112

Анонимен

преди 7 години

ЦЦ бая трябва да се напрегне из ромските махали, та да има шанс леля Цеца да хукне по света да ни представлява. Колкото до Бойко, вече лъже, при това нагло, знае го, затова е така нервен.

111

Idealist

преди 7 години

От радиа и телевизии се тръби за небивалите успехи на правителството.Като слушам и гледам рогът на изобилието се е изсипал на България, като се погледам в реалността - пустуш и мъртвило. Бати Бойко доста остарял изглежда и има лош вид. Изглежда големи тревоги има, съсипа се човекът, грешка след грешка и най-голямата е, че издигна леля Цеца. Не става жената за президентка, просто е много под изискващата се компетентност!

110

Анонимен

преди 7 години

Боико тия пияници докога ще ги гледаме във фермата и биг брадар един се напил другия наркоман третия *** баси илита на обществото сме къдее сем на луната

109

Петолъчка

преди 7 години

Хубаво е че Бойко даде на пенсионеите някой лев за коледа тази година! Лошото е че го взе от внуците им!

108

Анонимен

преди 7 години

Докато Борисов баламосва народа от екрана Цвъки яко бачка. Не е лесно и с всичките ромски главатари да се оправяш и да мислиш как да Се "справяш" с протоколите. Мъка. Ама после трябва да му дадат поне още три апартамента.

107

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цуца е рабфагова...парцуца.Кой насочи Боко към Плевен за да я...открие,не знам.

106

troll

преди 7 години

тея си мислят че всички са им длъжни, и се карат на всички от екрана.

105

Петолъчка

преди 7 години

До странджата:По-скоро си Колезич!

104

гешев

преди 7 години

Махайте се всички партийни иззедници от България!Това е!

103

Петолъчка

преди 7 години

КОЙ вкара Бъшгария в ЕС и НАТО десните измамници ли!? НЕ разбира се! През далечната вече 2007 президента Първанов и премиера Станишев! Въпреки неъгласието на много редови членове като мен, но това беше желанието на българският народ към онзи момент! До тук със спекулциите че не сме европеийска партия и че не сме демократни пренебрегнахме вижданията си в името на народа! И НИЕ БСП вкархме Бг в ЕС не ГЕРБ!Какво е направил ГЕРБ 2 мандата един шенген не може да оправи и с едни бежанци!

102

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Аз съм...юрку,пардон юрист-каза Цецка и се...усмихна като Мона Лиза,пардон по...юристки тризначно,от което Боко още повече...посърна.Какво му става на този...човек,не е свеж,няма бодрост,няма...енергия,няма сили да се...усмихне,но намери сили да се...хвали;еее по това познах че е Боко и че всичко с него е...наред.

101

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"До СТРАНДЖАТА-РЕДОВНОТО ПРИЕМАНЕ НА ЛЕКАРСТВАТА ПРЕДПИСАНИ ОТ ПСИХИАТЪРА И ШИЗОФРЕНИЯ ЛЕКУВАТ"...Уважавам хора с богат житейски опит... - не питай старило, ами патило...

100

Анонимен

преди 7 години

До ПетърДобре де, но ако ти не гласуваш, аз ли да гласувам да ти стане на теб ОК?

99

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

гатанки:"Гладна кокошка - просо сънува"... - БСП"Сговорна дружина - планина повдига"... - ГЕРБ...

98

Петолъчка

преди 7 години

До 123 странджа,Искаш да обясниш!? Айде няма нужда! Всички го разбрахме! Просто вечета е по-мъдра от утрото! Щото ако я даде няма вече софра! И край!!!Фурнаджийска ...

97

бг

преди 7 години

Никой през прехода не е направил колкото ББ.Иначе дойдат ли новите "гладни" жална ви майка.Ей мислете щото ще яде хурката.*** ги знаем.Края на България.

96

Анонимен

преди 7 години

Цачева ще бъде втора или трета на 1 тур.без да съм гадателго предсказвам

95

избирател

преди 7 години

До АнонименДА СИ Е УДЪРЖАЛ НЯКОГА НА ДУМАТА?

94

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Искам да обясня по-ясно за заявената оставка на Борисов... - на първия тур един вид ще се преброят партиите... - всяка партия има предложен кандидат и ще стане ясно какъв електорален дял имат, ако г-жа Цачева спечели първия тур, както се очертава, това означава, че ГЕРБ са първа политическа сила и Борисов има моралното право да завърши мандата си... - а мyрзилките могат да сънуват оставки...

93

Анонимен

преди 7 години

Фурнаджийска лоата)!