194

Stereo

преди 7 години

Ситуацията с БГ "Златната младеж" е същата.

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 232Не съм американофил :)) Вие путинофилите смятате че българските патриоти които виждат в Русия враг са американофили. Грешите, както и за всичко останало.Българските патриоти знаят че Русия е враг на България. Доказан факт за последните 100 години.

192

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 238Според класациите за върховенство на закона, Русия е малко преди Северна Корея. Златна руска младеж са децата на олигарсите и приближени на Путин. Да ги обвиняваш в каквото и де е индиректно обвинение към управляващите Русия за лиспа на морал и етични норми както и за невъзможността им да възпитат правилно децата си. Ако това последното не могат, къде са тръгнали да управляват ?!

191

Анонимен

преди 7 години

До АНОНИМЕНЗа сведение на тъпите Еврогейатлантици имам задача с повишена трудност. Какво би се получило ако Русия вземе и тя от Китай 20 трилиона заеми както САЩ ?така формулираният ти въпрос показва, че главата ти е пълна само със сърпове и чукове и руското посолство безсмислено си пилее последните рубли за такива рашкопитеци.

190

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 239Лукойл България е собственост на Лукойл Холандия. Холандската фирма пък е 100% собственост на руския лукойл.

189

Анонимен

преди 7 години

До АНОНИМЕН 236Русия има икономика по кофти от тази на Италия. Смятай колко е зле. Да сравняваш Русия с САЩ на тема икономика е наистина невероятна глупост.

188

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXОт 2 лева в "Лукойл" отива по-малко от един. Останалото е акциз върху горивата, зелена и кафява добавка, които отиват за борба с въображаемото глобално затопляне, в което и ти предполагам не вярваш. А акциите на "Лукойл" се държат в Холандия от международен консорциум 16 фирми. Ще се опитам да намеря името му.

187

Циник до 232

преди 7 години

Мда...Русия си гледа интереса - но той надали включва - да ни затрупат с подаръци! Колкото до "Русия се надига" - на теб "става ли ти"..."вдигаш ли го" от това! Русия с тези изкопаеми богатства прави едно голямо НИЩО! Или по-точно - Олигарсите трупат МИЛИАРДИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАРОДНИ РЕСУРСИ! Какво ли чудо щеше да направи една Германия с подобен ресурс! Като изключим американското ме*кере Меркел разбира се.

186

Анонимен

преди 7 години

236 Имам към теб въпрос с понижена трудност: Защо не си пиеш хапчетата?

185

Анонимен

преди 7 години

До АНОНИМЕН 236:)) Дълговете на Китай са 250% от БВП :)))Руснаците ореваха орталъка как Китай щял да инвестира 100 млрд долара в Силата на Сибир. 2 години по късно нищо не се случи.Що така бе миме ?

184

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)"Истината е, че ние сме потънали в лaйната"Такива, като теб никога не са излизали от там. Защо *** така обобщавате?

183

АНОНИМЕН

преди 7 години

За сведение на тъпите Еврогейатлантици имам задача с повишена трудност. Какво би се получило ако Русия вземе и тя от Китай 20 трилиона заеми както САЩ ? Влага ги в повишаване жизнения стандарт на хората и нито долар за военни цели , защото Русия в това отношение е 1 в света. С тези трилиони какви заплати биха се получили в Русия и има ли американец или западняк, който да не би искал да отиде в Русия? Дълговете и на запада са по-големи от тези на Русия. САЩ е куха държава с куха икономика.

182

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)"озлобени, бедни и прости"Никой не ти иска автобиографията!

181

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Истината е, че ние сме потънали в лaйната, а Русия се надигарублофилите че сте потънали го знае всяко дете. Русия само си е отворила устата, за да загребва повече.

180

Анонимен

преди 7 години

Аз мога ли да пиша джудже с малка буква?

179

Анонимен

преди 7 години

Че на всичкото отгоре написала в един форум Рашка с малка буква.рАШКА - я да видим сега *** как ще реагират на това :)

178

(-_-)

преди 7 години

Истината е, че ние сме потънали в лaйната, а Русия се надига и си гледа националния интерес. В желанието си да угодим на САЩ и ЕС се докарахме до незавидното положение на дъното, обезлюдени, озлобени, бедни и прости. Гледаме все в чуждата чиния, без да си даваме сметка къде сме ние в цялата картина..

177

ХА ХА

преди 7 години

Ами то и в България е пълно с русофили, обаче никой не отива да живее в Русия! Просто милеят тамошния "супер" живот да дойде и у нас!Защо така бе, отидете в Русия, страна болшая все ще намерят място и за вас!

176

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 234-ти май не само това не разбираш. Явно за теб светът е пълен с неразбираеми загадки... Е опира до интелекта все пак...

175

Има си хас

преди 7 години

Абе как няма да искат да живеят в Русия бе? Я им покажете и на тях най новите си ракети и бомби! Особено оная най-мощната ядрена бомба! Да ги видим тогава...! :)