11

Анонимен

преди 7 години

В Европа се смята за крайно неприлично и непристойно да си вееш ръцете във всички посоки, когато нещо искаш да кажеш. Сега вижте снимката. Шефа на световната банка ще седне на масата на борда на директорите и ще се разбират като индиец със швед да речем.

10

анонимен

преди 7 години

Просто не са я върнали на поста който заемаше.Впрочем аз съм чел такива коментари след гафа с ООН.И сега не става изпълнителен директор а зам- изпълнителен директор.А те там заместниците сигурно са към 30 бройки.Просто ЕС ни изигра -и ние им се хванахме на въдицата.Искаха да се отърват от Кристалинка и ни я подхвърлиха за ООН -те знаеха че нищо няма да стане но затова пък се освободиха от нея.С един куршум два заека -отърваха се и от Кристалинка и от Бокова,ама *** сме си,какво да правим.

9

Дааааа

преди 7 години

Нещата се наместват. Стават ясни разни действия и събития. Издигна я глупакът Буда за ООН, просто за да премахне Бокова. Всичко е било предварително уговорено и е време за наградатааааа.

8

321

преди 7 години

Тя изигра своята роля в предателството на ГЕРБ за ООН и отива да си почива.

7

маде ин Булгари

преди 7 години

Горко и на т.н. Световна банка!

6

неееее

преди 7 години

На нейно място в ЕК отива палячото Плевнелиев,шоуто продължава....

5

българина

преди 7 години

Поредното доказателство че е цру агент и няма нищо общо с европа и България. *** дано

4

do #1

преди 7 години

До Анонимен #1хе хе , това е в пъти по-отговорен пост :) ... онова е политически лаладжийски , в световната банка се бачка :) ... лично смятам че е огромно признание за личността и възможностите й. обаче по стар БГ обичай що да не поплюем :)

3

Анонимен

преди 7 години

След резила дето събра в ООН, от Еврогейския парламент са я принудили да подаде оставка. Cега си търси пак някоя службичка тая лелка вместо да иде на село да пасе прасетата.

2

Анонимен

преди 7 години

Световната банка ако мислите че се управлява от един изпълнителен директор значи сте наивен и неграмотен.

1

Анонимен

преди 7 години

ИЗГОНЕНА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ