооо, Тиквун, хората в България не пасат трева! Ще усетиш народната любов на изборите! Тогава ще разбереш, колко "много" си направил за страната!

5

zeus

преди 7 години

Вярно е, всички искат да крадат, а вие го правите вече над 10 години ;)

4

Анонимен

преди 7 години

Боже мили - като му видиш муцуната на тоя ужас те обзема какъв премиер си имате.И ако този народ не се опомни на 6-ти ще видите с каква президентка ще се сдобием

3

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека да подкрепим нашия кандидат на изборите. Ние вече много години работим за гражданите и раздаваме по 4 млн. лв. на малките производители.

2

1

преди 7 години

Идват първите ви загубени избори, които ще са началото на края на продажната ви партия.

1

И ваща мама също

преди 7 години

Аааа, Боче, назад да бягате не могат да ви стигнат ! Фалшификациите и манипулациите по изборите, които Цв.Цв. умее никой друг не ги може !