38

Анонимен

преди 7 години

Е, какво се учудвате. Сякаш не знаете на кого е човек Кунева и че е в най-близка връзка с БХК, където е пълно с псевдобългари. Каквото и кажат, това прави. Аз не знам дали тази женица освен да плямпа по телевизиите, дали може да си върже обувките сама. Ама сигурно обувките и са без връзки, за по-лесно.

37

българка

преди 7 години

Ами да се напънат ромските деца да учат и като изкарат успех над 5.50, нека си вземат стипендия колкото и българчетата. Другото е просто абсурд

36

Анонимен

преди 7 години

Един семестър в университета имах 5,49 и не ми стигна за стипендия за отличен успех. Толкова е просто, трябвало е да стана ром.

35

Култура ми Янков

преди 7 години

Какъвто ЩЕ е народа с успех 3.50 , то такива ще са ни и управниците , със същият успех .

34

11

преди 7 години

Отдавна е ясно, че държавата се грижи само за печките

33

поПИТВАНЕ

преди 7 години

Има ли шанса , Кунева да вземе стипендия , с успеха си от СРЕДЕН 2.55 ?

32

Анонимен

преди 7 години

Кунева, това което лансираш е поредно доказателство за дискриминация на българите в България. Четете Конституцията, госпожо!

31

Германец и французин

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева !Това ПЛЕМЕ НЕ ИСКА да се интегрира .

30

въсил хасеноф

преди 7 години

Ади ди хафтеее, срам не ме е нямам и 38 годин , ще отивам на стипендия да вземам училище

29

ТАША.И , НА РОЯЦИ

преди 7 години

Таша-ЦИ , на роя-ЦИ .Много е '' висок '' успеха , 3.50 ?Не може ли , да е поне 2.50 ?ЕГАТИ ОБРАЗОВАНИЕТО , ЕГАИ ПРОСТОТИЯТА ,... ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖИХМЕ ?ДОКТОРИ , С УСПЕХ СРЕДЕН 3 , ДА ТЕ ''ЛЕКУВАТ'' ?НО, и без това управниците ни са с такива дипломи .

28

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Хора, недейте да бъдете толкова тясно скроени. Добре е да се подпомогнат ромските ***, и те да живеят по-добре и да могат да учат като нашите деца. Всички да живеем заедно и да има повече заедност. Отделно, както се каза парите са от фондация, държавата дава по-малко от половината за стипендиите. Така че това не е никаква дискриминация, а е просто част от националната ни политика на ромското включване, която е в действие вече много години и всички сме решили заедно да е така.

27

Анонимен

преди 7 години

Кунева еподлога на Джордж Сорос!

26

Анонимен

преди 7 години

до кога ще ги търпим тия неадекватни управляващи , и питам аз как кунева успя пак да се намърда във властта , тя е за бесилото не за министър

25

Забравников

преди 7 години

Стигнало римлянче до 9-ти,10-ти клас-това е чудо и трябва да се поощри.Забравяме,че при Човека от народа се "поощряваха" римляни и турци при прием за висше образование(а нима разлика в бала за момчета и момичета не е дискриминация?).Същите тези турци,приети с преференции избягаха в Турция и станаха стълба на икономиката и-учители, лекари,адвокати,инженери.Драги Патриоти,въпреки че скоро ще ви одобря,помислете над написаното.700*60 лв.=? месечно-смешно!Тъжно е,че за другите не е по 100 лв.

24

kurec

преди 7 години

До АнонименПък то отдавна цвета е един-зелен...всичко друго е сълза и смях...

23

ива димитрова

преди 7 години

За първи път съм ЗА "патриотите".Еми затова са там тези депутати да си отварят устата когато хората не са съгласни и има очебийни простотии.

22

az

преди 7 години

Ромите освен пари за алкохол, цигари и празненства, за друго не дават. Познайте тези "стипендии" за какво ще бъдат използвани! Значи аз мога да таботя на две места, за да мога да изкарам пари за две висши образования.Цял живот да плащам данъци. Да отгледам само едно дете, защото социалното ми положение не позволява повече. 30 години да изплащам ипотечен кредит. А те какво правят- въртят кючеци и пият по цял ден. Живеят в незаконни бараки, не плащат ток, вода, данъци. Кой е дискриминирания?

21

bzzzzz

преди 7 години

Идват избори, но вече хранят само циганит*е, за журналистите няма.

20

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ СА СРЕЩУ БСП ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ПОНАСЯТ КОМУНИСТИТЕ

19

9

преди 7 години

Няма да останат служители за сметопочистващите фирми с толкова "отличници"