56

допълнение 67

преди 7 години

Но и затова е виновен друг...Бъчварова , ................не , само не и тиквата!

55

Анонимен

преди 7 години

Ако ги пуснат, това означава да пуснат 2 милиона, а ако Шмеркел им играе по гайдата това означава 80 милиона първобитни животни да залеят Европа и на всичкото отгори и да им дадем няколко милиарда кеш да си имат.Да се вадят автоматите както в Израел и да ги пуска.Фесовете не разбират ли, че с държанието си предизвикват националистическите движения и рано или късно ще стане въргала, дреме ми че Тиквата му се гъна на ердоган ще хващаме "лопатите" и навън ще си решим проблема

54

Анонимен

преди 7 години

"И Мосул и Кърджали и Солун са ни еднакво скъпи!"Това са думи на Ердоган. Това са териториални претенции към независими държави, членки на ЕС!!!Какъв безвизов режим? Какви пари(за оръжие срещу нас и кюрдите ли)?Армията по границата и всички заловени бежанци да се изпращат на някой остров, където да ги обгрижва ООН, както го прави Австралия!!! Да се върнат 80-те хиляди турци с изтекли работни визи отГермания.България и Германия да премахнат двойното гражданство за турските си граждани!

53

какво ни остана

преди 7 години

След унижението и *** на турците, за да не пускат бежанците. какво ни остана...освен пак да ги приемем. За пореден път тиквата се изложи, изложи и нас и ни показа на целия свят като държава, която не зачита гражданските права и свободи. Само пример: Дори и по времето на Тато, все пак имаше съд за желаещите политическо убежище. а сега нещастните противници на Ердоган ги изпращаме директно в Турция, откъдето по дуемите на Бъчварова, могат да обжалват решението на България....егати цинизмът.

52

Анонимен

преди 7 години

Ами, хайде пускайте ги, бе, какво заплашвате вече година?Вие без визи няма д апътувате в Европа, не го ли разбрахте?Ще ги спрем на нашата граница, ако трябва с автоматите, гърците също..и ще си останат при вас.Баси и наглия турчин!

51

SS

преди 7 години

До (-_-)Те турците ако пуснат техните и Европа каквато я познаваме вече ще я няма, тези скакалци ще опоскат всичко, а Германия за да забрани достъп на турците ще и трябват години за да вземе такова решение и едва ли ще може да го направи и след години, щото не са диктатура а демокрация и се съобразяват с норми които в някой случай могат да работят срещу самата нея.С тези араби такава зараза ни набутаха, че едва ли ще се оправим някога.

50

Анонимен

преди 7 години

Майка България приветства с отворени обятия всички люде, подгонени от война, стига да искат да се заселят трайно в обезлюдените ни села, и да се сливат с нас.

49

анонимен

преди 7 години

Мюсюлманите вече наистина прекалиха! От Ердоган, до последния "бежанец"! Време е да разберат, къде им е мястото!

48

Факт

преди 7 години

Охраната на границата е една и съща и в двете посоки!Даже защитата от външна агресия би трябвало да е по-мотивираща!Би трябвало......

47

Поручика

преди 7 години

50, По онова време, както и сега, немаше мераклии отвън да емигрират в България. Имаше обаче много желаещи да избягат от мизерията и тиранията в България. Даже германци от ГДР, унгарци, поляци и чехи се пробваха през нашите граници. Тези "нарушители" ги наричаха "нарушители предатели на Народа". Конфискуваха им имуществото, осъждаха ги на смърт задочно и репресираха близките им. А на граничарите даваха двойно повече отпуска за убит "нарушител", отколкото за заловен такъв.

46

Анонимен

преди 7 години

ердиктатора трябва да ги пусне така или иначе европа е загубена след 20 години ще е ислямски континент да ги пуска.

45

анонимен

преди 7 години

А, колко пари взе досега Ердоган от ЕС, за да задържа тези навлеци?! Пусне ли ги, Германия да екстрадира веднага всички турци! Но, Меркел е такава дърта лигла, че едва ли ще го направи!

44

Анонимен

преди 7 години

Маи е време да ги разходим наобратно нема кои да ги рантути и да им дава пари за нас работа няма никои не мисли нито завод да разкрие нито фирма нито квото и да било кои президент предвиди в агитацията си разкриване на нови работни места всички се занимават с глупости защото за да избягат от проблемите на хората излъгаха пенсионерите с 40 лева се едно ги грее нема такава държава дигат данъци место да поевтиняват цени стоки що нормални ли сте кои гарантира малкия бизнес оня какъв гарант ми дава

43

(-_-)

преди 7 години

Интересно, ако ЕС пък от своя страна не допусне двата милиона турци, които бачкат в Германия да се върнат след поредния байрам.. Като секна търговийката на Ердоган с ИД и нещо се разпишяха..

42

Анонимен

преди 7 години

По-големи акохолици от турци не познавам.

41

Турчина

преди 7 години

Че от къде на къде Турция ще задържа цялата тежест. Щом толкова много коалиции участват в бомбардировките(65 държави) трябва по равномерно да се разпределят на всяка държава бежанците и проблема ще се реши

40

Ф.С.В

преди 7 години

Европа и САЩ разсипаха Близкият Изток за 15 г войни - успяха да направят послушни рехави правителства и да точат петрола- Сега кой ще плаща за това ? България какво спечели ? НИЩО- къде е С Паси да обясни как трябвало да обявим война на Ирак за да ни върнат милиардите дълг- Къде са милиардите ? ( Велчев ги опрости като си напълниха джобовете) БГ и Балканите ще пострадат най много- защото Европа ще ни обясни как като външна граница трябва да бъдем преданни и да си гледаме емигрантите тук - Това е

39

Истината

преди 7 години

Стига с тоя "Възродителен процес"!Това си беше пълна дивотия-да правиш нещо такова в края на 20-ти век,при условие че другите(Турция,Гърция,Сърбия и Румъния) са го направили още в началото!В тия държави етническото прочистване е минало още преди всякаква демокрация и българското население е изкоренено с огън и меч!Безнадеждно закъсняла мярка....

38

Некъф луд

преди 7 години

Имахме достатъчно време да изградим 4 метрова бетонна ограда която да задържи голяма част от нахлуващите брадати майки но го проспахме това време, а сега тежко ни. Само не знам какво очакваха ЕС и нашите продажници от ердоган. Турците са си по душа предатели и хора които не си държат на приказката.

37

Анонимен

преди 7 години

Българинът не е станал нетолерантен. По-скоро мюсюлманския свят реши,че може да изнудва и тормози християните, да живеят на наш гръб, да правят атентати, а ние сме длъжни да ги храним до безкрай. И ако не се оставяме да ни тормозят ни натичат нетолерантни. Мюсюлманите от векове са нетолерантни,служат си само с насилие, но лошите сме били ние.