323

Анонимен

преди 7 години

До Гадорян.Система Периметр[1] (индекс УРВ РВСН 15Э601, в Западной Европе и США известна как англ. Dead Hand, буквально Мртвая рука) комплекс автоматического управления массированным ответным ядерным ударом

322

До 409

преди 7 години

Смятай в Хирошима и Нагазаки колко народ измря. А смятай с 2000 пъти по-мощна бомба какво става!

321

До 409

преди 7 години

До АнонименНали има радиоактивно отравяне бе, овча мисъл?! Бомбата не е само ударната вълна, един Чернобил съсипа Европа, какво остава за бомбата. Цар Бомба е водородна бомба, САТАНА 2 е атомна, разлика да правиш. Не Франция, ами цяла Европа ще съборят 50 мегатона.

320

DreamTheater

преди 7 години

Поредният руски кьорфишек.

319

Анонимен

преди 7 години

Представете си 7км за секунда с разделящи бойни глави това нещо ни ПРО ни МО може да го спре така,че шах и мат за кавбойците

318

Анонимен

преди 7 години

Територията на Франция няма как да унищожи, вижте информация в нета. При максимален ефективен товар тя постига 50 мегатонен заряд, тоест, колкото Цар Бомба. Не, че е за подценяване, но няма в момента направено оръжие, което да може да унищожи такава голяма площ. Разбира се, може да се използва повече от една ракета, но това е безсмислено.

317

Анонимен

преди 7 години

Най-опасни са дребните комплексирани ръководители. Визирам Путин разбира се. Наполеон е чудесен пример... За какъв *** му е притрябвала такава разрушителна сила. Нима си мисли, че ще го нападнат с ядрено оръжие? Нямам думи.

316

Ха- ха- ха

преди 7 години

Не само ракетите на руснаците са най-големите в света. И смартфоните и ноутбуците и лаптопите им са най-големите в света!

315

Боби

преди 7 години

До Анонимен 400Американската про може да прехване ракетите дори когато излитат(АКО ПРО СЕ НАМИРА НА 50 КМ ОТ ТОЧКАТА НА ПУСК - Пуска ще е от горите тилилейски някъде в Сибир Най-близката про в Полша с 24 ракети...) на ТЕОРИЯАмериканската про може да защити ... с поръчаните 900 ракети ТЕОРЕТИЧНО АТАКА от един ПОЛК САРМАТи 16 ракети по 10 бойни части и по 30 имитатора = 480 цели за поразяване от ПРОСегашната ПРО на САЩ е да свали спътницте на РФ/Китай/Индия/Други за да "заслепи" противника

314

Ген полк Гадорян

преди 7 години

За съжаление ядреното оръжие не струва и пет пари, когато врагът е вътре. А точно това се случва сега в цяла Европа. Всичкото азиатско африканска напаст трябва да бъде разкарано, иначе ВСВ ще е детска приказка в сравнение с това което ще се случи в обозримо бъдеще.

313

Анонимен

преди 7 години

Супер направиха американците , че форсираха изграждането на "Иджис". Тази голяма ракета джуджето може само да си я................нали се сещате.

312

Боби

преди 7 години

До hypocritical bastardСухой е ЧАСТ ОТ ОСК която е ДЪРЖАВНА. РФ получава всичките си оръжия от ДЪРЖАВНИТЕ КОНЦЕРНИ на ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕНИ и примерно 5% печалба(буфер)Колко реално струва производството на един самолет(не продажна цена а производствена)САЩ - Патенти, Лицензи Ноухау е на Локхид Мартин. Като каже 300милиона ПАРЧЕТО за самолет(с оборудване, запчасти и боекомплект) и Пентагона ще не ще ПЛАЩА ПЛАЩА ПЛАЩАЗа всяка модификация ПЛАЩА ПЛАЩА ПЛАЩА

311

До 397

преди 7 години

Такива като теб поддържат Хилари. Декаденти, ***, пропаднали типове. Циoнистки *** връщайте се в Палестина.

310

Ген полк Гадорян

преди 7 години

А какви силози имат тия Сарматки! Издържат на директен ядрен удар. И са разположени далеч на север. Така по близичко до Фашингтон. Хахаха. Отделно рашките си имат автоматизирана система, която започва сама атака ако не й се подават сигнали в определено време. Нещо като Скайнет от Терминатор. Краварите много да внимават с това репчене и урвенски номера дето все прилагат.

309

Анонимен

преди 7 години

Такива огромни ракети с огромна балистика са лесна плячка за няколко американски противоракетни системи !!! Те са абсолютно безмислени днес , но руския мужик е отделял от залъка си , за да се перчат в кремъл !!! Толкова са смешни и жалки !!!

308

Анонимен

преди 7 години

Това е все едно да си извадиш големия член и да го покажеш на всички. Комплексарска работа. И какво ще направят с тази ракета? Ще затрият цяла държава ли? Нали ще отвърнат всички и ще затриете планетата. Путин е пълно зле...

307

Анонимен

преди 7 години

НАТО понимает с какой страной дело имеет. Для России НАТО не помеха.Меньше дразните Россию и проблем не у кого не будет.

306

Анонимен

преди 7 години

Ей го и тоя 390 - некъф пъпчив атакиз..... Не трябваше да закриват строителни войски, където се извършваше превъзпитаването на подобни индивиди с бой и работа.

305

Анонимен

преди 7 години

Едните правят противоракетни системи а другите балистични ракети......Ха кажете кой е агресора.

304

hypocritical bastard

преди 7 години

Боби , много е трудно да се сравняват руските и американските системи за отчитане на разходите . Според руски източници цялата програма JSF е трябвало да струва около 300 милиарда , като реално е излязла около 400 , което включва и производството на определен брой самолети и въоръжение . Очаква се разходите по програмата ( включващи модернизации и експлоатация ) да надмине трилион за следващите 50 г . Руснаците цитират само разходи за разработка , реалната цена на Су 50 може и да е доста близка